vzhledově se moc nepodobají (barva, velikost atd...).... děkuji ale s touto odpovědí se moc nespokojím....
prosím o pomoc při specifikaci.... rostliny (viz označeni na foto).... nějak mi začiná zaplevelovat akvarium...
Ahojte,

Tak jsem si koupil od Hořánků www.atzhoranek.cz na výstavě pár rostlin. Mezi nimi byla Ludwigia sp. Mexico Dá se říci že to samé jsem od někoho dostal a určil jako Ludwigia palustris. 1 fotka jsou rostliny společně, 2 je to co jsem dostal a 3 Mexiko. A teď mě někdo řekněte co je co. Na internetu byly jen odkazy v ruštině což je trochu podezřelé a vzhledově na jinou rostlinu. 

Zdravím vás pánové. 

Taky asi nee. Tahle kytka zdevastovaná určo je, ale začíná se vzpamatovávat. Ona ale jakoby háže nové listy odspodu a velice rychle se objevila o pár centimetrů vedle.
To fackování zadrž. Počkej, až to povyroste. Já mám v AQ shinnersii, ale na tvých fotkách mi to skutečně jako shinnersie nepřipadá. Časem se uvidí, co ti to v AQ roste.
Zdavim, jaka je to prosim.rostlina. vcera jsem to koupil na aquatere v olomouci. Ale nezapamstoval jsem si nazev. Jen vim ze chlapek rikal ze je tusim japonska. A ze ma byt nizky coz jsem chtel. Ale nevim. Tak prosim radu. Predem dekujiZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225962x