Hĺbka je 40 cm

Mám tam 3 pási LED biele stačí mi tam jeden mám akvárium v stene je úzke tak po rozhovore s jedným dobrým kamarátom mi poradil vypnúť dve alebo stiahnuť všetky tri
Ahojte, som to nový, po dlhej dobe som znovu začal. Nebudem tu niekoho presviedčať, alebo mu radiť ohľadom osvetlenia. Ja som si osvetlenie a komplet elektriku, CO2, automatické regulovanie svetlá,(rozodnievanie stmievanie) spravil sám. Čo sa týka svetlá chichiros sú tam SMD chipy 5630 ale sú na hliníkových listach presne tie čo sú v svetle chchirous. Všetko som si objednal z Wish pozrite na moje fotky. Všetko ma to vyšlo na pár €. Svetlo mi teraz svieti na 33%. Všetko je to marketing.
Tak myslím, že tímto jsem utnul své pokusy s LED pásky. Jel jsem si do výprodeje pro jedno světlo na zkoušku a dopadlo to takhle 

První pokus o vlastní osvětlení nějak svítí. Dva metry dlouhé, jeden je WRB, druhý CRI-300 denní bílá. Pro fotku ztlumeno. Akorát ten "akvaristický pásek" od T-Led svítí prostě slabě; vlastně je to stejné jako Sinkor vs. Sinkor WRB.Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 109710x