Setkání akvaristů - Praha
Bud nějaký sraz o prázdninách?
Starší reakce
jo to jsou egregiové, insignisky nic, vždycky to hned sežerou, bojím se aby to nebyly 2 samice
Ale já měl egregiuse.
Přál bych si, aby to bylo uvedeno v jejich rodokmenu
jojo, páda měl ještě mladý od toho tvýho páru a tohle jsou jejich mladý
Cca 150 kousků, snad přežijí všechny moje dovolené
Se ti doma všechno líhne
Co ty mesonauti?
Ahoj,v pátek vyrážíme na Brdy, kdyby se někdo chtěl přidat!
Starší reakce
Chybí mu trénink
- tak si představ, že ten nejvyšší z nás, si dal to nejmenší pivo
- jinak všem díky za pokec a kytky, zhruba za měsíc si to zopakujene
Dám si s vámi taky jedno...na dálku.
-
- až budeš v pátek v Práze samotného tě pít nenecháme, jěště bys nám to tu všechno vypil
- zbytek po SZ
Kdyby někomu přebývali cherryny, určitě tak 10 můžu ubytovat v hardscapu.endlerky už tam jsou nastěhovane.prosim a děkuji.
Polyspermu budeš mít dost, octopus taky a bude i kosokvet, snad si vybereš.
Polyspermu a octopus minimálně 4 stonky určitě mám od každého.
já nepotřebuju pár stonků od hodně druhů ale hodně stonků od jednoho, aby stálo za to založit emerzní kulturu. Aspoň na jeden květináč, takže ideálně 4x4 a víc řízků od jednoho druhu, ale díky
dudak napsal: díky Jardo tu tam už mám tak tam něco protrham,snad si vybereš.
Limnophyla sesiflora ti můžu vzít?
To vypadá, že nás bude pár,tak se nechám překvapit.Kdyby někomu přebývali Bucky,erectus a nízké červené kytky, rád ubytuji, kousek místa ještě mám.
tak o jeden týden ses netrefil, v pátek 25.06. mám dovču na kurz s novým foťákem v Praze, tak to by nebyl problém pak si vzít dovču už i ve čtvrtek, ale takto dva týdny za sebou? to v práci asi neprojde (u kolegy), ale ještě uvidíme
a nebo udělat si v ten pátek 25.06. odpoledne posezení s kamarády akvaristy u dobrého pivka znova?
- dnes provedena osobní prověrka, pivo jak Křen, jídlo o stejné kvalitě a vydatnosti porcí, ceny standart, pivo 34kč jak před Covid
-
Podle posledních sdělení dnes by měl Miloš doplnit termín a dát ho na rybičky,tak uvidíme.
Ahoj, co takhle udělat sraz v červnu. Pokud se budeme držet zavedených ctvrtků, máme na to dva týdny. Myslím že bychom to mohli zvládnout i bez Miloše. Kdo může vyvěsit termín akce (já ne) a kdo podle počtu zamluví hospodu (to už není až tak velký problém).
Starší reakce
Ahoj, zatím to všude vypadá na zahrádky, i když dnes lidi seděli i vevnitř bez roušky.Nechci se Milosovi do toho motat,ale do hospody můžu zavolat,nebo tam skočit.a kdyby to neprošlo, hamr v Záběhlicích má velkou terasu, ale bez rezervace.
Žije,veterinuje a kachlickuje, jak jsem ho potkal naposledy.prezentaci fláká a že prý dnes měli být u Ferenczfish jsem něco zaslechl.
Miloš ještě žije?
Ahoj, já jsem do půli června pryč, tak nic chystat nebudu.
Ale Miloš by mohl, stejně se jen fláká
Starší reakce
Ahoj všem,kdyby jste se v neděli nudili a počasí by bylo v pohodě nabízím procházku na Svatojánské proudy.Je to pro pěší, na kole by to byl držkopád.Takže kdo má zájem ať mi napíše vzkaz, kde zdělím detaily.Budu se těšit na vás!
Ahoj. Tak pokud byste někdo sháněl Panacur, tak mám, spoustu.
Starší reakce
Díky všem za rady a nápady
Mám v něčem podobném několik okružáků, jednou týdně 3/4 výměna vody. Množí se, občas dostanou trochu spiruliny.
Nepasterizované pivo...
Ale jo, pro takové dva tři kružníky čínské by to šlo.
Pozorovat nezmary hnědé,jak pučí a loví potěr rájovců je docela zážitek.Po pravdě,ten náš koníček je jenom o šmíráctví.
Prosím OT.
Kolega tady nedaleko má v akva listonohy.Když jsem u něj byl nedávno - zapomínal jsem u nich i dýchat... V životě jsem nic takového neviděl (ani potom)
Tak se ptám co se dá dát do vody živého......
I když do takhle mrňavého.....
Jo jo měl jsem pozačátku ve 3 litry koretry dafnie perloočky i s pijavicí.(Viz video)
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355261x