Ahoj, moc prosím o určení rostlinek, nemůžu je dohledat a ráda bych si doplnila prezentaci a taky bych chtěla znát vhodné podmínky pro tyto rostlinky.
Prosím o identifikaci anonymu z hospody... Dík!
Podle mě to je Ludwigia palustris. Pokud jde o tu aromatiku tak ti klidně může růst protože na to máš vodu. To je stejné jako u MatrinH tomu bez CO2 roste Rotala vallichii ale chcípne mu tam každý echinodorus. U mě je to obráceně. 

JJ, byl to dotaz. Díky, asi to bude limnophila aromatica, emerzní i submerzní forma odpovídá. Až bude u mě někdo s vytříbeným čichem, tak mu dám čuchnout pro potvrzení.

Zdravím,
Zdravím všechny, nevíte prosím vás, co je to za trávu? V košíčku nebyl štítek a název jsem si nezapamatoval. Výška je asi 13 cm. Děkuji 

Prosím help, co je to za trávu, mám ji v popisu ale spíše jsem ji trefil od oka tak si to chci jen upřesnit, u mě se jí daří tak bych si ji rád prikoupil více. Ještě radu jak nejlépe a nejednodušeji ji rozmnožit. Díky moc

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli je to echinodorus nebo ne a jestli je tak jaká forma a je v atlase?díkyZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225439x