Setkání akvaristů - Praha

přišly hosti

terárko je pěkná kulisa

letecký pohled 3

letecký pohled 2

letecký pohled 1

zanícená diskuse

jídlo je snědené, došlo na granulky...

věštění z koule

čilá výměna

třídírna zeleniny

s chutí do toho!

je libo salátek?

takhle se poznaj akvaristi v hospodě

Od začátku plno

To je on, náš salónek
Taky dekuji Kristyne za anubias a blyxu a MMULCRovi za anubias
Nakonec "jen" 16

Olwy, Moucha, Volcomek, MMULCR, RAP, Henry 69, Hans55, Navik, Pavel (akvarista.cz), Romy, Crayfish, Václav, Langosh, Peťura, AquaDoubek, PaDa.
Fotky v pátek...
a kolik se vás sešlo? - nenapínej...
Fotky budou zítra, dneska mám fofr...

mesic od mesice je to lepsi a lepsi, vsak az PaDa da nekam ty fotky co nafotil....
pomalu se do toho salonku prestavame vejit, presneji ty stoly by chtely vetsi, protoze kdyz kazdej prinese prebytky svejch kytek a rozlozi se to tak, nejni pomalu kam dat pivko nerknuli talir s papkanim.....
no huz se tesim na Uvaly
Sokolíku...,ale to musíš chtít...

no to mas pravdu radsi vyrazim o pul hodky driv, musim si pripravit ten zasobnik pro ukazku (demonstraci) principu fungovani.... moc se tesim
jo a taky by jsme se mohli dohodnout, kdo a jak pojede do Uval, tentokrat me nic nezastavi, abych si to nechal ujit!!!!
Raději to nenos. Ještě by jste mě přesvědčili, že je lepší mít cichlidy než neonky - a to bych nechtěl

hlavně, aby někdo poradil, než je sníme

Hlavně že si pochutnáme. Náhodou, za tu dobu, co je mám už docela vyrostly, takže do salátu by se to dalo

tak to vypada ze budou grundle z neonek se salatem z akvarijnich rostlin....

Ahoj, nějak mi marodí rybičky - neonky. Vezmu ty, na kterých je to hezky vidět s sebou - je to lepší než fotka - snad mi někdo poradí, co s tím. Za odměnu nebo prostě tomu, kdo bude chtít, věnuji hydrocolyte(pupečník), trochu riccie a spoustu kytky, co mi zarůstá hladinu. No, zkrátka, jdu načerpat moudra - těším se na vás, rady, tipy i rostlinky. Petr
pohled do zelenyho leci a uklidnuje

ale na tvoji otazku ti jiste odpovi cichladar Vaclav

tady je uplnej seznam co prinesu:
Rotala rotundifoli
Bacopa caroliniana
Echinodorus isthmicus
Echinodorus tenellus
a urcite se tam dostane i par kousicku okrehku, odstreneni sneci i nezmari (Gastropex)
Kristína má vofeifolii tu mám taky

právě se mscháněl klasickej barterák

cofeiku ti nějak taky budu mco hodit ale né teď ještě jsou malý :X :(
Ahoj , děkuju ale tenhle už mám

) někdo by určo měl zájem takže přenechám jiným

Jojo, vypadá to slibně

Jenom jsem chtěl poprosit, budu zakládat jedno Mini, tak kdyby byly nějaké rostlinky - kobercovky, mechy, drobnolisté, ... nebojte se přinést

Se těším, jak babka na důchod

Přidat reakci
1 ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358072x