Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Fittonia - příště to dejte do správného tématu...
0 06.02.2014 17:42 ximo [11] - Asie Poradíte mi čo je to?
Výška je cca 8 cm.
ďakujem
a este sa spamata ta rastlina alebo ne a viac tu mam takych jedine co je v poriadku je anubias a egeria densa
Věř Václavovi ... tohle není od štěrku ... tohle je (naprosto jednoznačně) od ancistruse :o) ...
kym som nevymenil strk tak bol v pohode ale mal som zly tak na rychlo som zohnal zadarmo od 0.5-1.5 cm to bola katastrofa teraz mam 3-6mm
Je to nějaký echinodorus a máš ho pěkně vyžraný od ancistruse.
0 05.02.2014 22:01 matus13 Jo,to bude ona
(i si vzpomínám že to tak nějak bylo na cedulce),děkuji
,já obyčejně "listuju" v atlasech,ale teď sem už nějakej "přejetej"
A taky to hnědovka je.
zdravím,
neví někdo co je to za rostlinku? mým podobná není, asi jsem si ji tam a něčím přinesl a dnes jsem ji tam našel plavat
Rostlinky se oddělují až budou mít kořeny aspoň 5cm, jsou srostlé k sobě i 2 - 3 a musíš je opatrně podle srdíček rozdělit.
dík takže už len čakať a potom napísať ako deliť rastlinky.
To je ono. Takhle to vypadá trochu větší.
Takto to vyzera, lepšie sa mi to už nedalo odfotiť.
Díky moc!
no je to ještě malá kytka, u který nemusí být tvar listů jasný, já to měl u ní podobně, ale jak začala dělat úzký dlouhý listy, už se nezastavila. Počkej 2 měsíce a uvidíš.
Tím si právě nejsem jistý protože některé listy jsou jak ovalis a některé jak amozonský, je celkem možné že tam mám ze 2 druhy hodně blízko u sebe, ale i tak to vypadá, že všechno roste z 1 místa
Zdravím, z obchodu som si doniesla túto rastlinku (za anubiasom), ktorá sa mi krásne hodí do akva, ale neviem čo to je za druh, predavač nevedel - doniesli ju z burzy bez štítku. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem
Děkuju mnohokrát!
Ahoj, prosím o pomoc s určením této rostlinky. Dostala jsem ji na setkání akvaristů, prý by to měla být nějaká kryptokoryna. Je nízká, max. 10cm, všechny delší listy se jí ohybají dolů. Je hladká, ne zkrabatělá, jako některé druhy, celá zelená (zvrchu tmavě, zespod světle).
Díky mockrát, doufám, že se časem vyznám tak jako vy
a mám tu poslední rostlinu beze jména:
Spiralis to prý není. Tak potom nevím, netušíte, nevíte?
Co je prosím tohle za rostlinu. To už není Echinodorus 'Tropica' ,že?
Vykvést ti nemusí, ale vyroste ti několik rostlin. Vždy je jich pár (2-3) pohromadě tak pozor při dělení.
Takze ak som spravne pochopil vyrastie mi s kvetu nova rastlina ?
Nevíte prosím, který je to typ echinodory?
No, tak teď neviem.
Obě vypadají dost stejně. Ale jedna z nich to 100% bude. Děkuji.
To samozřejmě může, ale má to jednu nevýhodu, vyroste z toho emerzní rostlina.
A může to vypadat i takhle
Echinodory tvoří okvětní stvol lidově šlahoun a na něm se tvoří květy a později i nové rostliny.
Zajimala by mne jeste jedna rostlina. Bohuzel nemam fotku, ale vzdycky kdyz ji vidim me jako prvni napadne - "mrkvová nať" ???
Ahoj, asi tady nekde bude, ale ja se v tom proste nevyznam a 400 stran je fakt hodne.
Pomuzete?
Dobrý deň, včera som kupoval Echinodorus rubin narrow leag. Dnes ked som krmil rybky som si všimol že na rastlinke je ako púčik od kvetu no v altlase som sa nikde nedočítal, že by kvitol.
to je přesně ona, děkuju moc
Pravděpodobně Sagittaria subulata.
Ahoj nevíte, co je tohle za rostlinku?
díky mockrát
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [92] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224033x