Magic napsal: Blanku v prihlásených nevidím, tak sa spýtam pléna - menší oplégr blyxy by niekto nemal?
Jestli přijdu ještě nevím, ale ja jsem hlavně odběratel Blyxy, nikoli dárce . Vždycky si ji pak doma utýrám sama
Všechno vypadá růžový a modrý, jen se bojím toho Pardála, ještě jsem neriskoval...
Šel bych do Poutníka, ale na toho už zase fyzicky nemám, jsem příliš stár.
Ahoj,
zkusím zajít, abychom se seznámili. Předpokládám, že vás poznám podle rybiček a kytiček ve skleničkách a pytlíčcích
Mimochodem, pokud vám nějaké kytičky přebývají, ráda se jich ujmu, budu přesazovat stávajících 50l do 200l a nějaké květena se bude hodit.
318.02.2020 12:22Socrates[298] - Raci, krabi, krevetky – Tetra Min
Jo a pokud budete chtít někdo klasický vločkový krmení Tetra Min, vemte si na to nějakou skleničku.
Jestli nezapomenu, tak přitáhnu větší balení a podělíme se. Koupil jsem toho nějak moc......
Přednost ale bude mít doubler, za Endlerky.
zdar vespolek Vypadá to, že bych po delší době mohl zase jednou dorazit na sraz a protože asi budu mít i dovoz, mohl bych přivézt nějaké rybičky (mix endlerek a pavích oček) na zkrmení, když bude mít někdo zájem.. Dále nabízím nepoužívaný digitální časový spínač - měl by být funkční, ale má ulomený jeden konektor.
617.02.2020 16:04PaDa[6088] - mřenky a sumci – Re: ctibum
Tak mi prosím asi objednej jednu židli, ale možná mi neobjednávej žádnou...
Vyřešil jsem to tímhle: www.prolov.com/…
Hůl si budeš nosit sám a rozložíš, kde bude potřeba. A když to přeženeš s pivem, tím popruhem tě odtáhnem na tramvaj