Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Jar-oslaw – Jen tak
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Jak to vypadá po novým …

Reagovat na tento příspěvek 3  - AlQuds – bucky
Přinesu pytlík bucek ...
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Jar-oslaw – Kytky
Ahoj, mám tady 2 odnože echinodorus cordifolia mini a múžu pridať nejakou polyspermu, valisnerku a aromaticu.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MichalKaspar Re: PetrBIFKrejci
A já mám pro tebe ty pancéřníčky (cca 30 ks, 2,5-3 cm), vezmu Ti je všechny na sraz...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 2  - PetrBIFKrejci Re: MichalKaspar
Mám hromadu sagitárie
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Jar-oslaw – Víkend na Lipně
Ahoj, 28-30 června bude setkanií akvaristu z Facebooku na Lipně. Kdyby byl zájem, možnosť ubytovaní ve stanu nebo penzión .Na programu pokec, rybareni a mozna turistika. Bude tam i Invalida , kdyby mel nekdo zájem. Prípadní zajemci at se ozvou do této nedele!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar – Vallisnerie pro Mariána
Mám se za Mariána optat, jestli někdo nemáte Vallisnerie a nemohl je přinést ve čtvrtek na sraz.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - PetrBIFKrejci Re: AG
Ahoj nějaké Ti vezmu.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Kamosh Re: AG
To bych musel ty cryptocoryny sázel na patro, abych je do akvárka nacpal :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AG Re: Kamosh
Díky, kdyžtak sméním za cryptocoryny.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Kamosh Re: AG
Jj, krevety jsou drsná konkurence pro okružáky.
Nějaké přinesu.
Jáchym
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AG – Okružáci
Ahoj,

Neměl by někdo prebytečné okružáky ? Krevety mi je před časem vyhubily tak bych je zase rád obnovil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar Re: AlQuds
Ahoj Aleši

Podle fotek to nevypadá špatně...
Jen mají otvíračku pouze do 22 hod. (stejně jako ty 3trojky), Pivo jen Primátor a Zlatý bažant (není Plzeň na kterou někteří chodí), a hlavně se dá platit jen v hotovosti (karty vůbec neberou).

Michal
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw – 5?
Zatím to vypadá na 5 účastníků , tak se hlašte!
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AlQuds – restaurace
Mám ještě jeden návrh na restauraci:
restaurace-uskretu.cz/…
Je to na Letné, mají salónek, zajímavá piva, rozumné ceny typických jídel CZ a SK kuchyně ...
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Jar-oslaw – Mláďatá z Mekongu
Fotka k příspěvku Tak jsem si pred časom přinesl Mekong kraby na etapy a už to vypadá , že jsou i mladí, tak jestli nejaký odchytnu pred dražených, dám vedet, kdyby byl zajem.

Reagovat na tento příspěvek 4  - Hencin
Také se vyjádřím k výběru nové hospody. Myslím si, že lidi nepřestali chodit na srazy z důvodu změny hospody,ale měli k tomu jiné důvody. Návrat ke 3 trojkám dle mého účast nezvýší. Doba se změnila a lidi dávají přednost diskuzi na internetu než naživo. Mě ty 3 trojky nijak neoslovují. Dopravní dostupnost složitější a možnost parkování také špatná. U Sedlerů je sice trochu dráž, ale pro mě to vyváží lepší dopravní dostupnost. Jestli se rozhodneme pro trojky tak budu samozřejmě chodit i tam... pivo ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - souky
Já bych byl za otestování u třech trojek. Bejvalo to tam fajn
 Reagovat na tento příspěvek 2  - AlQuds Re: MichalKaspar
Pravda je, že nejvíce lidí svého času chodilo ke 3kám, až tak daleko z centra nejsou, i když samozřejmě nejsou na metru. Lidi postupně přestávali chodit po přesunu od 3jek, možná proto, že to měli do Pinty a později do Restartu dále, svou měrou přispěl i covid, svou měrou i to, že jsme v Restartu neměli salónek.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R vaclav Re: MichalKaspar
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Ta minulost je už hodně dávno po kovidu se leccos změnilo. Salonek je krásnej a s akváriem zkus se domluvit s majitelem. :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar Re: vaclav
Ahoj Václave

Probíralo se to také jako jedna z možností.
Pro 3 trojky jste byly jen 2 nebo 3. Někteří mají špatnou zkušenost z minulosti a teď chtějí hospodu na jistotu (když zůstaly na chodníku a hospoda byla otevřena pro jiné aktivity majitele :-( ).
Další výběr byl podle dobré dostupnosti pro všechny z celé Prahy i těch mimopražských palec .
Do Restart Pub se například chodilo cca 2 roky (možná i déle) a nikomu to tenkrát nevadilo a teď se jim už nelíbí... :) :-D
Rozhodně nevybírám hospodu jen dle sebe, beru v potaz i ostatní názory...
Ostatní jsem již popisoval RAPovi

Ps: když se má domluvit 15-18 lidí co chodí na srazy, vyleze z toho spousta názorů dle každého jednotlivce... Několik jich přestalo chodit z důvodu špatného spojení. Proto se volilo hlavně dle dobré dostupnosti MHD pro všechny poblíž centra...

Přeji Ti hezký večer
Michal K.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R vaclav Re: MichalKaspar
Říkal jsem ti ať se podíváš ke 3trojkám jsme akvaristi tak by jsme mohli chodit do akvaristicko teraristické hospody. Tobě se to ale z nějakého mě neznámého důvodu nelíbí. Chodili jme tam roky tak co to nezkusit zase. Karlák je dost střed a bude tam asi dráž. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MichalKaspar Re: AlQuds
Ahoj Aleši
Pokud tam není salónek, pak je to o ničem. Zahrádku v počtu cca 15-20 míst Ti žádná hospoda kolem centra nebude rezervovat.
Hezký den
Michal
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AlQuds Re: MichalKaspar
Muzeme to zkusit. Prijde mi, ze restaurace je spise mirne drazsi a nema moc velky vyber piva, ale pokud budeme mit salonek, je to dost plus. Pro srovnani, mou oblibenou restauraci ne az tak daleko od centra je U svateho Filipa a Jakuba na Arbesaku,
www.filipjakub.cz
Bohuzel tam nemaji salonek, ale pres leto by zase byla zahradka ...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MichalKaspar Re: RAP
Asi je to nutné...
Na Tetíně o nás nestojí a v Restart Pub se to několika lidem prý už nelíbí...
Tak se hledala nová hospoda, blíže k centru a s dobrou dostupností MHD a aby to nebylo nikde stranou v okrajových městských částech jako na Tetíně...
Na karláku U Sedlerů např. nechtějí předem žádný poplatek, za rezervaci salónku (jako v jiných hospodách) a vždy nás tam prý rádi uvítají.
Asi se shodneme, že platit na každý sraz rezervační poplatek 3000-5000 Kč je naprostý nesmysl...

Hezký den
Michal K.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - RAP
A je nutné ty hospody měnit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar Re: Jar-oslaw
Ještě ne, asi až ten další.
Dal jsem to sem zatím k náhledu a případným připomínkám...
Musíme se nejdříve napevno domluvit, abych mohl udělat rezervačku...
Zatím je reakce pouze od tebe a Zbyňka...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw Re: MichalKaspar
Takže nejnlizsi sraz tam?!
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Hencin Re: MichalKaspar
Pěkné pivo palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar – Restaurace U Sedlerů č.2
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tady je k náhledu možné místo pro naše srazy: Plzeňská restaurace U Sedlerů, Karlovo náměstí 288/17, 12000 Praha 2 - Nové Město, www.usedleru.cz

Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar – Restaurace U Sedlerů č.1
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tady je k náhledu možné místo pro naše srazy: Plzeňská restaurace U Sedlerů, Karlovo náměstí 288/17, 12000 Praha 2 - Nové Město, www.usedleru.cz

Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw Re: Bphot0
Povídali, ze mu hráli ! Pouze ukázána platí!
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Bphot0
Zdravim a treba jednou prijdu. Krusovice muzu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Jar-oslaw – Ted
Fotka k příspěvku a tady

Reagovat na tento příspěvek 1  - Elwira
Tak jsem si zrovna uvědomila, že jsem zapomněla na sraz. Šla jsem to hned napsat a zjistila jsem, že je změna. Takže to bylo štěstí v neštěstí, protože bych jela Na Tetín. smich smich smich Omlouvám se, jsem skleróza.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw – Bohémsky kytičky
Fotka k příspěvku V Restartu

Reagovat na tento příspěvek 2  - Jar-oslaw – Anubias 40+
Ahoj,bude někdo chtít takhle vysoký anubias?At ho neberu zbytečně .
Když tak nad tím uvažuji, skoda, ze jsem si nevzal na pátek dovolenou.Zapijeme Petra a Martina a do toho odešel Martin Mithofer..,
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AlQuds – 33?
Zitra bohuzel nemuzu, ale pokud by to bylo mozne, primlouval bych se za navrat ke 3 3kam. Z tech podniku, co jsme za ta leta vystridali, se mi restart pub libil nejmene, tak bych byl opravdu nerad, kdybychom se dale meli schazet prave tam.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw Re: vaclav
Probereme to ve čtvrtek
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Jar-oslaw
Pochopil jsem to tak že hotýlky zkrachovaly. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw Re: vaclav
Ano, za chvíli začne sezóna a samozřejmě zákon schválnosti kombinovaný s Murphym …bojím, bojím!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: MichalKaspar
Ptal jsem se dneska u trojek jestli by šli opět udělat srazy a bylo mě řečeno že klidně okolní hotely mají zavřeno a na večeře tam chodí jen výjimečně. :-) www.google.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalKaspar – POZOR!!! Sraz ve čtvrtek 25.4. ZMĚNA
Nazdárek všichni

Máme změnu ve čtvrtečním srazu, restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61 nás ze všech srazů vyšoupla.

Tudíž bude tento sraz v 18:00 hod. opět v Restart Pub na Ostrčilově náměstí 252/2, www.restart-pub.cz

O dalších srazech se domluvíme přímo na místě...

Michal K.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R ctibum Re: souky
Ruším "200". Aktualizoval jsem seznam rostlin, co mi tam zbyly, tak koukni, jestli něco neužiješ. Na sraz nejdu, ale můžeme se kdyžtak domluvit na předání... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Jar-oslaw Re: souky
Ahoj chlape, ty žiješ ? Přijď na sraz, určitě něco bude!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky
Ahoj, po x letech se vracím k akvaristice a vlastně i k vám. Prosím prosím, nebudete mít někdo nějaké větší přebytky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw – Cihlové kroužky
Ahoj, kdyby někdo měl a nepotřeboval ty kroužky z košíčku na kytky, potěší to!
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw – Kořen s anubiasy atd
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Prinesu ještě toto plus nějakou valisnerku a jeden anubias tak 50 Cm vysoký !

Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw Re: Alesak83
Vítáme každého zájemce, jen se musí zaregistrovat k dané akci, skrz rezervaci místa!A hlavně pak i přijít…
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R ctibum Re: Alesak83
Kdokoli je vítán ;-)
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 352 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360044x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957?od=161