Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
presne trefa taketo jemnejsie listky to ma Dakujem
tak je to vrbina penízková ...
Bacopa to neni ale neuveris dnes som si doniesol od mami rastlinku hladal som hu a nic a ked som kukal tu bocapu zistil som ze to je ta co som doniesol dnes
Ahoj sem tu o5 s radou jelikož sem slepý a nemohu najít tuto rostlinu, pořídil jsem si ji na burze už dávno a teprve teď mě to zlákala
je to ta černě obkroužená. Děkuji za odpověď
To první by možná mohla být Bacopa. ale nejsem si jistý.
Poradíte někdo? Měl jsem ji za Egeria najas (douška dlouholistá),
ale teď váhám, jestli to náhodou není Heteranthera zosterifolia (kosokvět úzkolistý) ...
Děkuji, zmátly nás ty "zuby", dívali jsme se jí v profilu jen na hlavní fotku.
Starší reakce
2. bude nejakej echinodorus
tipuju
1. kryptokoryna kalatkolistá
3. valisneria spiralis
0 07.02.2015 00:57 umi – Prosím o pomoc s identifikáciou
Ahojte,
dostala som zabehnuté aquarko s vysadenými tromi rastlinkami. Chcem pridať ďalšie a trošku zmeniť dizajn, no najskôr potrebujem vedieť, čo mi to tam vlastne rastie. Viete mi s tým prosím pomôcť?
Starší reakce
Viděl bych to na Cryptocoryne wendtii.
... tahle rostlinka nemá tak "tuhé" listy ani jako třeba anubis nebo kryptokoryna, má je takové "jemnější
co jsem koukala na nějaké piptospathy tak bych řekla že ty listy budou také takové "tuhší"
0 02.02.2015 00:58 muff Copak to je? prosím o pomoc.
... prosím o určení názvu této rostlinky
děkuju
Ahoj dostal jsem tydle 2 rostliny a nevím co je to zač. Poradíte? V atlasu jsem zatím nenalezl
2 31.01.2015 13:28 honzales [8] - Živorodky Ahojte, mam prosbicku jako vsichni. Koupila jsem kytku se stitkem, na kterem ale neni nazev. Prozradte, prosim, co to je. Diky
Vyzerajú ako moje Hygrophily guianensis keď som ich kúpila (
rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_costata). Mám ich stále v akva a spodné listy majú vždy také nejaké nevzhľadné
Dokonca aj v tom atlase je to na spodných listoch vidieť
já vím co to je. Jen jsem navrhl dostupnější náhradu
vypadá jako pramenička chabá na klacíku
Táto krásna rastlina vyžaduje teplotu vody medzi 15-27 °C a pH 6-7,5. Viac o nej nič neviem
aquamoldova.com/…Starší reakce
Asi nějaké mokřanky. Taky jsem je měl takhle děravé
.
poradí mi někdo, jaké rostlinky se nacházejí na fotce? (uprostřed) Nejsou v úplně ideálním stavu a fotka taky není nic moc, ale snad to jejich identifikaci nebude nějak zásadně vadit.. Předem děkuji
Starší reakce
tyjo tak todle me docela prekvapilo... myslel jsem ze je to nejaka chyba
to roste jen na windelov nebo i na jinych hnedovkach? a dela to jen takovy porost jak ma na fotce kofejn, vic ne?
KarlosS napsal: na první je ludwigia palustris a na druhé je ta Alternathea
Děkuju,já měla na štítku Ludwigia glandulosa a to me zmatlo.Teď uz je to jasné.
na první je ludwigia palustris a na druhé je ta Alternathea
Hnědovky, co vypadá jako játrovka, mám plné akvárium. Právě Johan mi pomáhal s identifikací, když jsem mu kdysi vzorek posílal.
Na fotce je vidět, jak z prokelu raší rostlinky. Lepší fotku teď nemám.
Mám hnědovek spoustu a nikdy jsem takovou u sebe neviděla... A i na fotce to vidím prvně, abych pravdu řekla. Ovšem nejsem botanik
Johane, nijak zvlášť jsem tu fotku nezkoumala a jestli je nějaká jiná hnědovka podobná a označovaná také jako Windelow, tak se omlouvám
Nicméně na kofejnově fotce hnědovka není, na tom se, předpokládám, shodneme?
Jak moc si ste jistá?
Ale abych nezaváděl, Seicova fotka je nejspíše Lomariopsis.
Možná i hnědovka. Na obrázku je windelov.
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [75] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224033x