Prosim ,jake to jsou kytky?

Dnes som v ramene našiel takúto rastlinu. Je veľmi pevná a má hrubú stonku. Rastie v plytkej prudiacej vode a na dne je hlboké blato. Rastie spolu s hippuris vulgaris za hatou
Nevíte název rostliny. Měl by to být stulík, ale nenašel jsem ho v atlase. Ulomený list se zasadí a v pohodě vyroste nová rostlinka. U dědy dosáhne při horším osvětlení až k hladině. Předem díky.
ahojte. pomozete mi s identifikaciou rastlinky? pred mesiacom som zachranil jednu stonku z otcovho akvaria pred tlamovcami.ta horna hustejsia cast vyrastla u mna. dakujem

Pravděpobně otázka pro Václava 
Ahoj,

Dobrý den, můžete mi prosím poradit co za rostlinu je na fotkách? Dostal jsem jí a už týden ji hledám bez úspěchu. Roste celkem dobře a rychle.V akváriu nemám CO2, jen občas hnojím. Má lístky veliké cca kolem 1cm a po celé rostlině vyrůstají kořeny. Děkuji.

Zdravím,
Ahojte. Dnes som na dne nesiel malu rastlinku kusok od Sagittarii. Netvari sa ako odnoz dospelej rastliny. Nic v poslednej dobe nekvitlo, teda aspon som si nevsimol. Trufne si niekto odhadnut o co sa moze jednat, alebo je este skoro?

Potřebuji poradit. Dostal jsem od kamoša pár rostlinek, ale určo ne Ludwigie. Cryptocoryny? A jaké? děkujiZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225987x