Toto je vraj to iste, len je to zrejme mlade dolu to ma korienky. Ta velka korienky nema je len zatazena kamenom a ku podivu sa jej dari a rastie.
Ahoj. Na akvaburze jsem si pořídil novou rostlinku. Údajně se jedná o Anubias. Nevím však jaký konkrétní druh . Rostlinka je světle zelená a lehce žíhaná. Zda můžete tak prosím poraďte děkuji.
Ahoj uměl by mi někdo určit tuhle rostlinku? Dostal sem ji jako hygrophila polysperma ale nějak se mi to nezdá. Moc se jí nedaří tak by mě zajímalo co je to zač než ji začnu přesouvat nebo než jí vyhodím.
Anďasko, děkuji. Dnes jsem měla možnost vidět Bacopu australis naživo a je celkově mohutnější s většími listy. Pořád ještě pátrám po určení zbývajících dvou. Ta s drobounkými lístky (č. 2) by mohla být nějaká Rotala (nebo taky ne), u té s dlouhými žilnatými listy (č. 3) mě ještě napadla Ammania. Nepřijdou vám někomu povědomé?
Ahoj, prosím jaký je to druh anubiasu? Listy jsou dlouhé cca 5-6cm. Rostlinka je na výšku cca 12cm. Děkuji 
Chtěla bych botanicky zdatné požádat o pomoc s určením stonkovek:Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225987x