Ahoj moc dekuji za reakci ale co znamena, ze si stavi to hnizdo, co mam delat prosim? Pripojuji foto.Děkuji předem
Muže mi někdo poradit... Mam samce a 3 samice v 30l akvariu, ale samec je hodně agresivní a ůtočí na samice, staví hnízdo, všechny odhání a naráží do nich...musela jsem ho oddělit, je koupeny z akvarexu

Tady ještě přikladam par foto. A ještě jedna otázka mam vyčistit to betarium když mají zavalené, ale tam už to hnízdo (pokud to tedy hnízdo je)?

Dobry den.Pred nedávnem jsme si pořídili dvě samičky bojovnice pestré a aby jim samotným nebylo smutno,tak jsem jim minuly týden v pátek poridila samecka krásného s velkými ploutvemi (stal mě 119.- v petcetru)prý je to beta exclusive.Nic méně mi přijde,ze si staví hnízdo,někde jsem tu četla,ze když není rostlinka plovoucí na hladině,tak to nahradit kouskem polystyrenu,který jsem tam dala a ted ma ty bublinky jen kolem polystyrenu v ruzku.Mame je v klasickém betariu ( taková ta kostka).Sem tam se samička mi honí a okousal jim ocasky(přikladam foto).Je to takhle v pořádku ?Jak tedy poznám zda je to tedy hnízdo jak předpokládám a jak poznám ze už se vytreli ,abych samičky dala stranou?Jinak ty samičky jsou trochu nafouklé od té doby co tam mají toho samecka.Take mají za dolními ploutvickami takový hrbulek muže se jednat o bradavku jak jsem též někde četla,ze toto mívají?Predem mnohokrát dekuji za odpovědi s pozdravem Hanka P.Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 69245x