Terčovec - chov
Ty bodovky jsou fakt dost dobrej nápad.
Osvítíš jenom to kde bude dominantní kytka a zbytek zůstane v klidným šeru, to se přeci těm placatejm potvorám musí líbit.
tady má někdo humoru,ale beru to
Aby to nedopadlo jako s tím koněm, když ho odnaučili žrát tak chcípl.
věřím,že při tomto světle to zvládne...
Vzhledem k plánovaným rostlinám bych se světla nezříkal. Minimálně bych použil bodové osvetlení nad Echinodorus.
Starší reakce
..dál? Myslíte tím koupit pro tenhle páreček další akva a přestěhovat je, aby to dotáhli až k mladým??
Terčovec je ryba která se tře vlastně neustále.Zkus svou snahu posunout dále.
Děkuji moc..terčovce mám už snad 6 let, ale teprve druhý rok v tak velikém akva
Nicméně mě to moc mrzí..dotáhli to až sem a v podstatě zbytečně....
Pár šťastlivcům se to povedlo,ale raději bych předcházel zklamání a nic moc si od toho nesliboval.Každopádně je to známka toho že se o ně umíš postarat a vytvořit jim podmínky kde se cítí dobře a pokouší se o reprodukci.
0 05.02.2015 11:48 Sarka – Vytření terčovci
..zdravím..mám skoro 700l akva a v něm 8 nádherně narostlých terčovců společně s několika druhy teter..právě jsem na listu jedné rostliny našla jikry!!!Oba rodiče (red tyrkys)se o ně krásně starají. Předpokládám, že je absolutně nereálné, aby v hromadném akva rodiče aspoň pár mladých odchovali???? Díky za jakékoliv reakce!
Nebyl ten kamarád Hanzel.
Ty první opravdu pochází kdysi tajně získaných ryb z jeho chovu ,problém byl v tom,že samci neměli žlutou hlavu a a měli kuresbu za hlavou ,přechod červený na žlutou u samic byl pozvolný .První žlutohlaví samce jsem já zaregistroval v 2003 u jednoho pražskýho kamaráda a ten je měl jako Mellone a taky z Milevska.Řešit to už nemá cenu na soutěžích je to třída červená a dneska se v Asii tyto ryby s červenýna ploutvena prodávají red scarlet,red velvet a stojí 45 usd v 5cm.
souhlasím,takhle by to sedělo,ale jde o to,kde je pravda
Tak si počkáme na vyjádření odborníka.
Já tě neopravím.Já to prostě nevím,ale může to tak být.Má to hlavu a patu co píšeš.
podle fotek co dal rriki to tak není - černé ploutve mají obě varianty
Na výstavách určitě.Ovšem obchodní název dle mého názoru rozlišuje terčovce s jednotnou čevenou barvou i na ploutvích(Melon) a ryby kde konce ploutví jdou do černé barvy(Marlboro).Opravte mě pokud se mýlím.
taky si na to počkám,budu zas o malinko chytřejšíííí jooooo a pak budu žádat o dodatečnou slevu
problém je v tom, že není samostatná kategorie marboro, ale celoplošně červený - tzn. i mellon i marlboro. Jinak já v tom rozdíl nevidím, ale třeba nám to někdo znalý osvětlí
Jinak mě osobně také zajíma rozdíl mezi Mellonem a Marlborem.Třeba Marlbro od Standkera vypadá úplně jinak než Marlboro od Pejši.Přitom oba s nima byli na výstavě.
0 03.02.2015 20:48 grunda [1781] - Cichlidy Já myslel nějak tak všeobecně.Nemyslím to špatně.Je to náš zřejmě nejznámější chovatel.Tak jsem chtěl vědět kolik jsi říká za ryby.Třeba co máš v prezentaci tak vypadá na slušné a pěkně rostlé ryby.
Co tě vede k tomu tvrdit že Acikovy ryby nejsou Marlbora,ale Melon,pouč nás.
za který?
myslíš Mellony nebo Marlbora?
Kolik pak chce Pejša za ty jeho čudli.
Pejša pro mě bude vždy p.chovatel a když mi prodá red marlboro yelow face,tak to red marlboro yelow face bude
takže mi kecá vlastně chovatel
Hlavne nemáš Marlbora,ale Mellone
To hej často to tak je.Ak máš krásne červené i bez špeci krmív,tak ti blahoželám - máš potom peknú čistú formu.
Tak tvoje boli zrejme nadopované astaxanthinom už od mala.
Červený cyklop atď. Obľúbená finta predajcov.
Já jen psal,že takový průběh jsem neměl u marlbor
Priest napsal: Finnp má pravdu předsedo,ta červená barva se bude zvýrazňovat s růstem mladých. Finnp má pravdu předsedo,ta červená barva se bude zvýrazňovat s růstem mladých.
Tak to tedy nevím,já měl 5 cm marlbora a nic takovýho nebylo
mám je na fokach v profilu,ale nebudu se zas přít
finnnp napsal: Také si myslím,že jsou ještě mladý.Až dorostou tak budou vypadat jinak.Chtělo by jim to podávat trochu Astaxanthinu.Mladé od Malbor vypadají děsivě.Vyblité,průhledné a ošklivé.Časem se to,ale srovná a chytnou barvu. Také si myslím,že jsou ještě mladý.Až dorostou tak budou vypadat jinak.Chtělo by jim to podávat trochu Astaxanthinu.Mladé od Malbor vypadají děsivě.Vyblité,průhledné a ošklivé.Časem se to,ale srovná a chytnou barvu.
Snáď dúfam
Marlboro, uvidíš v 12 cm bude úplně jiný
A takto divne sa farbia
kdo to byl? ať se to ví
Tak to ma chovatel pekne osral tvrdil že červená forma neexistuje
nemáš pravdu rriki,Pejša hnědý má,co jsem byl u něj a hlavně má přímo odchyt. Teď bohužel nemá nic na prodej,vše má prodaný
rriki napsal: Právě naopak,je spoustu koníčkářů co si koupilo divoké odchyty ,on nikdy nebyl přes hnědáky
Třeba tady
rybicky.net/nadrze/14348 .
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 152 153
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 146373x