Ahoj vsetkym, pred cca rokom som na burzovej tombole vyhral rastlinku. Povahou mi trochu pripomina anubias - alebo este lepsie crypt. ciliata lebo korienky sa tahaju skor do dna. Starsie listy rady obrastaju po okraji stetinou (ruduchou). Rastie pomaly a stonky ma velmi pevne (mozno by som ju odhadol aj na emerz - teda nie akva rastlinku).Ma niekto prosim predstavu co je to za rastlinku?
Dobrý den, omlouvám se, že sem znova píšu. Mám v akváriu jednu rostlinu, myslel jsem,že je to Sagittaria platyphylla jelikož byla v sáčku s nimi. Ale asi ji omylem přibral. Je užší, tmavější a má bílé okraje. Jaká je to rostlina?
Ahoj, na burze mi prodali mech říkali, že je to mech Brazilský, ale podle googlu neexistuje. Přikládám fotky. Prosím určete druh. Původně jsem chtěl mech jávský, ale ten neměli tak jse vzal ten brazilský 

zdravim tak mam menší problem s identifikáciou vdaka vopred

Ahoj prosím o radu od známé jsem dostal rostliny ona název neznámůže my prosím někdo proadit? ta chundelatá pří roste an kořenech atd...Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225216x