Setkání akvaristů - Praha
Ahoj,
Neměl by někdo prebytečné okružáky ? Krevety mi je před časem vyhubily tak bych je zase rád obnovil.
Ahoj Aleši
Podle fotek to nevypadá špatně...
Jen mají otvíračku pouze do 22 hod. (stejně jako ty 3trojky), Pivo jen Primátor a Zlatý bažant (není Plzeň na kterou někteří chodí), a hlavně se dá platit jen v hotovosti (karty vůbec neberou).
Michal
Zatím to vypadá na 5 účastníků , tak se hlašte!
Mám ještě jeden návrh na restauraci:
restaurace-uskretu.cz/…
Je to na Letné, mají salónek, zajímavá piva, rozumné ceny typických jídel CZ a SK kuchyně ...
Starší reakce
Tak jsem si pred časom přinesl Mekong kraby na etapy a už to vypadá , že jsou i mladí, tak jestli nejaký odchytnu pred dražených, dám vedet, kdyby byl zajem.
Starší reakce
Pravda je, že nejvíce lidí svého času chodilo ke 3kám, až tak daleko z centra nejsou, i když samozřejmě nejsou na metru. Lidi postupně přestávali chodit po přesunu od 3jek, možná proto, že to měli do Pinty a později do Restartu dále, svou měrou přispěl i covid, svou měrou i to, že jsme v Restartu neměli salónek.
Ahoj Václave
Probíralo se to také jako jedna z možností.
Pro 3 trojky jste byly jen 2 nebo 3. Někteří mají špatnou zkušenost z minulosti a teď chtějí hospodu na jistotu (když zůstaly na chodníku a hospoda byla otevřena pro jiné aktivity majitele
).
Další výběr byl podle dobré dostupnosti pro všechny z celé Prahy i těch mimopražských
.
Do Restart Pub se například chodilo cca 2 roky (možná i déle) a nikomu to tenkrát nevadilo a teď se jim už nelíbí...
Rozhodně nevybírám hospodu jen dle sebe, beru v potaz i ostatní názory...
Ostatní jsem již popisoval RAPovi
Ps: když se má domluvit 15-18 lidí co chodí na srazy, vyleze z toho spousta názorů dle každého jednotlivce... Několik jich přestalo chodit z důvodu špatného spojení. Proto se volilo hlavně dle dobré dostupnosti MHD pro všechny poblíž centra...
Přeji Ti hezký večer
Michal K.
Říkal jsem ti ať se podíváš ke 3trojkám jsme akvaristi tak by jsme mohli chodit do akvaristicko teraristické hospody. Tobě se to ale z nějakého mě neznámého důvodu nelíbí. Chodili jme tam roky tak co to nezkusit zase. Karlák je dost střed a bude tam asi dráž.
Ahoj Aleši
Pokud tam není salónek, pak je to o ničem. Zahrádku v počtu cca 15-20 míst Ti žádná hospoda kolem centra nebude rezervovat.
Hezký den
Michal
Muzeme to zkusit. Prijde mi, ze restaurace je spise mirne drazsi a nema moc velky vyber piva, ale pokud budeme mit salonek, je to dost plus. Pro srovnani, mou oblibenou restauraci ne az tak daleko od centra je U svateho Filipa a Jakuba na Arbesaku,
www.filipjakub.cz
Bohuzel tam nemaji salonek, ale pres leto by zase byla zahradka ...
Asi je to nutné...
Na Tetíně o nás nestojí a v Restart Pub se to několika lidem prý už nelíbí...
Tak se hledala nová hospoda, blíže k centru a s dobrou dostupností MHD a aby to nebylo nikde stranou v okrajových městských částech jako na Tetíně...
Na karláku U Sedlerů např. nechtějí předem žádný poplatek, za rezervaci salónku (jako v jiných hospodách) a vždy nás tam prý rádi uvítají.
Asi se shodneme, že platit na každý sraz rezervační poplatek 3000-5000 Kč je naprostý nesmysl...
Hezký den
Michal K.
Ještě ne, asi až ten další.
Dal jsem to sem zatím k náhledu a případným připomínkám...
Musíme se nejdříve napevno domluvit, abych mohl udělat rezervačku...
Zatím je reakce pouze od tebe a Zbyňka...
Takže nejnlizsi sraz tam?!
Starší reakce
Povídali, ze mu hráli ! Pouze ukázána platí!
a tady
Tak jsem si zrovna uvědomila, že jsem zapomněla na sraz. Šla jsem to hned napsat a zjistila jsem, že je změna. Takže to bylo štěstí v neštěstí, protože bych jela Na Tetín.
Omlouvám se, jsem skleróza.
V Restartu
Ahoj,bude někdo chtít takhle vysoký anubias?At ho neberu zbytečně .
Když tak nad tím uvažuji, skoda, ze jsem si nevzal na pátek dovolenou.Zapijeme Petra a Martina a do toho odešel Martin Mithofer..,
Zitra bohuzel nemuzu, ale pokud by to bylo mozne, primlouval bych se za navrat ke 3 3kam. Z tech podniku, co jsme za ta leta vystridali, se mi restart pub libil nejmene, tak bych byl opravdu nerad, kdybychom se dale meli schazet prave tam.
Pochopil jsem to tak že hotýlky zkrachovaly.
Ano, za chvíli začne sezóna a samozřejmě zákon schválnosti kombinovaný s Murphym …bojím, bojím!
Ptal jsem se dneska u trojek jestli by šli opět udělat srazy a bylo mě řečeno že klidně okolní hotely mají zavřeno a na večeře tam chodí jen výjimečně.
www.google.com/… Nazdárek všichni
Máme změnu ve čtvrtečním srazu, restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61 nás ze všech srazů vyšoupla.
Tudíž bude tento sraz v 18:00 hod. opět v Restart Pub na Ostrčilově náměstí 252/2,
www.restart-pub.cz
O dalších srazech se domluvíme přímo na místě...
Michal K.
Ruším "200". Aktualizoval jsem seznam rostlin, co mi tam zbyly, tak koukni, jestli něco neužiješ. Na sraz nejdu, ale můžeme se kdyžtak domluvit na předání...
Ahoj chlape, ty žiješ ? Přijď na sraz, určitě něco bude!
Ahoj, kdyby někdo měl a nepotřeboval ty kroužky z košíčku na kytky, potěší to!
Prinesu ještě toto plus nějakou valisnerku a jeden anubias tak 50 Cm vysoký !
Vítáme každého zájemce, jen se musí zaregistrovat k dané akci, skrz rezervaci místa!A hlavně pak i přijít…
Kdokoli je vítán
Ahoj, to je uzavřená akce nebo může dorazit kdokoli?
Se sejdem zas, tak snad nás bude víc , než ti 4 co jsou zatím přihlášení . Přinesu trošku valisnerky z důvodu prědelávky.
Starší reakce
Jar-oslaw napsal: Ahoj, má lípou někdo zítra zájem a čas zavolejte mi 723302752!. Tak jsme včera stěhovali Prunera já, henzin a Kočičák . Kluci dnes pokračují , Ja víkenduji v práci.
Ahoj, má lípou někdo zítra zájem a čas zavolejte mi 723302752!
Ahoj, měl by někdo zájem a hlavně čas? Ve čtvrtek dopoledne?
Starší reakce
Ale před hospodou se tváříš jak bubák.
Se to točí
Plavín, to je. Když tak ho ještě zkusím, i když se moc netváří.
Chce někdo leknín co není leknín,ale něco jiného co si teď nevzpomenu.Vaclav ví.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x