Zdravím, na setkání akvaristů jsme s Ellou dostali jeden stonek této kytky, označené šipkou. Moc rychle rostla a byla úplně všude, tak jsme jí nakonec zrušili, ale teď bych jí moc potřeboval do práce. Neměl by jí někdo? Nebo aspoň jméno, kdyby bylo. Koupím, vyměním. Děkuji. H
Najednou mi tahle rostlina vyrostla v akváriu, je děsně drobná. Ale říkám si, jestli to není nějaký pozůstatek Egerie Densa?

Ahoj všem, před delší dobou jsem dostal od kolegy z práce rostlinku, ale nebyl schopen mi říct název. Mám svůj tip, ale chtěl bych váš názor. Nechal jsem jí ležet dlouho jenom tak v misce a ona mi zatím začala růst pěkně emerzně. Děkuji za pomoc při určení.

Ahoj, nevěděl by někdo název této kytky? Rád bych se ho dopátral, dostal jsem jí, ale název neznám. Snad to půjde z fota poznat, když tak zkusím udělat lepší s kytkou venku. Na fotu není to emerzní forma. Díky

Ahoj, nevíte někdo co je to za rostlinu? Předpokládám, že bude ještě v emerzní formě,ale nevím to jistě. Potom co jsem si jí koupil tak jsem úplně zapomněl název a cedulka u ní bohužel nebyla.
Ahojte,
Zdravím, před nedávnem jsem si koupil jednu rostlinku a nejsem schopen ji spolehlivě určit. Nejvíce podobná mi přijde Najas Indica.... Snad někdo zkušenější ji určí lépe.
AhojteZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225962x