Kdyby ještě někdo věděl (když už tady je ta fotka), tak by mi mohl poradit co je to za rostlinu na té fotce před kořenem. Když jsem právě kupoval košíček hygrophily, na dně košíčku byly čtyři žlutá semena velikosti hrášku, ze kterých sem tam lezl kořínek, ze kterých to vyrostlo.
Dostal jsem před několika měsíci od kolegy tuto rostlinku. Hezky se mi rozrostla a je ozdobou mého akvárka. To že je to kryptokoryna jsem snad určil správně. Ale jaká?
Nevíte někdo co je to za rostlinu? Omylem jsem to dostala zadarmo, když obsluha zverimexu vytahovala jinou rostlinu. Díky
Dobry den, chtel bych vas poprosit o identifikaci rostlinek... Zarizuji si akvarko, a byli mi darovene rostlinky. Bohuzel ale dotycna osoba nevi co to jsou za rostlinky... Tak se na vas obracim s prosbou o identifikaci. At vim, jake to jsou rostlinky a jak se k nim mam chovat...
byla jsem na burze a privezla jsem si 3rostlinky a nerekli mi co to jsou zac
hledala jsem v atlase podle fotografie a nenasla jsem..takze jsem asi prehlídla poradí nekdo prosím? Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225216x