Setkání akvaristů - Praha
Velký přebytky to zrovna nejsou, ale pár rostlinek Alternanthery by se našlo.
Starší reakce
jsi první. Máš je mít.
Pokud si je jeste nekdo nezabral - beru. Mam par kousku, hejnko starim proridlo, a zrovna jsem premyslela, ze doplnim stav.
Ahojky neměl by někdo kousíček Bucephalandry?A nějaký vysoký anubias? Coffeefolia už mám a klasiku taky. Chci to pro sebe. Do obchodu potřebuji (seberu co zůstane) stonkovky
Starší reakce
Starší reakce
ehm, nema nekdo neupotrebeny zbytek no planaria ?
0 21.01.2017 13:17 Zelenakocka – Macrobrachium
Ryb si nevšímají. Jak jsem psala, mají rády svůj klid. Pokud se k nim přiblíží ryby a naruší jim jejich "bublinu", tak je odeženou. A pokud je ryba drzá a otravuje, tak ji i mohou potrhat ploutve, prostě si brání své. Navíc by neměly být chovány s velkými rybami, aby si z nich neudělali sváču. A hlavně ty úkryty. Jestli máš AQ postavené na kořenech a nemáš moc rostlin, tak by jim tam dobře nebylo a byly by v neustálém stresu.
jj, myslela jsem na tu 360, sice ma uz mesic, ale jeste to neni zadna hitparada, jak mi vrati mobil ze servisu, udelam nejaky aktualni foto
ale oni by stejne asi neumeli ulovit si neonku co ?
Pokud o nich uvažuješ, tak zatím to nové AQ 360 l pro ně není. Potřebují pořádně zaběhlou nádrž a taky fůru úkrytů a hustě zarostlé dno. Mají rády svůj klid a jsou spíš celý den schované. Být tebou bych o nich zatím neuvažovala. Máš tam sice fůru kořenu, kam by se mohly schovat, ale žádné rostliny. Jak já je pozoruju, tak hustě zarostlá nádrž je pro jejich spokojený život důležitá.
Pokud je chceš do malého AQ, tak to pro ně není rozměr. Potřebují prostor.
0 16.01.2017 17:22 Sucu [12] jako, musim nahlasit mega uspech
co jsem po srazu zasadila kobercovku, tak ona ROSTE
1. nechcipla
2. netleje
3. dava nove oddenky a rozrusta se
4. krevetky to nezvladaj, to padaj jedna za druhou, ale tak zabehovou rybku tam nemam, na Betaka mi to prijde moc male a k tomu ted marodil ... no proste jsem nadsena, roste to
ta blyxa ale netusim, jak dopadne, treba to taky prezije
Starší reakce
Tojsouvěci napsal: Sice to sem nepatří,ale tři herci a příroda: Králové hor, v 3D.Absolutní pecka! Luxusní jsou taky Medvědi
pardon za OT ale nedalo mi to
0 09.01.2017 16:06 drvi [2940] a to ja docela sjizdim postapokalyptickou literaturu, miluju sci-fi a cesti autori ho umi krasne zasadit i do nasi kotliny
Neznám. Co mě zajímá jsou seriály o přežití v přírodě. Sice je to o trusu protože na 98% se mi nestane že bych se zachránil sám na pustém ostrově nebo uprostřed mohavské pouště. Raději bych uvítal seriál o přežití ve městě. To nás čeká poměrně brzo.
Sice to sem nepatří,ale tři herci a příroda: Králové hor, v 3D.Absolutní pecka!
To protože jsme si věkově blízko. Dnešní mladí chtějí něco jiného. Nebudou se koukat znovu na shreka, na pottra když na tom vyrůstali. Dnes se natáčí převážně nízkorospočtové pitominy s mizernými detaily a to proto kde se dívají mladí na filmy. Na mobilu, tabletu. Znám několik mladých kteří nemají doma ani televizi, zprávy nesledují a když film tak cestou do práce na mobilu.
Makky napsala: Klidně vyhlásím ožralost nejvyššího stupně. Ale bude mi to prd platné. Stejně všichni víte že nepiji.
Nic si z toho nedělej. Martin dostane každou na kulaté razítko, byť ho ještě nikdo nikdy neviděl
Dovolim si nesouhlasit. Na dobre napsane a ztvarnene nerealne pribehy (Shrek, Pirati z Karibiku, Harry Potter, Star Wars, ale treba i klasicke Verneovky a Mayovky) se lidi koukaji mnohem casteji/vice nez na vetsinu "realnych pribehu". Titanik nebo Revenant mi staci videt jednou, ale na Shreka nebo Mrazika jsem schopen se divat pokazde.
půlpy napsal: Vinnetou a vše další je jen fantazie K.Maye, nikdy nebyl v Americe,
tak pokud se něco víc podobá realitě, vzdaluje se to knize,
Proto dnes mají obrovský úspěch filmy točené o skutečnostech, o skutečných lidech a to dokonce i za jejich života kdy oni sami mohou hercům povyprávět o svých zážitcích, pocitech a o tom jak se cítili a co si mysleli. Například Sully, zázrak na řece Hudson. Koupili jsme ZOO. REVENANT. Já, Olga Hepnarová.
A řada dalších. Lepší než Podivuhodný sirotčinec slečny Pelegrýnové. Na některé fantastiky se dá podívat jen 1x, 2x. ale surové vyprávění o něčem co se někomu skutečně stalo se dostane pod kůži daleko víc.
Pokud jsou dotyční ty fotky schopni doma vysvětlit,......
Pepan napsal: Já to říkal. Erotická seznamka. Sranda musí bejt. Když si fotograf vyžádá nějakou hezkou pózu...
Já to říkal. Erotická seznamka.
Napriklad toto...viz foto!
Vinnetou a vše další je jen fantazie K.Maye, nikdy nebyl v Americe,
tak pokud se něco víc podobá realitě, vzdaluje se to knize,
co jsem četl, nejen zde, reakce o novém filmu(neviděl jsem ho), všude se píše, že vzdaluje se to původním filmům a blíží se to realitě,
ale realita je kniha, protože je to vymyšlený příběh
a tomu se meze neberou,
tak co tu rozebíráte?
je to prostě jako "Popelka" a nebo "Tři mušketýři" a basta, každý si do natáčení nového filmu přidá své, to je normální, každý člověk má jinou fantazii, tak si čtenej příběch představuje jinak,
něco jiného by bylo kdyby film měl popisovat skutečnou příhodu
s knihou nesouhlasí hlavně ten původní Vinnetou. Já už si ji teda moc nepamatuji, četla jsem to dávno, ale toto zpracování mělo být víc podle reality. Byla jsem na to zvědavá, ale pocity mám rozporuplný, přece jen na tom původním filmu jsem vyrůstala
a viděla ho snad stokrát.
Nový Vinnetou byla pěkná slátanina. Ani to nesouhlasí s knihou a nebyli schopní vytvořit vlastní kloudnou skladbu, vycucli ji z původního Vinnetoua. Paskvil na entou. Ale ani jsem nic jiného nečekala. Karal May se otáčí v hrobě.
vcera byl,dekuji vsem.a dnes vecer novy Vinetou na ct2 a prvy vyter tercovcu od Jackie tb.jupi!
Zatímco jsme chlastali na srazu tak se mi doma rozplavali malí ancáci. Už zase! Si snad nedají pokoj!
Japoniky se dokáží ubránit rybám
A taky dobře schovat
vcera jsem se zmionovala, ze u skalar v nadrzi mam i krevetky japonky a od nasazeni skalar jsem je nezahlidla, vcera jak jsem vyndavala stary a davala ten novy koren, tak mi dve japonky prisli dat pac, jsou tam a cekaji
tenhle korinek se jim bude pozdavat vic, nez co tam bylo predtim
jo a ta blyxa co byla u krevetek, je uzasna, vazne se tesim, az odtajnim to nano - a vymyslim, kam ho dam
co to je na tom koreni za rostliny ?
Kdybych vypil ty tvý 4 čaje, jsem teď mrtvej
0 07.01.2017 10:30 Bella [1047] - Rostliny Asi uz vim jak se citi chlap, kdyz se vrati domu, po te co slibil, ze jde jenom na jedno
moje vetsi polovicka navic jeste nasla karticku, na ktery bylo napsano Kocicak Raskenius. No ja vam nevim, tuhle jsem zas ja u nej nasla karticku (ruzovou!) na ktery bylo napsano Stoptussin. A rikala jsem neco? Ne.
Ale jako asi dobry, kdyz videl v jakym stavu jsem byla rano, tak pronesl moji nejoblibenejsi vetu: vis co, lehni si na gauc, a pekne odpocivej, dneska budu varit ja (kdybych jeste mohla mluvit, tak bych vyuzila prilezitosti a dodala: a uklizet, prat a myt nadobi
)
Jooo, to jsou vysledky chlastani caje v hospode. Ale zatim me jeste nikdo neprechlastal
trenink dela mistra.
Ps: a probirat vazani stredovekych knih v akvaristicky hospode! (vystudovana knihovnice, no). Tam se vazne probere kde co
Přidat reakci
1 ...... [96] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x