Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Neví někdo copak je to za rostlinu?
Starší reakce
Mohla by to být také Vallisnéria ?
Taky si myslím, že Sagittaria platyphylla.
0 12.02.2016 23:07 Matějíček Cus prosim poraďte co je tohle za rostlinku?
Pogostemon helferi v emerzu. Dej mu cas a uvidis sam. Ja takto taky objednal a dosla kytka vypadajici spise jako tymian
za mesic jsem mel spoustu novych peknych submerznich rostlinek...
to by mohla být emerzní forma pogostemon stellatus, spáš to ale vypadá na nějakou úzkolistou mokřanku.
ne to za sítkou ty velký stonky,
prosím o pomoc při určení rostlin.
druhá fotka je podle prodejce pogostemon helferi ale to si nemyslím.
Tak by ti na to měla pí Haková odpovědět a podívej se na stránky k Hořánkům, tedy oni taky nebudou nikterak aktuální.
Ano....maji tam nove druhy,kt.nejsou na strankach.
Od koho jí máš, od Hakových?
Poprosim Vas,jake jsou to cryptocoryny?dekuju
Mohl
Zdravím, dostal jsem tuhle rostlinku, ale nevím jak se jmenuje, mohl by to být anubias barteri var. nana? Díky
Takze dle atlasu muze v klidu do akvaria? Radeji se zeptam jeste jednou. Zarazilo me ze to prodavaji v Kauflandu
Ahoj, mohl by mi někdo ochotný pomoct...nevíte někdo, jak se jmenuje rostlinka v tomto videu?
www.youtube.com/…
Je tam v čase cca 1:20 ta úplně napravo.
Na každé stránce atlasu (až dole) je položka "Přidat novou rostlinu do atlasu". Stačí jen kliknout vyplnit co o rostlině znáš. Po schválení můžeš přidávat svoje fotky. Každého se předem ptám jestli má svoje aspoň trochu slušné vlastní fotky, protože bez nich kartu neděláme.
www.aquaticplantcentral.com/… Nemusíš byť odborník, takých je tu veľmi málo. Stačí, keď tam uvedieš základné info z nejakého dôveryhodného zdroja (je vhodné ten zdroj uviesť) a keď k tomu ešte bude fotka, položka atlasu je hotová. Časom sa určite nájde niekto, kto tie informácie doplní alebo prípadne opraví.
jedine co bych tam mohl doplnit tak to jsou fotky, ponevač nejsem zadnej akvaristickej odbornik
a ani o te kytce nic moc nevim, to jsem spiš doufal, ze si neco oni prečtu v atlase
Dôvod je ten, že ju tam doteraz nikto nepridal. V tejto súvislosti ťa chcem upozorniť na jedinečnú príležitosť - dopĺňať jednotlivé taxóny do atlasov môže každý užívateľ, teda aj ty
Zdravičko, dnes jsem si koupil tuhle rostlinu ammannia praetermissa, ale v atlasu jsem ji nenasel, je nejakej zvlastni duvod proc neni v atlasu? nebo je tam pod nejkym jinym nazvem?
Díky moc
že by vhodný začátek pro Wabikusa...
Prosím o radu... Koupil jsem si tuto rostlinu a zodpovědně až doma zjišťuji jaky je to druh. Může někdo poradit? Anubiasi vím
0 04.02.2016 23:11 Vermut – Vodni rostlina z Kauflandu
Dnes jsem koupil vodni rostlinu v kaufu za 50,- vcelku se mi libila jak ta rostlinka tak i cena ale nevim jednak co je to zac (neni to na ni napsane a ani na stitku v Kaufu nic jen rostliny vodni mix) a dal ani nevim jestli ji muzu hodit do akva, sice je vodni ale nevim jestli muze do akva. Poradite?
Starší reakce
0 30.01.2016 09:04 Libor Ahoj! Na tuhle se tady asi ještě nikdo neptal
Poraďtě prosím, dik.
0 28.01.2016 20:18 Siml – Neznama rostlina
Někdy i první submerzní listy vypadají ještě trochu jinak.
Teoreticky možno hej, ale je skoro hodnotiť, treba si všímať len tie nové listy v strede, ale sú ešte príliš malé a na fotke ich veľmi zle vidieť. O nejaký týždeň - dva by sa to malo ukázať
Myslim ze ne, ten muj ma kratsi rapiky a ovalnejsi listy. Ale emerzni formu vlastne neznam. Kazdopadne u me v akvu vypada jinak
0 26.01.2016 21:43 Mira24 Díky moc.Myslíte že ta třetí rostlina by mohla být Echinodorus 'Kleine Bär'?
Třetí vypadá jak Echinodorus v přechodu z emerzní na submerzní formu, ale druh se neodvažuju ani tipnou.
Ta prvni je Pogostemon Helferi, druha nejakej Liliovnicek, nejspise novozelandsky. To treti nevim - urcite ti poradi zkusenejsi
.
0 26.01.2016 21:16 Mira24
0 26.01.2016 21:04 Mira24 Ahoj mohli by jste mi poradit co jsou to za rostliny ?
Ano podle vzhledu je to ona děkuji za rady
Jojo dik obe to budou ony.
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [63] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224033x