Setkání akvaristů - Praha
jukni do atlasu
rybicky.net/atlasostatnich/plz_clea_helena
1) oddelene pohlavy (takze na mnozeni vetsi pocet aby byla vetsi nadeje ze budesh mit jak samce tak samicky, jako u krevetek)
2) mnozi se pomalu (takze trpelivoooost)
0 23.03.2010 08:09 JuraS Namnožili se mi heleny...měli proč..akva jsem schválně "zamořil" plevelnými šneky...jestli se jejich stav zase nezredukuje z nedostatku (téměř veškerý plevel je pryč..sem si včera všiml) tak na příští setkání vezmu...pořadníky nevyhotovovat, pls...
Tak jsem to i myslel... Je mi jasné, že tu nebylo celé jedno sídliště

ok, no to ale zase nemuzu, mohl bych cely tyden, ale ve stredu mam kytaru , takze nemuzu
no melo be to bejt od 18:30 ale kdyz prijdesh driv nebo pozdeji nic se nedeje... a priste hledej lip, nekolikrat se to tu psalo
jasny, akorat nejak nenachazim ten cas, v kolik to am byt?
streda 14.4. stejny misto stejnej cas
0 20.03.2010 17:48 x – Re: PaDa
kdykoliv stránku s tématem načteš, počítadlo se zvětší o jednotku ... Takové počítání nelze brát jako návštěvnost, spíše jak moc lidi jsou zvědaví a toto téma otvírají a nebo dávají F5 zda něco nepřirostlo, to klidně mohlo udělat 10 lidí ;)
zkusím - už to slibuju dlouho - spíš sobě než Vám... jen to s tou kapalinou ve sklu s uchem to nesmíme moc přehánět...
0 19.03.2010 17:37 Hencin – Re: Henry69
Ke kapalině ve skle a ještě k nějakým těm breberkám uvnitř.

A já naposled přišel až v 21:55, loup jsem do sebe tři rychlý kousky a už jsem frčel s ostatníma, takže v klidu doraž, není se čeho obávat, vždyť nás spojuje láska ke kapalině ve skle

a ještě den předem...

0 19.03.2010 16:17 RAP – Re: arnošt
Ta hodina je jenom orientační. Václav tam je většinou už v šest

a ostatní přicházejí jak to stíhají. Ovšem rekord v příchodu jako první má JuraS. Blbě se podíval a přišel už v 17něco

Za půl hodiny se to zase tak moc nerozjede, abys nestihl naskočit

když na mě je půl sedmá hrozně brzo - stíhal bych sedmou, ale nasedat do rozjetého vlaku a ještě jako nováček mi přijde divný...

Je tu pozvánka na další akci, zapsat do kalendáře!
Příště opět ve středu, 14.dubna od 18:30 hod., akvaristická hospůdka na Žižkově, podrobnosti na
rybicky.net/akce/463
Všichni jsou zváni

Komu se nelení, tomu se zelení (někdy i červená)

0 18.03.2010 07:45 JuraS jako o5 podařená akce...pro zajímavost..na nealku jsem zaplatil víc než kdybych pil pivo..tak kdo pak chce abychom byli střízliví ? Sem se nějak spletl..dneska je kriminálka..včera byl house a stihl jsem ho půlku...taky dobrý...na příště vyberu za akva piskořky když je o něj takovej zájem...
Však taky Havroš nevěřil,že se s tou naší svolodží scházíš...

Sakra,to zas byl plodný večer...

0 18.03.2010 00:28
PaDa [6088] - mřenky a sumci Po menším nedorozumění ohledně objednání-neobjednání salónku dopadlo vše k plné spokojenosti

Tentokrát se zúčastnili Václav, Pavel (akvarista.cz), Katka se zářivkou, PaDa, Zbyněk (Ordowik + Hencin), Havroš, Marek (MMULCR - ti co setrvali znají pointu nicku), Roman (Crayfish), Romy, Navik, Plecos, JuraS, Moucha, Peťura, Paja66, Zikyc, JendaVana, Henry69.
Dobrou noc...
Každou chvilku bude doma, svezli jsme se s autobusem Italů

Jiný kraj , jiný mrav.
Někde se používá WC k vykonání potřeby, jinde se najde blbec, co do něj hází živé tvory a ještě se pochlubí.
0 17.03.2010 15:26 JuraS – Re: JendaVana
nevím co si představuješ ty ale pro akva účely je to u nás wc....
je tobogán to co si představuju jako domácí tobogán?

0 17.03.2010 14:44 JuraS – Re: PaDa
škoda..jak dnes nestíhám tak se doma jen zastavím pro kytky v lavoru..zabalím a mažu na sraz..kdyby bylo víc času tak nějaké piskořky vylovím..tuhle jsem jich dost poslal do tobogánu....
Klidně se zastav, piskořek bude dost, také nějaké beru.

Zdravím, pokud můžu tak bych se rád zastavil a vyměnil jeden exemplář Pivkořky 0,5l (skleněné se zlatou náplní) za několik exemplářů Piskořky (té akvarijní)

0 17.03.2010 09:17 JuraS možná že doběhnu o nějakou tu minutku později...dnes to mám nějak našlápnutý...
pokud by jsi chtel plostenky tak se muzu pokusit nejaky chytit.... ale huz asi mesic jsem je nevidel
a jinak smrt utopenim v pive.... to nejni spatnej konec....
U želvy jich mám dost, přinesu ti násadu

Na dně půllitru? Nee,to bych té piskořce nemohl udělat, ale kdyby mohl někdo přinést pár ploštěnek...

Tady se člověk vždycky něco nového dozví

No, máš pravdu!

To se pleteš, pivkořka se pozná podle toho, že má ulitu ve tvaru lahváče

To bude spíš pivkořka!

Ne že pak nějakou piskořku najdu na dně půllitru

Pozdě by bylo ptát se zítra ve Trojkách

, ozvali se i jiní, takže mám vyloveno, nějaké přinesu

.
Ahoj, no původně jsem se ke Trojkám chystal...ale akvaburza v Třeboni na čas ukojila mé akvaristické touhy..takže ke Trojkám asi až příště! R.
Vím, že se ozývám už asi pozdě, ale kdyby byla nějaká piskořka.... díky moc předem!
0 14.03.2010 16:49 JuraS Přinesu nějaký kyti..valisneria asiatica či jak se jmenuje a jeden kousek echináče..či dva..zabíral místo...od čtvrtka v lavoru na světle u okna..snad přežijí v pohodě...zbytek pro zájemce poslední vzkaz v deníku
rybicky.net/nadrze/7922 no, tak mne pivo nedaji

Přidat reakci
1 ...... [340] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x