Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
ano dela kvet
Jak je dlouhý ten šlahoun a tvoří se na něm květy.
To bych spíše viděl na E. argentinensis.
dekuju moc
jen tehdy ste mi psali že je malá a nedá se to ješťe zjistit tak sem to odfotil u kamoše
0 06.03.2013 14:36 Jjapan [207] - Raci, krabi, krevetky tu je
pred par dnami sem sem posilal foto jedne rostlinky co mi kamos daroval a ted sem byl unho a vyfotil sem tou kytku ale dospelou
tak prosim vas copak to je dekuju moc ?
0 04.03.2013 23:43 Dezidor – A jaký jde druh kryptokorynty?
A jaký jde druh kryptokorynty? Děkuji za odpověď.
Ahoj,
co myslite, jaky je to echinodorus?
ale jako já mám pod nima písek
Časem sám zjistíš že i když se ti líbí nestojí za nic. Jsou to moc velké šutry s ostrými hranami a bude ti zahnívat dno.
rada o výměně dna nijak nesouvisí s tím, co se ti líbí. Má souvislost jen k tomu, jakou rostlinu jsi do svého dna zasadil. Když se ti líbí toto hrubé dno, měl bys do něj sadit rostliny, které mají rády hrubší dno.
Hrubozrnná, zřejmě mramorová drť.
Takhle malou rostlinu jde poměrně těžko určit chce to nechat ji trochu více poporůst. Vyměň si ale dno.
Zkuste srovnat s E. subalatus.
Ja to mam od kamosa a on to ma tes aspon 20-3 cm lysty vyske
Osiris by to mohl být, ale je ještě malý. Mám ho už asi 35cm a má až načervenalé listy.
tipnul bych Echinodorus osiris, ale krk bych na to nedal...
Pprosim vas copak je to za rostlinku kamos mi daroval mlady kusek dekuju
Je fakt že ta Rotala není tak robustní, možná bych se i přiklonil k tý Mayace
Když sem jí kupoval od někoho přes poštu tak vypadala takhle (ta co je zapíchlá v té jeskyňce) pak ohnila a začla růst takhle jako jsem dával foto v předchozím zápise
Co Pogostemon erectus..ta co vypadá jako jehličí..
podle mě to bude na 99% ona
3) Mám namysli takovou tu, co má červené lístky zespodu (vzadu na foto) a tu která vypadá jako větévka jehličí.
2)
Ahoj potřeboval bych určit přesný název těchto rostlin, děkuju za pomoc.
Starší reakce
Je to možné.Těch kultivarů je spousta
Ten první echinodorus je asi ´Bambi´ nebo i 'Mercedes'
První je podle mě Echinodorus Beauty Red,druhý Echinodorus cordifolius.
Starší reakce
0 22.02.2013 21:23 janoo Prosim vas co je to za rastlinu. Viem ze to je cryptocorina ale neviem aka. A este otázka mala by mať listy padnute pri zemi?
asi jo bude to ludwigia repens
nejaka Ludwigia, treba repens
Dobrý den, děkuji za určení názvu rostliny.
Starší reakce
To by mohlo bejt ono, diky
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [116] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224033x