Setkání akvaristů - Praha

že by došlo i na taneček?

invalida napsal: Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej
Venca
To je vecny problem a zvykej si ze reseni k tomu moc neni. Ja takhle jeden cas mel asi 60 druhu rostlin ve 120L akvariu!
Obcas pomuze privest pritelkyni/manzelku ktera nad tebou stoji a rika ti "Uz to zeli neber, nemas to kam davat".
btw, tu cervenou kytku jsem tam dlouho obdivoval, ale nevymekl jsem a nevzal ji. Jsem na sebe pysnej

Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej

Venca
... a v akvárku mám tááákhle velkou rybu.

dorazil i Braník, teda půlka (Zikouš opět nedostal vycházku

)

světloplachý akvarista

ten v modrém triku s hlavou přesně za bílým křížem, tak to je Invalida, který si za námi udělal výlet do Prahy

dneska to opravdu chtělo velký salónek

rotující kuřáci ale místo u stolu uvolňují

už si není pomalu kam sednout...

zdravá strava

s chutí do toho

19:00 - už je skoro plno

chemie

šutrologie

začíná rabování rostlinek

Je krátce po šesté, už tu sedí první...
Vtipe vylez

a lipli jsem tam nepotkal, ale uznávám, že jsem byl pod ostražitým dohledem

šutry z místa nálezu mám krásně porostlý...
viděli jsme

Nehledal jsem, nikdy jsem se s tímto kamenem ještě nesetkal, děkuji i vám za detailní poučení. Už vím...
to je jedno,,,,stejně má už helenu...tak máš po ptákách,teda po zdroji

tak nesyp popel na hlavu

Třeba mi to ještě odpustí

Tereza napsala: ...příště žádný okružáci nebudou
... Pavle to je pech, jedno opomenutí a máš po žížalkách a po šnečkách
(příště si dělej poznámky
) Jejda, omlouvám se

nějak jsem tě přeskočil na "prezenčce"
Příště jmenuju nějakého zapisovatele u vchodu

Takže 31, jestli se ještě někdo neozve...
PaDa napsal: Myslím, že se to včera povedlo. Atmosféra i účast pěkná 
Napočítal jsem celkem přesně 30 lidiček:
AG, AlQuds, Angakok + 2, Barakainus, čudlinka, Danila, Fidorka, Gladilaf, HaDaS, Honza, Invalida, Jarda, Langosh, lipli, MoonBlade, Moucha, Navik, PaDa, petulinakk + "taxi", Peťura, Rak, RAP, riso, souky s přítelkyní, tomchamik, Vaclav.
A já jsem vosk? Teda, PaDíku, příště žádný okružáci nebudou

no ten vzorek vypada dobre, asi ho necham porust tim peknym mechem, v zari na vystavu se bude hodit....
Jakkoli je diskuse zajímavá tak řeknu že šutry z místa nálezu mám krásně porostlý...kdyby někdo měl zájem sem ochotnej tam s batohem zajet...nehlaste se v šichni..upozorňuju s batohem tak do 30-40 kilo

Pane kolego na te fotce je PROKREMENY SLINOVEC, jelikoz Vam to zrejme nedoslo a nedohledal jste si vyznam tohoto spojeni, objasnim Vam to.
Slinovec vznika z usazenin na dne vetsinou morskem, takze se jedna o smesici jilu, pisku, mrtvolek ruznych organismu vcerne tech s kremicitou schrankou, ale muze obsahovat i primes koralu (vapence).....
Tyto usazeniny byly pak podrobeny geologickym silam a vznikla velmi pevna a do jiste mirny odolna hornina (zalezi na presnem slozeni usazenin), navic vzhledem k mistu puvodu mohla byt castecne metamorfovana (natavena, pretavena) vlivem pozdejsi vulkanicke cinnosti. Pokud by doslo k dokonale metamorfoze mluvily bychom o KREMENCI jenz miva podobne vzezreni jako MRAMOR (coz je metamorfovany vapenec).
Pane kolego Šprycle pokud tomuto stale nerozumite, dovolim si pochybovat o vasi inteligenci.
Mam dojem ze prvotni dotaz "co je to za sutr a hodi se do akva" byl jiz zotpovezen, je jiz dalsi debata na toto tema zbytecna, protoze podrobnosti o teto hornine jsou pomerne snadno dohledatelme bezne dostupnymi vyhledavaci.
No nevypadal, ale měl jsem co dělat, abych v posledním busu neusnul. Nechtěl jsem rušit toho jednoho spolucestujícího - řidiče

0 22.02.2012 18:39 tomchamik Bylo fajn,,žebírka opět perfektní,pokec také,,zase o poznání víc lidí,škoda,že jsem tentokrát musel dřív,aby mi nezavřeli auto v Bille,,příště si asi zajistím odvoz a požiju,,ta Plzínka tam je provokace

Vidíš k čemu je dobrá má pracovní neschopnost...dala vyniknout tvé genialitě

kdybych dědouše měl na dostřel, tak bych se zeptal jeho. Ovšem žiji momentálně na útraty státu a tak mi na jeho výplatu nezbylo. Tak ti dík že ses obtěžoval.
No jo vápenec mne napadl, ale netušil jsem, že je to totéž, jako ten na té fotce...děkuji
Ani jsi nevypadal tak rozjařenej

LiborSprysl napsal: Někdo z biologickým vzděláním...jak je to prosím s tím šutrem co vzniká biologicky?
Tak uz ti napsali ostatni jak vznika kamen usazenim biologicky vytvorenych schranek zivocichu a ras. Ale pripadem biologicky skutecne vytvoreneho kamene jsou koralove utesy.
jsou to organismy s kremicitymi schrankami
chtel jsem vyjadrit, ze tam je jak slozka kremicityho pisku (produkt eroze) tak tehle schranek (biologicky produkt)...
Přidat reakci
1 ...... [302] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358083x