Setkání akvaristů - Praha
Tak to jsme rádi, že se v Praze líbilo

Tak jsem před chvílí dorazila domů a musím říct, že jsem si to neskutečně užila. Má slova budou hlavně díky, především Raviolce za to, že mě vzala s sebou a seznámila mě se spoustou zajímavých lidí, dále Václavovi za překrásné kytky, Vencovi za parádní kořen, PaDovi za pivo a všem ostatním za milou společnost.

Ale můžeš dostat párek kančíků příčnopruhých do rostlinného akvária.

Já jsem spotřebitel(dle guru Václava) nikoliv pěstitel.

A dostanu taky kytku?

Si mne předběhl, jsem chtěl vinšovat osobně.
Děkuju

Kytko, prosím kousek limnobia, teda tak 10 kousků, jestli zrovna máš

Všechno nejlepší k svátku ti přeji.

Ešte řekni Fuj bůček a já se potrhám smíchy

Mám volnou půlku voucheru na krkovici s přílohou za 90,-. Obětuje se někdo?

Před pátou sem na Masaryčce..Jestli kopec vyšmajdám nebo vlezu do toho železnýho koně co mu jiskřej vopratě fakt nevím.

Tak mi držte místo v koutku

jedni jsou albini a druhy jsou o chlub tmavsi... v realu se rozlisujou snadneji..... a rozhodčího nepotřebujou... jen se jim někam ztratil míč.....
odpoledne jim prinesu par nahradnich....
Tak to nemá chybu

,vlastně jo,kde je rozhodčí a druhé mužstvo?Nebo že by jen trénink?

Tak já udělám Burikovi úschovnu.
Plevel zabalen.
Burik chtel Grindal, potka se s nim nekdo, ze bych to u nekoho nechal? Jestli ne, tak je k mani.
EI-mix tentokrate neni, ale nastesti si myslim nikdo nenapsal, desne nestiham.
Tak vyrážím na bus do Práglu

aj , no pokud to budu nějak stíhat , tak tam na desátou budu , nebo se uvidíme venitř,popř večer

plánuju tam (na výstavě) být na desátou, pokud mi neujede bus z Lb nebo nebude mít zpoždění, ale budu to tam mít na dlouho, chtěl bych si totiž udělat pát fotek

Tak se u mě malinko situace změnila a zítra do háku už nemusím , jde někdo tedy na výstavu v pátek dopoledne nebo před setkáním ? přidal bych se

díky, rád si vezmu

Nemá někdo přebytek jáváku?

já ho dám jinam , dík , nějakej ti vemu

Zdar, dík za připomenutí, trochu bych si ho na zkoušku vzal, tak 3l. Vezmu za to nějakej mech, mám tu 3 druhy, ale 2 jen ve velmi malém množství, jestli ti to něco žere, tak vezmu jen ten kterého mám dost.
Neměl by někdo nějako mechy ? mě to pořád ty SAE žerou

Martine , nechtěl jsi liapor ?
Nějaké kytí vezmu.

Egeria najas, Ludwigia repens, Salvinia minima, Pistia, Hydrocotyle tripartita, Heteranthera zosterifolia, růžkatec...
Jo , jo , mluvíš mi z duše , hlavně bacha na ty kaktusy

Si mi zkazil náladu

Když někdo vypije za večer jednu malou dobrou vodu, neřeší tyhle problémy

Taky mám radši klid a jelikož jsem koukal od koho vznikl popud a přečetl sem si i argument proč radši ne tak mám hned lepší náladu

Představil sem si totiž jak se Kytka strefuje na kaktus

Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.
Tady asi souhlasím s Montym a nekombinoval bych to, ono než se tam dostaneš, tak to bude pomalu končit. Nemá smysl snažit se stihnout všechno. A co kdyby někdo halančíkářům strhnul stojan nebo očůral kaktusy v bočním skleníku
Na výstavu si raději zajdu v klidu přes den...
No , to nevím jestli mě něco dokáže dostat po pátém pivu od stolu

, Zvědavka přijede až v sobotu kolem oběda , takže bych to viděl tak někdy kolem druhé
0 17.06.2014 19:03
MartinH [153] - L144 závoj Designer napsal: Oni mistni jsou rozmazleni az hruza, proto se ptam, jestli ma cenu neco tak obycejneho vubec nosit. ...Já beru vče co zbude, pomalu ale jistě zásobuji rostlinami akvaristiku tam u nás. Vždy si odtamtud něco odnesu, ať krmení nebo skleněnou fajfku, nebo třeba šneka... (Teď tam mají 2 piskořky černé - ďáblův roh, kdyby měl někdo zájem

)
Kytka napsala: Výstavu můžu stihnout v pátek i v sobotu, je mi to jedno.
Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.MonterMonty napsal: ... , ale v sobotu se určitě chceme se Zvědavkou mrknout , kdyby se někdo přidal tak se hlaste
Plánuji se také jít podívat a nebráním se přidat k nějaké skupině.
PS: Nevíte jestli tam mají skupinovou slevu?

0 17.06.2014 15:22 Macrosek – :)
tak mi zbylo z noveho externiho filtru velky sacek uhli. pokud by ho nekdo chtel, muzu ho donest
ja prave razim do botanky.... stavet
Výstavu můžu stihnout v pátek i v sobotu, je mi to jedno.
Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.
Já určitě v pátek Botaniku nestíhám , budu rád když se stihnu stavit pro tu trochu plevele doma a hned ke Trojkám , ale v sobotu se určitě chceme se Zvědavkou mrknout , kdyby se někdo přidal tak se hlaste

0 17.06.2014 11:14 Marcel G –
Re: RAP Nepochopil jsem, proč mi posíláš odkaz na akci u3trojek? Já jsem se ptal, jestli někdo z návštěvníků akce u3trojek plánuje zajít předtím ještě do botanické (tak jako tuším loni).
kousek si taky klidně vemu
Ok domluveno

Přidat reakci
1 ...... [177] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x