Setkání akvaristů - Praha
Když mi do toho nic nevleze tak se tam také objevím s kolegyní
no, nebo by si taková velká firma už mohla pořídit autopilota na tyhle neodkladný záležitosti
...tak to tam budem muset do úterka natahnout koleje...
A já zrovna nemůžu, sloužím.
to by bylo fajn, po takové době
Nepotřebuje někdo pár piskořek?
Tak zítra projdu ty přihlášené na
rybicky.net/forum/16523 , přičtu lidi z akvarista.cz a upřesním velikost našeho akvasalónku...
ale musíš je nechat zkaramelizovat. pak jsou to blizátka
Poštou jsem schopnej poslat leda rybičky v plechu ale nevím o tom, že by místo sardinek někdo používal nějaké sladkovodní ryby..i když kdo ví co pojídají v asii..možná takový terčovci napíchnutí na špejli jsou lahůdka...
0 25.03.2011 20:45 Tereza JuraS napsal: tak si přijed a dám ti zadáčo i malý terčovce...
Dík, ale já s tím kroužkem nemám nic společnýho, budu to posílat poštou.
nemůžu napsat: "navalte kytky"
Ale jo, můžeš
Zkusím taky něco donést...
0 25.03.2011 16:58 Josh nemel by jste nekdo nejaky rostlinky do popredi? nejlepe "cubu"
mozna tam pro tebe budu mit nejakou Nanu uvidime jak doroste... ale zatim to vypada ze by mohla
nemá někdo přebytek hygrophila simesi a nebo nejakou valisnerii?
tak si přijed a dám ti zadáčo i malý terčovce...
Romymu samozřejmě taky děkuji, echinodorus už vyhnal šlahoun
ok, jen ještě nevim kolik jich bude
No to víš, nemůžu napsat: "navalte kytky"
neostýchejte se
Když my jsme tam samí kluci stydliví
1 24.03.2011 21:29 Tereza Chystám se nasockovat nějaké kytí pro tento kroužek:
rybicky.net/nadrze/12125 Tak prosím, kdo byste rád přispěl, neostýchejte se
cryptocoryny beru, Kristinka je schani, dorucim ji je
Souky ja si rad pockam, jinak muzu nabitnout viz par prizpevku vyse...
Moc vás zdravím. Hned bych se k vám na jedno nachalazené nanoakvárium z Plzně přidal. Žel, jsem trochu z ruky a hledám nový spolek obdobných nadšenců tady v Hyderabadu, Indie. Kdyby jste někdo znali indického akvaristu - pošlete mi na něj email. Podmínky jsou tu ideální, tetra černá se prodává za 28 Kč a je nádherná. Kdybych nejel za půl roku zpět, hned bych si jedno založil. Mějte se - Petr - Olwy
Připomínám další setkání v hospodě U 3trojek v úterý 5. dubna. Je to sice až za 14 dní, ale jsme domluveni s obsluhou, že nejpozději týden předem upřesníme počet na malý či velký salónek.
Prosím proto všechny, kdo předpokládají účast, aby se do úterý 29. března přihlásili v tématu
rybicky.net/forum/16523 (slouží pouze na přihlášení, obecnou diskuzi o zelenině, vypadlých zubech apod. veďte prosím zde
)
Pokud se někdo přihlásil na akvarista.cz, tak to samozřejmě stačí
Díky za spolupráci
Pavel
Starší reakce
Paráda. Budu tam.
0 19.03.2011 18:55 Josh vyborne tak dorazim, prinesu sebou i nejaky prebytky zatim to vypada na Bacopa monnieri, Ludwiga repens, egeria densa a najas... mozna by se nasel i nejaky anubias...
pokud by byly nejaky nizky rostlinky do popredi nepohrdnu...
Hadash: jasně že doražte. Vítán je každý, hospoda je veřejná a ti, co sem chodí nejsou žádná namyšlená j(elita)
Vítáni jsou všichni bez rozdílu. Nejsme žádná uzavřená společnost.
tak to vypada na dva novacky
Jak jsme dneska spolu mluvili. Já bych se asi ne... Rád bych se mezi Vás podíval. Je tedy možno? Byl bych rád.
leda ze bych se z vas po...
3 17.03.2011 23:52 Danila [4490] - Amerika 0 17.03.2011 23:04 Josh přemýšlím o tom, že bych se mezi Vás přišel mrknout
, jak příjmáte mladé členy(22)?
Starší reakce
mě by někdo Cladophora aegagropila
Bezva
Moc děkuju za kytičku!
Na příští akci je hospoda U tří trojek zamluvena na
úterý 5. dubna od 18:30 hod..
Zablokujte si termín
Někdo holt maká, zatímco jiní chlastaj
jo a nemam vzit burcak na chut.... kdyz se tam da par hrozinek, tak to ma i uchazejici smak
me ceka jeste upgrade zasobniku Co2 aby ten starej mohl dovalit ke trojkam
tak ten cinkot sklenic mám tedy raději
Přidat reakci
1 ...... [319] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x