Setkání akvaristů - Praha
Taky můžu přinést: Val spiralis varinta tyger.
Opravdu pěkně žíhaná
fakt to tam je? ani jsem nekoukal
Tak mi neco vem jestli ti zbylo. Diky
invalida napsal: Jestli máš obyč tak bych si je klidně vzal..mě zůstal samotnej samec. A rád tě zas uvidím. Jo A jestli máš ty prcky a nevíš co s nima tak bych ti je tady udal. Jinak já ty barevný a závojový mutace nemusím
Tak jsem odlovil pár dospělejch s 3 dětma (konečně jsem vyprázdnil to akva) a z dalšího se mi podařilo odlovit 17 jejich vnoučat. Pokuď jich chceš víc, tak zase příště.
To v kýblu nevydrží,ale určitě budou další ;)
Šetři mi je na přîště
moje akvo je žere
nepatří to sem,ale kdyby měl někdo volné jízdní kolo pro kamaráda a moh ho zítra sebou vzít,udělali by ste mu radost.děkujeme.
a v darovacím vláknu to asi píšu jen tak pro srandu králíkům...
0 18.05.2016 17:15 Macrosek – Vallisneria
nemate nekdo? nejlepe spiralis nebo nejake kratsi (ne gigantey)
je to pto tatku
0 18.05.2016 17:14 Macrosek – Atman AT 203
nechcete nekdo toto cerpadlo? ale pozor, je to na vetsi nadrz, aby vam to neudelalo Niagaru v akvarku
já bych jeden bral.
já bych prosil
beru, ale jsou to skoro samí prckové, navíc nejsou moc barevní, ve filtru mi vždy nějak blednou
Bude chtít někdo semenáčky Barklay? jsou fakt maličké tak 4-5 listů cca 3-4cm velké rostliny, něco mi tu zbylo a nemám to kam zasadit.
Budeš dělat krevetový koktejl se zeleným salátem?
bude chtít někdo cherryny? zrovna čistím filtr a pár jich tu mám....
ok prinesu
ja bych si s dovolenim vzal.
Kvůli nedostatku místa se chystám vyhodit pár malých rosnatek, tak kdyby je někdo chtěl, tak je můžu hodit do hospody. Jde o nějaký mix ve stylu drosera capensis, chce to hodně vlhka, světla, kysela a málo živin.
Zatím jsem všechny orchideje utrápil ale klidně to ještě zkusím.
Králiky nevedu,byls u me,videl jsi a vis.neco jde,neco ne a gibousi v noci zahraničí.a s kytkou prosim nesrovnavat.dekuji.
Jaroslave, ty jsi už jako Kytka, ta taky chtěla všechno a říkal jsem jí že s tím krmí králíky. Kde je máš schované ty?
Červenou prosim a dekuji.
Psali dnes na facu,ze z chuchle do radotina jsou koreny.
Škoda,že je Pinta trochu z ruky,tenhle plevel nesu po čtrnácti dnech do popelnice a to mi toho ještě hódně zůstalo.
Vezmu ti plovoučky
Ok, bát se nemusíš, roste to jako z vody
Odvolávam kluci ty plovoučky pro mne.
Nestiham časově. Přijela bych jen na otočky, kdybych byla z Prahy, ale nejsem.
Děkuju , příště se připomenu . A pokud bude něco plovacího, buduu ráda...
Děkuju,pane...
přinesu 2 kořínky z akva a nabízím eheim skimmer 350.
Starší reakce
Když neco bude budu rada
Tak už za tejden, je čas se hlásit v akcích, aby mohl Jarda zase upřesnit kolik nás bude
Plovoučky?No..sice jsem jich zrovna hromadu vyhodil,ale něco se jistě ještě najde ;)
0 12.05.2016 07:41 rehamon – Crystal red a cpo
Neměl by někdo na prodej nebo výměnu crystal red krevetky a miniraky cpo. Dekuji
Jestli máš obyč tak bych si je klidně vzal..mě zůstal samotnej samec. A rád tě zas uvidím. Jo A jestli máš ty prcky a nevíš co s nima tak bych ti je tady udal. Jinak já ty barevný a závojový mutace nemusím
Mám tu obyčejné a závojnaté, chtěl bys nějaké větší či menší? Malých tu je dost. Dospělé tu mám jeden párek už několikaletých a rád bych se ho zbavil. Ti žlutí jsou ještě strašní prckové těm těm bych dal ještě pár měsíců čas, než budou k transportu.
MartinH má spoustu těhle "potvůrek", u něj se taky můžeš ptát na ancitrusí slečnu
Když to tak čtu, tak přïště raději napíši, že nevím.
Teda takováhle rozmluva o B-bohu svědčí o přemýšlení uživatelů což potěší. Ale jako jsem v evropě bezvěrec tak stromový duchy v pralese uznávám ať už se Nangurí nebo Uziratí píše jak chce..a krom toho ve kmeni kde jsou uctíváni neznají písmo což je v mnohém pozitivní.Například nevědí jestli je na pečenýho pásovce vhodná vidlička dezertní nebo ta na šneky což je bohulibá nevědomost.
Přidat reakci
1 ...... [111] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x