Zdravím všechny akvaristy Neměl by někdo některou z těchto kytiček, popřípadě nějaké jiné vhodné do 30l aqua? Že by mi donesl za nějaký rozumný penízek na sraz
já budu já budu dělám do dvou, vyjíždim nejdřív ve čtyři (dřiv to asi nestihnu, takže sem tam nejdřív tak na půl šestou
Edit: jedu ze Strakonic, můžu někoho cestou nabrat, domu jedu v sobotu po výstavě
Re: invalida
Pokud se půl Evropy vejde do salónku, tak ne
Re: všichni
Existuje někdo, koho na minulém srazu Moucha nenamasíroval?
Re: tomchamik
Ok, ty 2 piva zaplatim, ale jestli na nich mezitím naběhly úroky, tak se budu cukat
403.09.2012 14:37PaDa[6079] - mřenky a sumci – termín v září
Ahoj, připomínám termín setkání akvaristek a akvaristů v září:
kvůli souběžné výstavě v Botanické bude výjimečně v pátek 21. 9. od 18:00 hod.
Ideální možnost pro mimopražské - spojit návštěvu výstavy (příjemné) s hospodou (užitečným)
mam tuny růžkatce a neco jako Ludwigiu pavích oček mam taky mraky nejaky zajímavý kousky bych mohl připravit kdy jdou ty trojky ?
Starší reakce
028.08.2012 21:58angakok – koljušky-re ruby222
Vždyť jsem na vláknu koljuška psal, že na zářijový trojky nějaký přivezu, případní zajemci nechť si připraví rostlinky a živorodky nebo krevetky na výměnu.
Vyzkoušejte
028.08.2012 18:23Rvaclav[14809] - Echinodory + stonkové rostliny – Re: Deathbull
Ta je až o stanici autobusu dál, ale jak to vypadá dnes nevím.
028.08.2012 16:47Rvaclav[14809] - Echinodory + stonkové rostliny – Re: Rubby222
Ďáblická ulice pojedeš po ní až za areál policie a tam je rybník z něho teče strouha směrem k dálnici. Před několika (více) lety tam bylo těch ostnatých potvor plno. maps.google.cz/…
Jasně to napsal až poté. Ve chvíli, kdy jsem mu psala mejl, tak jediná informace byla, že se chystá nějaká nová burza a co lidi na to. Včetně dotazu jestli vyhovují termíny. Jen jsem to tu nestíhala pro Pražáky napsat
Ještě že už jsem si zvykla, že od vás se člověk místo pomoci dočká jen rytí a nepřekvapuje mě to.
Tak stačil jeden zvědavý mejlík a je jasno: Střelničná už nebude, Rajskou dělá někdo jiný, ale chtějí navázat na tradici Střelničný, proto ty termíny a ještě jsem dostala bonus za zvědavost , takže se určitě půjdu podívat.
Řekla bych že půjde o stejnou akci, jen presunutou ze Střelničné (kdo mohl do akcí zadat Střelňičná???) k Rajské zahradě - když si totiž rozklikneš webovky na které je odkaz tady v akcích, objeví se jedna a ta samá stránka rybicky.net/akce/2012/9/8
022.08.2012 14:35Kytka[2146] – Nová akva burza v Praze
Ahoj, objevila jsem infos o nové akvaburze, která bude od září na Rajské zahradě (Praha 9).
Zajímalo by mne, jestli stále fungují akvaburzy na Střelničné. Neznáte náhodou někdo jejich stránky?
Takže to zatím neví žena ani doktoři ale v září bych měl bejt a mám velikou prosbu...poptávám pro kolegyni větší množství jáváku tak kdyby někdo na ten pátek měl Jinak vám všem děkuju za supr společnost, krásnou zeleninu a jiný věnovanosti. Jen mě zarazilo kolik je tam bab. Přitom většinou brečíme nad nedostatkem ženskýho elementu. Co to asi způsobilo?
tak hubnout musím tak jako tak, dochtor do mně chce cpát nějaký prášky na tlak po kterých se stále cítím jak po opici a tak nějak mně přestává bavit pít, když tu kocovinu mám každý den i bez piva
to netuším,,,rád bych,ale časově v tom plavu.Jinak uličky plánuji širší aspoń o 5cm,tak uděláme kompromis,,já rozšířím uličku,ty zhubneš a bude to pohoda
Tome, prosím info, v září jak bude sraz u 3trojek, už budeš mít zprovozněnou i druhou místnost odchovny? Že bych se přišel podívat, ať se zas přiučím
P.S.: budou širší uličky?