Setkání akvaristů - Praha
Tipoval jsem si zeměměřič...

V tom akvarku asi v pohode, jen nevim ta voda, pod pojmem studnicni si predstavuju neco uplne jineho nez tyhle ryby potrebuji. Jinak párů je dost, neni to jeden par co chci udat za kazdou cenu. Mam jich tu kolem 50.
Já trpím nutkavou potřebou vědět, co je ve které krabici a kde která krabice je...

I když pravda, když není čas, tak mi stačí vědět, kde je sklep...

A tak když teda budu mít svoji židli, tak můžeš

je na zemi...
To je dobrý znamení, víš kde je krabice.
Já většinou jen vím, že je to v krabici. Ale už ne, ve které a kde

Jestli si můžu vybírat, tak 15ti minutový

A chceš nastavením po patnácti nebo po třiceti minutách...?
To spíš já spadnu hlavou na krabici, je na zemi...

Já mám mechanický, spínací a nepotřebný... Ale mám je ve sklepě v krabici, tak to asi nechceš...
Chci

prominu ti i šneky a zaručím židli.
Tak kdybys měl náhodou cestu do sklepa a spadla ti na hlavu ta správná krabice...

mam digitalni
Díky, ale potřebuju ten mechanickej.
Tak ono primárně nejde o zadnici, ale o zabranou židli...

To vypada, ze panove objevili svoji zenskou stranku a resi svoje zadnice

Já proti tobě??? Pokud budeš šuplerou měřit, kolk židle zabírá moje zadnice, tak s tebou budu naopak soucítit...

Já mám mechanický, spínací a nepotřebný... Ale mám je ve sklepě v krabici, tak to asi nechceš...

mam digitalni,jestli chcesnutno vymenit baterky.
Nemá někdo zájem o dva páry tlamovců? První je tlamovec černoploutvý, druhý Melanochromis. Jsou to 4-5 cm mladé rybky, je jim cca 5 měsíců.
Taky bych měl zájem o anubias. A nemusí být ani velký a ani velkolepý.

Kdyby měl někdo větší kousek velkolepého anubiasu navíc, klidně koupím.
Pod mojí prdelí ta židle nebude ani vidět, takže je mi toho měřiče už teď líto...

já bych si s těmi procenty zase tak moc nehrál, aby pak někdo nepřinesl šupleru ;)

Bude někdo chtít nepoužitý filtr Aquael, délka asi 43cm, je to nějaká součást horního krytu?
Je mi to jasný, jeho pověst ho předchází

To se ale bude muset domluvit s Václavem "invalidou", má moje šnectvo rezervovaný

Padovo mřenky jsou nenažraný tak se snaží obrat koho může.

Taxa je 50...

Stačí pět okružáků?

To je za extra příplatek

Já bych jen prosil zvýšit rezervaci na 87,3-98,9% židle...

Lidé dobří.
Nemá někdo navíc jednu nepotřebnou Tylomelanii za rozumný peníz, dvojpivo, kafe, čokoládu, pusu atp...?

omlouvám se samozřejmě s "ý" na gramatiku jsem idiot a nejen na ní

no právě že neví

krásný příklad toho, že rozlišování měkkého a tvrdého "i" (resp. "y") je v psané češtině poměrně důležité

jinak i psaní bez diakritiky občas přináší úsměvné situace, takže místo o ráčcích čte člověk o raccích a krmivo pro ráčky není totéž jako krmivo pro racky

píše po stehně víš a víš

A jo člověče
Tak ti přemýšlím, co taková stehnografka dělá...

jsi špatně četl, "ctibum" psal "stehnografku", to je něco jiného než stenografka

Tak to abych si s sebou vzal nějakou stehnografku

No a nebo odejdu stejně blbej, jako jsem přišel a výčitky přehluším Rychtářem a kusem žvance...

získaná moudra udržím tak do třetího piva, tak kdybys byl tak hodný a dělal si venku poznámky, pak si je opíšu...
Když on co si napíše po třetím pivu, tak po sobě ráno nepřečte

Když si tak pročítám nápojový a jídelní lístek, obávám se, že nebudu mít čas zbůhdarma někde postávat. Krom toho, získaná moudra udržím tak do třetího piva, tak kdybys byl tak hodný a dělal si venku poznámky, pak si je opíšu...

všichni zas venku nestojí, jiní radši sedí uvnitř, já jsem z hospod zvyklý stát u baru a sedět pět hodin v kuse bych nedal (stačí ta hodina v kuse v autobusu zpět do Liberce

), ale v Pintě se nekouří ani u baru, tak bych tam stál sám, tak postojím občas s kuřákama venku (i když nekuřák) a se i někdy něco zajímavého dozvím nebo přiučím
tak lidi za týden

dudak napsal: nebudete se někdo stavovat cestou na sraz v profiplants? potřeboval bych tam vzít jednou tenso cocktail, ale před 18:00 to tam nestihnu.tak jsem zjistil, že ve čtvrtek mají do 20:00, tak to snad stihnu, přesto děkuju těm co mi napsali.

Tak proč to za příznivého počasí neděláte ve Žlutejch lázních, když stejně všichni stojíte venku...

PaDa napsal: Redaktoři, správci a podobná chamradi, vždyť máte vlastní vlákno
To na mě nehodíš...

a nejenom kuřáci

Přidat reakci
1 ...... [88] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x