Setkání akvaristů - Praha
tak v tom případě budou jména to co potřebujem

Dnes existují ke každému účtu dva kusy jenže čísla jsou anonymní. Koupíme si každej svoje razítka jak v 1 třídě.
ty jména by asi pomohly , ale jen za předpokladu že si obsluha bude psát někam bokem na jaké jméno lístek vydá , jinak to bude stejně nedohledatelné jako čísla
nj , tak vono , zapomenout člověk může , pakliže se zachová jako Jožin není co řešit , no i z vlastní zkušenosti za pípou můžu říct že se vždycky někdo najde kdo zneužije méně přehlednou situaci aby ušetřil těch pár korun za pět piv , a kolikrát jsou to lidi kreří to nejmín potřebují ...
Zřejmě budem muset přejí z čísel na jména.
já měl tentokráte jedničku , Jirka mi byl hned v patách a co bylo dál

Já bych je adoptovala

0 14.12.2014 23:25 Tereza Chce někdo krevetky a přijede si pro ně do Vršovic? Chci se zbavit všech, pár desítek jich tam je.
I já děkuji všem za pěkný večer a spoustu zeleného

nj , já to ani tak nemohl macpat do 25L boxu , čouhá mi to stejně ven , no a risovy gigantey svoje jméno fakt nezapřou , maj tak 180cm
Přátelé všem díky za pokec , za kytky , Pavlovi za donášku objednaného materiálu , zítra se ještě s někým asi potkáme na burze

Pratele, diky vsem za to co donesli i za to ze prisli.
Nejvic se mi libilo, jak Jozin (dudak) vytahoval obrovske trsy hnedovky, a kazdym predanim z ruky do ruky se kazdy trs zmensil o polovinu

. Jozine, mas nadherne rostliny, a odpoved na vcerejsi otazku k Apistogramma (mam to i v prezentaci), prvni kladeni jiker u mne za 177 dni od vykuleni (coz beru jako datum narozeni, ale ono asi plus minus nejaky den nehraje roli).
A tentokrate sel dobre na odbyt i plevel, z cehoz mam urcite radost, pac neni nic smutnejsiho, nez kdyz pestitelske uspechy pestitele plevele nikdo nechce

.
Dnes nedorazím, ležím v posteli a potím se.

Všechny vás ale zdravím a snad se potkáme na lednovém srazu.
Klidně, beru vše

jestli chceš kousek bolbitisu a pár hnědovek, je tam myslím i trident, tak mi něco po rozdělení do objednaných sáčků ještě zbylo

Rád se ujmu všemožných rostlin co budou k mání a klidně nějakého šnečka

Prosím tě nezapomeň na mě s tím limnobiem a salvinií, já na tebe zase nezapomenu s demersem.
Mimo slibenych E. 'Tornado' donesu celkem slusne mnozstvi
rybicky.net/atlasrostlin/ludwigia_palustris ,
rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_polysperma a
rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_difformis , takze pokud nekdo rozjizdi akvarium, i plevele bude dost

.
Donesu LED panely, jeden je zamluveny, jeste dva mam aktualne volne:
Panel LED 196mm x 90mm - dve rady LED po dlouhych stranach, 4 montazni otvory,
privod 80cm, konektor souosy napajeci 2.1mm. Potazeno uretanem proti styku s vodou.
Celkovy prikon 5,7W (24V/240mA)
Z toho LED 5W
LED 120lm/W
Svetelny tok 600lm
Cena 500Kc za panel, zdroj k tomu 200Kc.
hele já myslím že jo , něco mám z 250tky , no chci to zkusit bez stonkovek , pač to věčně přerůstá jak ďas , teda spon ty rychle rostoucí zkusím vynechat

no na záběh je tam samo nacpu
nějak se podělíme neboj , tomu co říká Dudák kytka , se v našem jazyce říká keř

a jejda .. no já se teda vyplatím

děkuji moc , já ti vemu ty šišky co jsem slíbil ..
dudak napsal: Monty, vytáhl jsem ti pár větších mikrosorek, jestli chceš, tropicu, windelow, trident i klasiku. Když jsem to rval připadal jsem si jak když sedlák tahal řepu, a jeden byl tak přirostlej, že jsem si zlomil tu hlavní větev
takže je i s cca 30cm větve, jestli budu mít čas, hodím večer fotky do prezentace.
kousek windelow bych si vzal taky jestli zbyde. Diky
Monty, vytáhl jsem ti pár větších mikrosorek, jestli chceš, tropicu, windelow, trident i klasiku. Když jsem to rval připadal jsem si jak když sedlák tahal řepu, a jeden byl tak přirostlej, že jsem si zlomil tu hlavní větev

takže je i s cca 30cm větve, jestli budu mít čas, hodím večer fotky do prezentace.
kečupovo vanilkové se šnečí nádivkou (marně hledám blicí smajlík

)
Spíš Echináče, aby nakonec nepřišli vhod ty kečupovo vanilkové od Belly.

a už se medvěd porcuje

já bych zkusil ten Gren Hibrid

Janii bych vzal do práce, tam se těm menším echináčům daří

Nechce někdo několik párů endlerek? Tak 3 - 4...
to tam nějak pořešíme

Piskořky donesu. Mám vám to nějak rozdělit nebo si to naporcujete v hospodě?
Ceratophylum pro krevetky uvítám

.
to by byl taky způsob využití, ale jedno miníčko doma je po tmě, tak bych stejně něco musel koupit a mně se toto líbilo

Limnobium, Salvinia donesu, dobre ze jsi napsal, jinak bych to asi rovnou vyhazel. A vzal bych si kus toho ceratophylla, dik
0 10.12.2014 00:17 angakok Čau lidi asi v pátek po dlouhé době také dorazím, mám tady docela dost ceratophyla demersa a asi i nějakou dlouhou kryptošku, jinak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaký hladinovky jako limnobium nebo tak něco popřípadě nějaký rychlerostoucí stonkovky .Rušil jsem doma akva a budu mít jen ty v pěstírně takže mi tu zbývá minimálně používaný venkovní filtr tetratec700 tak kdyby někdo chtěl tak se se mi ozvěte do zpráv.
tak si musím včas u Tebe objednat to ledkový osvětlení
Copak, potřebuješ si svítit do piva jako předminule kluci?

hlavně až pojedu ke Trojkám, tak si musím včas u Tebe objednat to ledkový osvětlení

a uz to nikdo nechce
ale nakonec se to vždycky nějak udá

Kdyz jsem to psal, normalne jsem Te pred sebou videl, ale tak rychlou reakci jsem necekal

. Az budes, rad Ti neco hezkeho donesu

.
Přidat reakci
1 ...... [160] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x