Setkání akvaristů - Praha
Tak jsem si zagooglila. Zatím to vypadá, že to skutečně může být rotala macrandra. To, co mi vyjelo za rostliny na fotkách pomocí googlu, tak se nejvíc podobají té stonkovce, co mám od posledních Trojek v AQ. Googlila jsem i alternantheru, je celkem podobná, ale není to ono. Listy má jiné, ani "mini" není tak úplně podobná. Ale bylo by fajn, kdyby jsme se dopátrali. Je to nádherná rostlina.
asi burza na Pankraci. tam jsem kupoval kytky a zbytek prinesl od trojek.
Ahoj, napadlo mi, jestli to náhodou nebude nějaká Alternanthera. Nevím, jaký druh přesně, ale ty listy a stonka mi připomínají fotky, které vidím v zdejším atlasu. Je to však jen nejistý tip, určování rostlin mi nikdy velmi nešlo.
Aha, a nepamatuješ se, kde jsi k ní přišel? Dal by se zjistit název?
mate ji odeme. myslel jsem ze to pochopite podle prvni zpravy
nazev ale taky neznam.
Sákryš, tak to jsem zvědavá, kdo se k ní přizná. Bella si ji odnesla taky a taky nezná název.
Dala jsem jí na střed AQ, ale i tak s tím počítám, že vybledne, pokud se mi vůbec udrží - taková červená potřebuje silnější světlo.
Nevím teda jestli to bylo od Mouchy
Sem zvědavej jakou bude mít u tebe barvu, u mě moc do červena nejde.
Ammania má tlustší stonek, hledala bych spíš Alternantheru.
Teď naposled jsem si přinesla dva stonky krásné červené kytky. Mám pocit, že to bylo od Mouchy, ale ruku do ohně za to nedám. Nemůžu se dopátrat, která to je. Co jsem vygooglila, tak mi přijde dost podobná Ammannia senegalensis. Vyfotila jsem ji, ale mám ji schovanou za kořenem, takže lépe to nejde.
Starší reakce
Náááhodou jsem měla tři v květnu u Trojek.
...a to si tam ze mne furt delaj legraci, ze chodim do hospody na caj! Ale co mam delat, kdyz mi pivo nejede (asi to bude tim, ze nejsem Ceska). A navic ridim.
Snad se dožiju...
na 100 procent s tebou počítáme
a malá sonda k mimopražským, jestli by byl zájem - pro pár lidí bych mohl možná zařídit přespání z pátka na sobotu ve skautské klubovně? pošlete mi soukromý vzkaz, jestli by to někdo chtěl využít...
žádnej luxus, vlastní spacák (nebo seženu potřebný počet) a ležení na žíněnkách, ale možná furt lepší než cesta posledním busem z Prahy nebo vartování na hlaváku s bezdomovcema při čekání na první ranní
3 měla loni, letos už má jen dvě a to plní
Taky důraz, straním Kytce. Sice jsem kdysi v minulosti zvládla 5 plzní, předloni v listopadu 4 jedenáctky
sestupná tendence, to bys ale i tak letos stále měla zvládnout alespoň 3 desítky
Taky důraz, straním Kytce. Sice jsem kdysi v minulosti zvládla 5 plzní, předloni v listopadu 4 jedenáctky, odešla jsem po svých, nic mě nepřejelo, jen jsem si musela odložit za kostelem.
Dnes se považuju za skoroabstinenta,jednou měsíčně si dám 2 piva a hádej kde?
To je ovšem asi to jediný co s tím můžeš udělat
Kytka napsala: Důrazně protestuji tak alkoholiků i alkoholiček?
Důrazně protestuji
kdo je kdo, na obliceje mam pamet, na jmena bohuzel ne e ...
Můžeš to pro začátek brát jako sraz anonymních alkoholiků
Václav tentokrát nějaké fotky dělal.
Bych potreboval prite nejake foto s popisem kdo je kdo, na obliceje mam pamet, na jmena bohuzel ne e ...
Snad se dožiju.....
už se těším, bo dorazím taky
Horácomatka
Taky děkuju za kytky i za šneky, už jsem skočil pro matky a jdu sázet.
kacercz napsal: PS: nechapu jak muzou akvaristiky jeste fungovat ;))
S náma fungujou jen dvě: ZOO Bráník a e-shop Akvarista.cz s doručením do hospody. Budu muset napsat Pavlovi, že mu tahle varianta chybí v možnostech dopravy
vsem za kytky,rybicky a krasny vecer.
Já se taky považuju za nejnatvrdlejšího a v baru sem nebyl
Moucha napsal: to nejtvrdsi jadro slo do sport baru to nejtvrdsi jadro slo do sport baru
Diky vsem za rady a zeleninu do akvara a dudakovi za liapor.
PS: nechapu jak muzou akvaristiky jeste fungovat ;))
Podobne, jeste jsem se neurval, takze nestiham...
Většinou se vrhá až po konzumaci.
V tom se ale většinou lidi se zájmem nepřehrabujou rukama
myslel sem tvarově podobná
.....donesu a vrhnu na stůl
Většinou se vrhá až po konzumaci.
a ocka uzivim taky u raku,esli neva.dekuju.
Přidat reakci
1 ...... [226] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x