Terčovec - chov
Že bi niekoho v Bohnicích pustili k počítaču?
0 13.02.2011 00:46 mirda – Re: Dahak
Tento vzkaz jsem dal umyslne na forum,nejsem nekdo jsem mirda
Někdo si spletl forum se vzkazem
0 13.02.2011 00:34 mirda – Re: Romy
...a prece se toci...
Vše potřebné tam jest...
Nejsi sám já jsem s toho úplně pitomý..
-11 12.02.2011 23:28 mirda – Tercovci
Dnes si odvezl kupec druhy par ten v levo dole ,nejhesci ,ale problematictejsi,coz jsem mu samozrejme zdelil jako Vam.Kdyz jsem se ptal proc si nevybral ten druhy par ,tak rekl ze samicka je na tele svrastela.Mozna jste si toho vsiml i Vy a par se Vam nezdal,ale verte tomu ,ze tercovci podle podminek se zvetsuji nebo zmensuji.Takze ,kdyz jsem je ja koupil rocni z pestirny,kde byly vypiplané s pomoci veteriny a masokombinátu , tak dnes kdyz je krmim jednou za den a necpu do nich chemii ,tak ta samice,jak uz to tak byva u zen ma strie.(ale je to dobra mama s chapajicim tatinkem)
Autora překladu tohoto jest radno za ušiska vykrákati a v pytli do řeky hoditi
Takhle strašně přeložit návod k léčivu.....zvládl bych to lépe jako desetiletý fakan.
Ale jinak díky za fotky, info se hodí.
Uvidíme ako sa vyjadria ostatný.Mna bi však zaujímalo ako bi fungovalo toto.Vid priložený odkaz.
cs.wikipedia.org/… Ok budu tedy 4x po 4dnech...
Lepší bude po 3 dnech
Běžně je uváděno v letácích po více dnech ale převážně je to postup při nižší teplotě než je u terčovců, ve vyšší teplotě je vývin vajíček rychlejší a proto je vhodnější 3x lépe 4x po 3 dnech
Tak mě už to taky nedělalo až tak vrásky, kdybych neléčil u pár kolegů tak za poslední rok nevím ani co to je
No já to chci tak jako tak opakovat 4x vždy po 5dnech...
Pardon,omlúvam sa ja to už beriem ako rutinu.
Působí na oboje, ale u vejcorodých je třeba několikero opakování z důvodu neúčinnosti léčiva na vajíčka
Paráda,dík,tak pánové a ideme sa pozriet ako to funguje podla zloženia(učinná látka).
Jo a upozorňuji... nejsem dealer a nenesu žádnou zodpovědnost
, ale mě to pomohlo.
K přečtení to je
0 12.02.2011 22:53 R Silent [5949] Pokud chloramin působí na oboje tak to není třeba no upřímně oni ještě nejsou napadení jen zrychleně dýchaj ale chci mít jistotu,,,...
U zkušenějších chovatelů to tak je, ale u začínajících je to větší problém, buď dají špatnou léčbu, postup nebo dávkování a vrací se to, bohužel se stává že potom už přestává zabírat i použité léčivo
A Eng ....................
Tak pokus ...............
Na to aby jsi zjistil o jaký druh jde je třeba mikroskop
Nic hrozného prirovnal bi som k prechladnutiu u človeka,zvládne každý samoliečitel?!
Tak to jo díky budu léčit...
Funguje a na živorodé není třeba opakování
Bob66 napsal: Gyrodaktylus parazitují na kůži i na žábrách ale na rozdíl od Dactylogyrus jsou živorodé
Funguje na oboje chloramin-T?
Jo já vím len kolega má problém s žiabrohlístami a gyrodaktylus patrí taktiež k žiabrohlístom tak som kolegu Haimdola trochu poopravil.Uviedol veci na pravú mieru.
To buď rád, není to nic příjemného
Bohužel dost běžné u cichlid a obzvlášť terčovců
Nafotit fotákom.Stiahnut a hodit ako fotku?
Teď čtu, že je také na žábrohlísty rodu Dactylogyrus a Gyrodactylus.....
Díky za upřesnění. Já tohle naštěstí řešit nemusím
.
Gyrodaktylus parazitují na kůži i na žábrách ale na rozdíl od Dactylogyrus jsou živorodé
Letáky mám dva, ale jak je sem hodit? Scaner nemám...
Nejsem odborník přes tuhle havěť, ale Gyrodaktylus parazitují na kůži ryb a Dactylogyrus na žábrách. Nebo se pletu? Ostatně zmiňovaný přípravek by měl postihovat obojí.
Mě zabral na 100%. Po první aplikaci tablet se rybám ulevilo a začli normálně dýchat. Zítra poslední dávkování.
Inak som taktiež zvedavý na výsledky tohoto liečiva?Nemáte niekto ofotený príbalový leták alebo nejaký odkaz?Nemám čas sám pátrat,budem rád ked to sem niekto hodí alebo do vzkazu.Dík.
A do rodu Gyrodaktylus?
Sid pozri môj profil a uvidíš. Toto nie je téma na rozoberanie kyslíka vo vode.
Pokud to budeš zkoušet tak dej vědět jaká byla účinnost, nových informací není nikdy dost
Myslím, že žábrohlísti patří do rodu Dactylogyrus, takže by to zabrat mělo. Edit: pozdě
0 12.02.2011 21:55 jossu – Re: Haimdol
dakujem za info, neviete nahodou ci by nezabral aj na zabrohlist,s vekou pravdepodnostou to maju moje ryby...
Je to lék nové generace na plísně, prvoky a kožní bakteriální nákazy. Dá se s tím léčit např. Costia, Oodinium, Chilodonella, Trichodina,Dactylogyrus, Gyrodactylus, plíseň Saprolegnia. Měl by být velmi dobře snášen i citlivkami jako jsou mřenky.
nevím ja ne pužívám když už tak seru nebo exit či eshu
0 12.02.2011 21:36 jossu TETRA MEDICA LIFEGUARD kto pocul o tomto lieku????
Přidat reakci
1 ...... [83] ...... 152 153
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 146373x