Setkání akvaristů - Praha
mě ta tramvaj normálně počkala! Stál jsem před Tobaccem a ona už stála na stanici! Došel jsem tam lážo plážo krokem...
Bohužel, do společnosti používám šampón proti lupům...
Bella napsala: No nerikej, ze jste to uz zabalili?
To víš, že se našli vytrvalci
Lupu budu muset najít na sušený mlíko pro štěňata
Lupy s sebou
Né, jdeme do sriptýzu, dneska se svlíkaj krevetky...
MartinH ho má. Myslim...
No nerikej, ze jste to uz zabalili?
Táhni a srůstej, Varle
Někomu ho zkusím vetknout, aby ti ho vzal...
Ok dík..teď táhnu do rachoty
Mám tu ten kousek jáváku...
Jestli to dořešíte a bude něco na sobotu tak odlomek anubiusů bych bral.
a ještě máš odemne: B. catherine, B. kedagang round leaves a B. green velvet.
Ta B. kedagang round leavestaky pěkně roste
AlQuds napsal: Tak pro milovniky bucek jsem vcera natrhal tyto variety: fino minosa, green velvet, pygmea, purple rain. Plus jeste jednu, ktera ma uplne nejvetsi listy, ale zapomnel jsem jeji nazev (dostal jsem ji sveho casu od MartinaH, snad si vzpomene). B. silver powder
Já se taky nesměle připomínám, kdyby náhodou nějaká ta bucka zbyla, že by mi ji vzala drvi
Díky moc
Mohla bych taky jednu? Třeba pygmeu nebo purple rain, jestli jich máš víc. Stačí nějaká malinká. Na oplátku bych mohla ustřihnou B. biblis, jedinou, co mám... jestli to teda není nošení dřeva do lesa nebo taky
V kolik dorazíš, já ještě nejsem domluvená doma, jela bych asi jen na otočku. Nejsem na dnes ani nahlášená.
Vďaka
Já bych si s dovolením vzal...
Purple rain ani fino minosa nemám, tak budu ráda, jestli na mě zbude
. A Aleši, máš u mně
Tak pro milovniky bucek jsem vcera natrhal tyto variety: fino minosa, green velvet, pygmea, purple rain. Plus jeste jednu, ktera ma uplne nejvetsi listy, ale zapomnel jsem jeji nazev (dostal jsem ji sveho casu od MartinaH, snad si vzpomene).
Dnes mám v pláne prebehnúť akvárium kosačkou, tak keď už sa budem večer stavovať, môžem priniesť heterantheru. Mal by niekto záujem?
Inak bude na stole v sobotu...
Na Bolbitis heudelotii "Compact" jsem se jen tak okrajově ptal, to akvárko mám zatím ve fázi projektu :P
0 07.12.2017 00:07 Bella [1047] - Rostliny Trochu jsem se ztrhala nez jsem to protrhala. Sranda je, ze i pres to, ze toho letelo dost do kose, ze mam plnej lavor a misku, tak to akvarko zas tak moc protrhany nevypada. Pro biomasu platej jiny zakony nebo co.
Premyslim co jsem komu slibila
Drvi - blyxa, anubiasy, kompaktni bolbitis, hygrophila p., ludwigie (nejaka obyc)
Tri "kaktusy"
Na sobotu
Rak a Kleopatra - zadelany anubias tou cernou rasou
Invalida - javak
Nevim jestli jsem nekomu neslibila zelenou kryptosku s dlouhyma uzkyma listama... Se prihlaste nebo to pujde do placu.
Blyxy bude dost pro vic zajemcu. Beru taky lomariopsis, nejspis i s krevetkami cherynami, vypada to, ze se mi vsechny nepovedlo vystehovat. Beru tri druhy plovoucek.
Kde ho vidíšššš?
Bella napsala:
... to vis, podas prst a najednou mas v ruce kaktus ...
Gigantea je vždycky volná
Jestli je ještě nějaká Vallisneria gigantea volná tak mám zájem. U mě se jim bude líbit.
Kolem ty 19 tam budu.
Drvi
to vis, podas prst a najednou mas v ruce kaktus
To neriešte, vravím, že zajtra okolo siedmej (a desiatej) budem mať cestu okolo.
@Bella kedy budeš v Pintě?
Právě. Splasknou a místa bude dost
Tak velkej termobox nemám
A kaktus by mi rozpíchal pytlíky
kaktus v květináči
Přihoď ho k těm pytlíkům v termoboxu
Já myslím, ze zkusíme ukecat tu sympatickou paní servírku, jestli by nám tam neschovali balíček do soboty. Nevidím rozdíl, jestli táhnout kaktus v květináči autobusem do Říčan nebo tramvají na Žižkov
Jo počkej, už mi to došlo, tys je chtěl odklonit k sobě domu
Já si je když tak vezmu ale co peklo schvátí už nikdy nenavrátí.
Pepan napsal: S kryptou proto aby Tě měla kam uložit?
S kryptou proto aby Tě měla kam uložit?
* Žena @ Belisana [448] - gavúnci, labyrintky – Re: Pepan
Já neee
Reagovat na tento příspěvek Citovat tento příspěvek Uložit + 0 - i Upravit Smazat 05.12.2017 21:29 Nahlásit nevhodný příspěvek ke smazání Označit off-topic * Muž @ Pepan [4258] - Rostliny – Re: Belisana
Ale to Ty taky.
Reagovat na tento příspěvek Citovat tento příspěvek Uložit + 0 - i Upravit Smazat 05.12.2017 21:09 Nahlásit nevhodný příspěvek ke smazání Označit off-topic * Žena @ Belisana [448] - gavúnci, labyrintky – Re: invalida
invalida napsal: Ty nescháníš kryptu? smich
Ta už je zadaná, ne? smich smich
Berem jen baby s kryptou...zadaný
Nebo Žádaný
Někdo Platy Korálový? 20-30mm, žádnej "mix" ze zveráče.
Ou jeách bejby!
Ctibum - deal done. Dik.
Magic - kdyby neco, tak zplnomocnim Blanku (Drvi), bude tam ve ct i so, urcite se necha premluvit
Ak sa nikto nehlási, ja by som ich do kanclu vzal. Ale prídem len v sobotu. Budeš v sobotu?
Edit. Prípadne vo štvrtok cez Podolí pôjdem okolo siedmej večer, tak keď tak medzi dvermi by to šlo tiež...
Tak vyměním pagodulu za pagodu
Ja bych se toho sneka ujala, dik
Nechce ho někdo? Cca 3 cm...
Přidat reakci
1 ...... [71] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x