Setkání akvaristů - Praha
Ve čtvrtek po ránu mě to v práci slušně složilo a doktorka mě hned vyhodila z práce s neschopenkou... Takže jsem měl se srazem smůlu. Do příštího srazu se ale polepším
Dle fotky ale byla účast docela slušná
Už jedu.
Tady jsem a čekám
Sha napsal: Mám dva malé oceloty a asi šest Vesuviů. Kdyby měl někdo zájem. prosím 2 vesuvia a zbytek taky někdo ubytuje, Marian?
Mám dva malé oceloty a asi šest Vesuviů. Kdyby měl někdo zájem.
Mám tu polyspermu,giganteu,pupečník,sagitarku, octopus,obšírák,kolovku. Budete někdo něco chtít?
2 dni do srazu a bude nás 11, to vypadá zajímave!
Starší reakce
Náhodou se docela polepšily, ve středu jsem si zrovna dal 9 12° a pohoda, ve čtvrtek žádnej průjmík a hlavička bolela o dost míň, než po tom Budvaru z Pinty. Ráďa ani Plzeň to sice není, ale pořád lepší, než ta koňská moč z hřebčína Staropramen kterou když někde točej, tak volím dobrovolně limonádu...
Starší reakce
Minule si byl za Sněhurku zvolen ty.
Samí Fešáci a žádná Sněhurka !
Ano, prosím , rad jich par ubytuji!
Sháním trochu menší náhradu za tu giganteu. Nemáte něco?
Kdybys chtěl obyčejnou valisnérku, tak tu ti můžu naškubat, nějak se koukám rozrostla
Vůbec netuším, kolik jí Marián bude potřebovat. Nebere mi telefon, abych se s ním domluvil... Něco vezmi na sraz a je to vyřešený... Pokud bude zakládat akvárko, tak tam několik výhonků padne...
Ahoj
Můžeš mi na čtvrteční sraz vzít i tu Vallisnerii giganteu. Marián o ní má zájem.
Díky a hezký den
Michal
Jávák si do vytíračky rád vezmu, možná i kousek šípatky a kolovky. Děkuji.
S tím ostatním Ti ale nepovím. Záleží, jestli někdo nebude něco potřebovat.
Nějakej jávský mech ti můžu vzít, ale nevím v jakém bude stavu. Dělal jsem v neděli údržbu a mám tam zase vallisnerii giganteu, pupečník bílý, obšírák, šípatku, kolovku okrouhlolistou - bude to někdo chtít nebo to mám udat na FB? Sháním trochu menší náhradu za tu giganteu. Nemáte něco?
Mám prosbu.
Nemáte někdo trochu mechu do vytíraček na čtvrteční sraz? Nebo třeba i Skleněnku křehkou-Nitella flexilis.
Díky Michal
Když dorazí Racy, tak bude i Sněhurka!
Jar-oslaw napsal: Tak snad nás bude alespoň 7, jako trpaslíků!
Jo a Sněhurka k tomu. To už tady bylo.
Tak snad nás bude alespoň 7, jako trpaslíků!
Špatně počítáš Jarouši, s Alešem je 6 přihlášených...
Nechci to zakřiknout, ale snad mi to konečně zase jednou vyjde.
Týden do srazu a zatím 5 přihlášených , tak snad nás bude víc!
Starší reakce
Ahoj, dostal jsem trošku klobás od invalidu,tak přinesu vzorek na degustaci.
Pozor, pozor zítra v dopoledních hodinách se po Žižkové spisovatel invalida, kdyby náhodou měl někdo čas!
Starší reakce
Ať to plave a roste do krásy , jako my!
Starší reakce
dokonce s muzikou a kdybych rano nevstaval do práce, bylo by to ještě lepší!
Klasiku polysperma variabilis, kousek egerie a ceratophylu a taky plavin. A na degustaci orechovku od invalidu!
Starší reakce
Osobně jsem překvapen, že je to až příští týden. Nebylo to původně plánovano už na včerejšek? Chystal jsem se v prosinci konečně zase přijít, ale tak těsně před svátky to bohužel nezvládnu.
Ahoj, týden do srazu a opět pouze 5 přihlášených ?Co se děje?
Starší reakce
Tak je mi líto, ale večer nakonec nedorazím, doufám, že příště už mi to vyjde. Užijte si to ...
19.09 nebo 19.19 na sedmičku
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x