Setkání akvaristů - Praha
Jar-oslaw napsal: Alespoň máš dobrou motivaci se dostavit a to se vyplatí,jít na sraz skrze bobříka odvahy.a pak dalších jedenáct na kompletní.
Třináct bobříků od Foglara..jak píše Jára jeden plus jedenáct. Myslím že už je předvožralej nebo byl vo matiku za školou
No kdybys četl zprávy, co ti posílám nebo píšu do prezentace, tak bys věděl...
Mám ho nachystanej...
Ty s motivací moc neprovokuj.
A mě si to náhodou ještě neposlal?
Božíčku broučínku tak já ti tu Bucičku dám do pytlíčku...
Koukám Jardo, že ten váš sraz je opravdu akce odvážných
Dej si tam za mě nejenom jedno
Alespoň máš dobrou motivaci se dostavit a to se vyplatí,jít na sraz skrze bobříka odvahy.a pak dalších jedenáct na kompletní.
Z důvodu zakládání travnicku poprosím eventuálně nějaký lilaopsis a podobnou drobotinu, kdyby náhodou.prosim a děkuji.
To se zas Jardovi něco povedlo
Říkej mi broučku a já po tobě polezu
Jar-oslaw napsal: Prosím bucku, broučku, děkuji! 0 20.04.2019 22:51 drvi [2940] Připomínám se jeste jednou se škemráním o pár stonků Splendidy, trošičku kosokvětu a dva-tři keříčky Blyxy
Nabízím Bolbitis nebo nějaký Mikrosorko výměnou
. Jo a Riccie taky přebývá, jestli ji nikdo nebude chtit, poletí do koše
.
ctibum napsal: Může bejt…?
Jj, ten je tak akorát
, díky
Prosím bucku, broučku, děkuji!
Beru všecky
Díky!
Budu mít k dispozici klasický plevel... Egeria, Růžkatec, pidiPistia, možná pár kousků Rotala rotundifolia. Beru to s sebou ale jen když si někdo řekne. A šneky, ty vezmu nastopro.
Ok. Když se povede, budu ráda. A šneci budou, plánuju v akvárku vyluxovat, tak si můžeš vybrat (Okružáci, Levatky, Kružníci, dva druhy Piskořek a mám i Plovatky).
No když do toho kouknu a uvidím něco většího, něž kakaovou skvrnu velikosti Mexickýho dolaru, tak ti to vypreparuju a vezmu, ono to celkem roste i z pdidkousků
nějaký kryptokoryny se ujmu
0 20.04.2019 21:40 R ctibum [7090] Co mi zbylo...
2x Anubias cca 15 cm délka, 1x pidi kousek Anubiasu Nana, Mikrosorko, Nějaká Bucka a asi 38 Kryptošek (wendtii 'Green')…
Kdyby někdo měl nazbyt Okružáky, Lavatky, Kružníky a Piskořky, tak bych si prosil...
Já taky ne. Netahej se s tím.
Může bejt…?
Rosmysli se, Vávro, rozmysli... ! Monosolenium tam sice je, ale promíchaný a prorostlý s Lomariopsis... A já to přebírat nebudu...
Aleši, nějakej malej trs brambor bych si vzal.
Nějak jsem to blbě uskladnil vloni a mám to plesnivý. Druhá půlka je zas vysušená. Asi by z toho něco vylezlo, výhonky to už má, ale lepší bude dát zdravou sadbu
Že bych expandovala mimo dům? Porušila uspořádaný systém paní domácí ?
REBÉLIE ?
až se bojím si o nějakou tu Jiřinu říct.
PS : Jaké barvy ?
Mohu nabidnout k vysadbe hlizy jirin. Vcera jsem sazel a par kilo mi jich zbylo. Nema nahodou nekdo zajem obohatit svou zahradku?
Starší reakce
No paráda, já už sice dostala nabídku jinde, ale vem ho....udělala jsem v akvárku místo, takže beru.
Hele nějak jsem zapomněl na Monosolenium ve filtru...
To si piš, ani si neškrtneš
Nevím ....... Was is das cichlidář?
Já si od tebe Dajány vezmu ........... až si zase pořídím Crenicichly.
Nedramatizuj to. Takhle sloníka neprodáš...
Nojo, jenže ty Tamary Pandy jsou mrňata. A když si ta potvora čokoládová umí z vody stáhnout spící Galaxku, tak by spící Pandy na dně sbírala jak borůvky...
Na cichlidáře já víš co...
Mám dajánky se štěrbákama a žádný problém. Mimochodem, nechcete někdo dajánky?
PaDa napsal: Mám dajánky se šulcákama a úplně v pohodě
Mě bys stejně nepřesvědčil.
Mám dajánky se šulcákama a úplně v pohodě
No zatim ne, kdoví, co se tam po tý výměně dna bude dít. Až tak na příští sraz, dřív ne
Ideální pro Dajánku?
V tom případě... kolik těch Panďat mám nabalit?
Panda s dajánkama je ideální kombinace
Huš! Jsi moje alibi, hraj se mnou!!!
Vidíš, já vím na co myslíš...
A moje Pandy ty tvoje dva kruťase zvládnou... A můžu ti ještě jednu přihodit.. Dajánku.
Prej tajně toužíš po Bleheráči a stydíš se zeptat...
Řekl jsem Monosolenium? Myslel jsem Lomariopsis...
Přidat reakci
1 ...... [41] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x