Setkání akvaristů - Praha
...to teda netuším vo kom je řeč...
To budou případové podle vzoru pánové.
Myslim, že ti "případi" , které má Honza na mysli, jsou životní až až
Mela jsem to taky tak, taky jsem se ukecavala (u mne k tomu jeste doslo - prd tomu rozumim, co tam mezi tema borcema budu delat?)... A pak jsem si rekla - tak aspon znam Padu (do zacatku myho velkyho akva mi dal nejakou biomasu)... a ze bych tam mohla nosit prebytky, ze bych nekomu dalsimu udelala radost, jako on me... takze - muze za to Pada
Zvědavost je bezva věc.
Coby introvert naprosto souhlasím s tím tvým. Kdybys viděla, jak jsem se dlouho ukecávala, než jsem začala chodit na srazy... jako že "nemusím být úplně všude", "akvaristika mě vlastně vůbec nebere", "je to daleko" (tenkrát ke Trojkám jsem to měla 20 minut pěšky), "televize je lepší", ale nakonec zvítězila zvědavost a sounáležitost se stejně švihlými lidmi.
Udělal bych to v jeden den, ale každej stůl v jiný hospodě. Ať máme tak jako pocit, že jsme spolu...
"take introvert a nepamatovac obliceju" - se hlasim do party...
Budu jeste absentovat do brezna vcetne, pak zamyslim obnovit dochazku.
na srazu jsem si ještě krevety k jídlu neobjednával, ale vše je jednou poprvé
a proto upoutává pozornost vyléváním piva na sebe, aby byl nějaký rozruch
PaDa napsal: Koukám samej nemluva, introvert a stydlín, to musej bejt strašně nudný večírky...
A od toho tam jseš ty, aby nebyly nudné.
Jak to tak ctu, tak snad zas na srazy zacnu chodit. Ja su take introvert a nepamatovac obliceju, ze si jinak netrofnu
2 25.01.2020 19:56 PaDa [6079] - mřenky a sumci A minule, ten upovídanej veselej pán, tos nebyl ty...?
Já myslím, že jsi úplně pohodově zapadl do té směsky podivinů, kteří se po záminkou, že jde o "akvaristickou schůzi", scházeji jednou za měsíc v hospodě v Podolí
. Myslim, ze "normalniho" člověka bys mezi nami těžko hledal...
0 25.01.2020 09:04 Horác [3942] Dodatečně děkuju za milé přivítání a omlouvám se všem, komu jsem připadal málo komunikativní (až mimózní)
...
My asociální introverti to máme poněkud složité
...
To víš, táta není doma, to je hned na stole kaviár, 501, rum, vodka, šneky...
sami donesli
a nemůžeš sežrat všechno ty
Tys věděl, že nepřijdu, tak sis objednal šneky!!!
Dík všem za prima podvečerní setkání. Bylo to moc příjemné posezení, škoda že jsem nemohla pobýt déle... A děkuji za šnečky, blyxu a tu sytě červenou lístečkovou kytičku, jejíž jméno sice neznám, ale vypadá nádherně. Dík a příště snad zas
dyť já jen občas ochutnávám
No napsal bych, že si dám za tebe, ale to bych padl pod stůl a již nikdy nevstal
taky se přidávám k RAPovi
tak ať není sucho v puse
Díky, už mám z minulý hospody
Pada tuhle sháněl samečka.
Cao, mě to nakonec vyjde , tak se ptám, byl by zájem o něco málo poteru endlerek tiger? Ať to nevlecu zbytečně
Ten se splete a prijde az za tyden
To jo, půlku měsíce v pracovní hospodě a jednou v normální s akvaristama!ale druhá verze je náročnější!
Ty si v hospě pomalu každý den.
Na základě hlášení od PaDy jsem to byl teď objednat.V hospodě 2 lidi a nová servírka.To zas bude ve čtvrtek hukot,až se tam slezeme.Holt Leden,do hospody pudem!
Makky napsala: Re:Pada: my nejdem spolu?Ne už jsem se vám tam vmáčnkul mezi vás.
No já vím, kdo je (a) a už ho počítám
Hlavne pocitej s tim, ze se budes muset na srazu venovat Makky, kdyz uz tam jde tentokrat s tebou ...
Vidíš, ani jsem si té ankety tam nevšimla. Díky
Ahoj, raději použij odkaz akce, kde si najdeš podle data chystanou akci a tam klikneš na ANO. Tak
PaDa lépe posčítá přihlášené.
Určitě z Radotína budeš dřív v hospodě než já ze Žižkova.
Přidat reakci
1 ...... [27] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x