Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.

V akvárku se mi objevila nějaká plovoucí rostlina. Nevíte podle fotky co je to za druh? (Průměr toho "kruhu" je asi 4cm) Děkuji
je to echinodorus tropica

Nevím, co to je za echinodorus, ale echinodorus to určitě je, taky ho mám v akvárku

Prosím vás poradíte mi jak se vlastně jmenuje tato rostlina.
Koupil jsem ji před měsícem v domnění že to je solenka valerandova ale teď si spíš myslím že to je Echinodorus parviflorus Tropica. co vy na to mýlím se?
Cryptocoryne Aponogetifolia

Co je to za rostlinku?

spravne foto
Takze by mela bejt zasazena jen lehce? Tak jak ten anubias na druhe strane?
Diky! No byla to moje prvni kytka kterou sem kdy zasadil, presadim ho. Jen tak pro zajimavost uz sem se listku dockal

, tim netvrdim ze je spravne zasazenej!
Aj, no ta v pravo dole, vedle Sagittaria subulata.

Hoj lidicky, poradite me co to je za rostlinu? Moc diky Jo jeste klikne te si na ni takhle to je paskvil.
je hodne narocna?... na co hodne?.. svetla ma dost, ribicky taky serou dost (hnojeni) voda cista, tvrdsi, ph + - 7....

Řekl bych že neporoste skoro vůbec.

je to Echinodorus Ocelot asi Green. staré listy se zastříhávají hned u substrátu.

Co je prosím za rostlinu? Mají se nějak zastřihovat staré listy? Díky
Selaginella - vraneček.
Do vody nepatří...

koupil jsem ji bez popisku jména a nikde na internetu jsem nani nenarazil netuší někdo co by to mohlo být? je to ta s tím dlouhým stonkem a uprostřed
teď když jsem se konečně zaregistroval, přestanu už se plést a dovolím si tvrdit, že s největší pravděpodobností jde o a. gigantea, nebo alespoň o rostlinu pod tímto názvem dodávanou Ratajem (pěstoval jsem ji několik let v akváriu, před časem náhle uhnila, přitom ostatní anubiasy jsou ale ok)
řekla bych že je to echinodorus amazonicus

Ale na 100% to určitě nevím.Určitě ještě někdo napíše byl by dobrý václav

Ahoj všichni akvíci, prosím můžete miněkdo poradit co je tohle za kytičku????

Díky mooooooooooc

Cryptocoryne affinis,ale máš ji nějakou nedomrdlou.

Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... ...... [183]
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225652x