Dobrý večer,
Poznáte co je to zač? Typuju nějaká cryptokorina, mám ji přez rok prirust na listech h má ale nevyrpste víc jak cca 10cm prostě prcek
Můj další úlovek. Roste ve vodě cca 20 cm hluboké, zdá se, že plovoucí, šlahouny propojená rostlinka. 
Opět jdu pro radu - akvárium jsem už koupila s těmito rostlinami - v horším osvětlení je zelená, pod světlem tmavě červená (až do hněda). Otázka co to je a jak to prosím udržovat?? Dá se to ustříhnout "v půlce" nebo to bude vypadat příšerně? Nebo to nechat vykukovat nad vodu? Natahuje se mi to do středu akvária za světlem a výsledek žádná krása.. Děkuji
Zdravím, na setkání akvaristů jsme s Ellou dostali jeden stonek této kytky, označené šipkou. Moc rychle rostla a byla úplně všude, tak jsme jí nakonec zrušili, ale teď bych jí moc potřeboval do práce. Neměl by jí někdo? Nebo aspoň jméno, kdyby bylo. Koupím, vyměním. Děkuji. H
Najednou mi tahle rostlina vyrostla v akváriu, je děsně drobná. Ale říkám si, jestli to není nějaký pozůstatek Egerie Densa?

Ahoj všem, před delší dobou jsem dostal od kolegy z práce rostlinku, ale nebyl schopen mi říct název. Mám svůj tip, ale chtěl bych váš názor. Nechal jsem jí ležet dlouho jenom tak v misce a ona mi zatím začala růst pěkně emerzně. Děkuji za pomoc při určení.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225439x