Setkání akvaristů - Praha
trocha stesticka by se taky hodila (nejakej ten ctyrlistek)
Tak prosím kousek Bolbitis vezmi a já to holkám předám někde u kafe.
Čtyřlístek bych zkusila, jestli ho doneseš. Díky.
Bulvovky mam docela velky trs. Pokud je o tu zeleninu az takovy zajem, taky bych mohl kousek odstipnout a vzit s sebou. Taky se mi uzasne rozrostla nejaka marsilka, co jsem si pred 2 mesici vzal z nabidky na stole, tak kdyby byl zajem ...
No vzhledem k tomu, že nevím, jestli dorazím, tak jí čudlince teda přenechám... ale slibte mi, že až jí jedna z vás namnoží, tak dostanu přebytky ;).
čudlinka napsala: Holky, výlet na tmavé písky bych si s váma ráda udělala!
V létě budou mít Rybičky výjezdní zasedání v Jizerkách.

Kyblíčky povinně s sebou.

čudlinka napsala: PaDa napsal: Budu mít asi 3 kousky rybicky.net/atlasrostlin/bolbitis_heudelotii , hodím na stůl nebo donesu těm, kdo si zamluví
Teda! Tuhletu bych chtěla!!! Kytko, mohla bys vzít jednu i pro mě, kdyby byla?
Pozdě. Rozebrali jsme ho za necelé dvě hodiny po zveřejnění

(já, Fidorka a Václav). Jestli to bude dostatečně velký, tak se o svůj kousek rozdělím a jestli ne, tak ho máš u mne, až se mi to podaří namnožit.
invalida napsal: starýho kašpara by ste sebou nevzali?
Proč starýho kašpara. Chlapa v nejlepších letech

, teda momentálně trochu indisponován.

Takovejch holek...starýho kašpara by ste sebou nevzali?

Holky, výlet na tmavé písky bych si s váma ráda udělala!

PaDa napsal: Budu mít asi 3 kousky rybicky.net/atlasrostlin/bolbitis_heudelotii , hodím na stůl nebo donesu těm, kdo si zamluví
Teda! Tuhletu bych chtěla!!! Kytko, mohla bys vzít jednu i pro mě, kdyby byla? Díky! Mohly bychom pak spolu skoknout na kafe, až se nám to bude oběma hodit, co?

Já tentokrát nemůžu.

Snad příště

Tak to tam aspoň pozdravuj

Mě si započítal?
Teď už jo

Rybičky maj taky okurkovou sezónu?
O prázdninách budou srazy?
ono to leto bejva slabsi... jako kazdej rok
Já to měním na "možná", nevím jistě, jestli to tentokrát stihnu

Já bych si s dovolením jeden vzal

Pokud by měl někdo přebytek malinkých šnečků nebo šnečích vajíček, uvítala bych je jako krmení pro své ráčky. Děkuji.

Tak jí nech šrajtofli doma a doraž sám

no a co vyuzit jejich prirozeneho chovani... tj. pri problemu s vodou konaji hromadny uprk k vodni hladine.....jen tedka zjstit jaka koncentrace a ktery latky to zpousti....
Když Žako zlobil tak jsem vytáhl z mrazáku kuře a ukázal jsem mu jak dopadne...a asi to i fungovalo,vždy zkrotnul a ztichnul

tohle si nech vyprávět od Tomchamika - jak učil papouška slušnému chování.
Papoušek? Netuším,,,povídej

Já je chci přestěhovat, večeři nepotřebuju, koupila jsem kuře

(viz. Tomchamik a jeho papoušek)
Plochou baterií

Kytka napsala: Nemátě někdo nějaký grif, jak vyhnat piskořky z desetilitrovýho kýblu písku?
Když si vzpomenu a budu mít čas a štěstí, tak ti nějaké donesu.

Já sem zásady že doma se má bydlet a ne uklízet

a vrhat nože přes kuchyň

lehká pomoc,nepouštěj jí k vysavači,luxuj sám

,,pak začne rozbíjet nádobí.....

Ale to nepomůžou dlouhý hmoždinky odervává plast..dnes čím dál tím kvalitnější

20 krát 5 plus 20 krát 4.... teda jestli udržuje stále stejný tempo
Jo a jinak finále..už jen jaksi technický věci a máme hotovo

Za kabel tahaj jenom ženský...moje žena vyrve 5 zásuvek do roka a urve 4 koncovky u vysavače...a když jí řeknu to nemůžeš tak řekne že příště už ne....mám ženu 20 let

A už to nevypínáš vytahováním ze zásuvky

.
(Smutná realita: moje máti a můj první počítač - ten toho musel přežít).
Já už se nebojím klávesnice..héč

O estetice odchovny vím a už mám slíbený rande v Jesenici u rybiček

.
Už takhle na mě kouká jak na mimozemšťana (předpokládala jsem, že o jiných neslyšel, stejně jsem od začátku přemýšlela, s čím si to zase plete). I můj dvouapůlletý synovec je chápavější: Sice toho moc nenamluví, ale posílat po skypu tetičce medvídky se naučil rychlej než jeho babička

. Otce jsem k tomu ještě nedotáhla vůbec, takže stále platím účty za telefon

.
no ono tech operacnich systemu je oprafdu hafo... MS Windows a Mac OS znas, ale pak tu jsou i Solaris, BBS, ruzne distribuce Unixu a Linuxu a mnoho dalsich
no on je celkem dost velkej rozdil mezi odchovnou (kde je hlavni ekonomika a produktivita) a akvarka do interieru (kde prevazuje ta esteticka stranka) jen, aby jsi byla v realu....
ježiš, to je jak poslední debata s rodičema: "Kytko, jakej musím mít v počítači takovej ten základní program, aby se to rozběhlo?" "Windowsy nebo Mac." "Ne, ten třetí, kolegové v práci tomu říkaj jinak." "Žádnej třetí neexistuje." "Existuje, ty si jen nechceš vzpomenout, ty to víš, jen mi to nechceš říct, ty nad tím naschvál nepřemejšlíš." "Vážně jsou jen tyhle dva." pětiminutová hádka o tom, jestli vím, co říkám, a že to vážně nedělám naschvál. když už mi docházely síly: "ty myslíš operační program?" "Jo, to je ono. No vidíš, že sis vzpomněla." Na to nešlo nic říct. Vysvětlovala jsem to až poté, co jsem se nadýchala čerstvýho vzduchu.
Až přijedeš do Prahy, tak já ti to názorně ukážu

.
Přidat reakci
1 ...... [286] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x