Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Vrbina sice na suchu roste takto plazivě, ale v akváriu vypadá zcela jinak.
taky se přikláním vrbince penízkové. Mně teda rostla víc do výšky, ale teď je u souseda na okraji jezírka a roste stejně jako na tvé fotce.
Nemám jí, ale zdá se mi to podobný.
Na tehle fotce je taky ale vedle toho hedyotisu uplně nalevo
to bude ta vrbina ne?
Vypadá to na tu vrbinu penízkovovou
To nevypadá na hedyotis, ten mám a je takový silnější a lístky podlouhlejší.
Vrbina to být nemůže? Jen hádám...
To podle obrázků co jsem si našel taky nebude ono
Tady to de líp vidět, glossostigma to určitě není ... i když sem to kupoval tak vím že se to jmenovalo jinak
ale je
Glossostigma je na té fotce taky (ty lístečky vepředu), ale ten zelenej kopec určitě glossostigma není ...
Lidi nevíte co to je za rostlinu??? Plazí se po dně a roste neuvěřitelně rychle, v atlase jsem podobnou nenašel nevíte co to je zač??? Díky za rady
dík, vypadá to že by mohla být
dle různých obrázků, co jsem dále pod tím názvem našel
0 23.04.2013 17:28 O.Tom [439] Věděl by někdo, co je tohle za rostlinu ?
Než povyrostla a začla pouštět ty malé, tak jsem jí měl za Cryptocoryne pontederiifolia.
Najas guadalupensis asi jediná, co se tomu podobá. Ha pozdě
Bude to nejspíš nějaká řečanka (Najas guadalupensis můj tip)
0 21.04.2013 14:28 Kastli Dostal jsem tuto reostlinu společně s krevetkama nikde nemůžu najít co by to mohlo být.
0 20.04.2013 15:03 Grizzly [57] - Afrika Zdravím....nakoupil jsem si několik rostlin na burze a bohužel jsem si zapoměl zapsat názvy...
takže bych potřeboval poradit Díky
1.
umbrosum mam na dne, jako kobercovku, je svetlounce zelena, ta na kterou se ptam ma cca 20cm, tmavsi zelene, ale ne az tak jako bacopa, vrcholky jsou oranzove... EDIT: tak to opravdu vypada na tu Rotala sp. Araguaia, i ty oranzove vrcholky, barva listu..
tak to vypadá, že mám cubu
Micranthemum umbrosum.
vubec ne, je to klasicka stonkova, skoro jak m.micranthemoides, jen ma vetsi kulatejsi listy, ale neroste tak rovne. (i kdyz zalezi na podminkach... takze klidne muze byt i pudopokryvna)
cuba ma listy mnohem mensi
umbrusum je drobné, skoro jako cuba, ne? (pokud tedy rataj neprodává MC jako MU)
tak M.umbrosum, ale mozna ze to fakt ani MM nebude
A já si tipnu ještě něco jiného, ať je sranda - Rotala sp. Araguaia.
(Prodává jí tu Aqua-Daho jako R. russila.)
Tak to určitě nevypadá. Vrať se spíše k té bakopě.
Jo vypada to na micranhemum micranthenoides, dekuji obema
no, na první pohled mě původně napadlo micranhemum micranthenoides, ale zase na to jsou lístky dost kulaté. co detailnější fotka?
no prave, bacopu mam v druhem akva, ale tahle ma jemnejsi listky...
řekla bych, že bacopa monieri a zelená fleková řasa, ale můžu se mýlit.
Echinodorus subalatus.
A dokážete ho určit? Dostal jsem ho kvůli takovymu pokusu,vysvětlím přes SZ.
Já jen že když ho máš už tak dlouho že má jen tři listy.
mám ho od loňska a je od paní Hořánkový,proč?
Jak dlouho máš a kde jsi ho dostal?
Prosím co je to za echin?
Mohu se zeptat jak je ten Abubias vysoký?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [112] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224033x