Setkání akvaristů - Praha
Tak já bych to tedy zkusila, jestli na mě budete hodný

. I když to taky nemám za rohem, ale pokud bych nelemtala alkohol, mohla bych by car.
Ještě kdyby někdo chtěl, tak můžu nabídnout spirulinový a bottom tablety od Dajany. Objednala jsem si kilovky, tak mám na rozdávání

doufám , že tam nebudu nejmladší....
Já nesmělý mladý akvaristka se táži, zda-li jsou na srazu vítané i ššššenskééé?

Nic nevím, nic neumím, ale ráda bych pochytila nějakej ten hantec. Mohu nabídnout velké kryptokoryny a vallisnerky, páč pro hustotu akva už nevidím ryby jak je den dlouhej

Dobře , děkuju

0 04.08.2010 17:55
PaDa [6088] - mřenky a sumci volcomek napsal: nemá někdo nějakou vallisnerii navíc
Kdybys neuspěl, budu stejně muset vyrubat zadní prales z
rybicky.net/atlasrostlin/vallisneria_spiralis, takže klidně se pak ozvi. Ale tentokrát bohužel do hospody nedorazím...
0 03.08.2010 23:50 Usine – Re: volcomek
Rostliny se určitě nezničí co si nikdo nevezme skončí v Braníku.

volcomek - nevim, jestli je to valisnerie, ale vypada to na to , u mne ji zase zere krunyrovec .... jestli bude tak opravdu malinka , protoze se mi nemnozi
nemate nekdo nejake krunyrovce?
tomchamik - ok, tak beru neonky , tetry , krevetky , pancernicky a za to ti dam pekny anubias

tomchamik - ty máš doma asi hodně akvárek co ?

nebyl by nekdo tak hodny a dal my par ancistrusu? chtel bych ty s "dlouhyma ploutvema" ale nemusi byt

Když se dostanu tak vezmu...

danila - mas nejake krevetky?
tentokrat hadicky nebudou, spis prinesu nejaky kyti co mi zbyde po upgradu nadrze, teda jestli se nezdrzi dodani novy .....
chce někdo směs pavich ok a nedlerek?
hej tak to chci videt... moje prvni vzduchovani bylo na stejnem principu ... pro tri apulky co jsem dostal

akorat to zralo dost casu
jo vyhovujou.... vic ne, aby se potom neprali

dekuju
jo to je v pohode, ja je dam tomu znamemu, kolik mi jich das?
Drak - jestli nejsou moc veliky, tak bych nejake vzal.... a myslis ze muze oddelat krevetku?
invalida - jo bral bych, ale spis ne ty oranzove ty uz od tebe mam chlape, spis jeste nejake flekate nebo sedive ;)
No kdyby náhodou to vyšlo...mečovky by někdo chtěl?
0 01.08.2010 20:06 Usine – Re: volcomek
Já mám ale jen tu kroucenou.

ok moc dik... invalida ty nejsi lakota ;)
Otázečka..nejezdí nějakej Rakovničák autem? Pls i na pívo bych dal i když obecně sem děsná lakota

0 01.08.2010 19:41 tomchamik – Re: Gunguy
oboje barvou klasika,paleáti kolem 2cm,krevetky +- 1,5cm
jak jsou velci a jakou maji barvu?
hej fakt dik

mas to u mne
0 01.08.2010 19:35 tomchamik – Re: Gunguy
ok,tak po 20 od obého.Kdyby chtěl někdo další......jsou.
tech sumecku? nevim kolik mas, max 10-20 ks, ale budu velmi rad i za jednoho, mam je moc rad

no a tech krevetek kolik nachytas, jak chces ty ale opet budu rad i za jednu

0 01.08.2010 18:42 tomchamik – Re: Gunguy
kolik jich chceš???
Dik moc, beru všema deseti ;), a chtel bych i krevetky, pro novou krev a navic jich moc nemam , mas to u mne
0 01.08.2010 18:38 tomchamik – Re: Gunguy
mohu Ti přinést paleatusy a jestli by měl někdo zájem o krevetky red cherry
no tak já bych bral nejake kytky, nejak mne to proridlo .... no a taky bych mel zajem o jakekoli prebytecne rybky, kamarad ma 3 asi 160l a ma to skoro prazdne, ted ma cas a ja mu slibil nejake rybky a jestli by mne nekdo mohl dat nejake krevetky, ale hlavne palmaty a taky sumecky do dna
protihodnotou mam piskorky a mozna nejakou red cherry a ty gupky... nebo muzu spravit auto ;)
mám na tebe prosbu , nenašel by jsi někde kousek nějaké vallisnerky ?

0 01.08.2010 17:33 Usine – Re: Gunguy
Pokud jde o rostliny tak většinou se nosí co komu přebývá. Pokud jde o ryby tak to musíš být z někým předem domluvený. Jinak ale nosit určitě nic nemusíš, není to žádná podmínka. Jdeme si jen pokecat o všem možném,, není to žádná burza. Jednu výhodu ale setkání má, chodí tam pravidelně i Pavel A kdyby jsi chtěl něco z
www.akvarista.cz/…
tak ti to přinese.

ja bych taky chodil driv, ale co ... jednou si cas udelam kdyz jsou ty prazdniny

jak to chodi kdyz chci menit? to mám přinést co mám navíc a tam to vymenit nebo se domlouvat predem? ja mam ted akorad navic nejaka pavi ocka s endlerkama a mozna nejakou mecovku
Potřebuju bejt tak asi v 9 večer v Rakovníku abych to stih...no já něco vymyslím
Přidat reakci
1 ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358072x