Přihlásit se RYBICKY.NET »

Mohou být tyto rybky spolu?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 78 Přejít na další stránku   1  
Mohou být tyto rybky spolu?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - rolandmynar
může ktomu klaunu očkatému být ještě tento mořský koník???

Klaun očkatý je v poho, ale ten mořský koník se nenažere a chcípne. Ty je nej mít v sólo akvárku. Jsou hrozně špatní plavci a žerou pomalu a jen malinké kousky potravy kterou vlastně cedí v tlamce. Nedělal bych to.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Aky
Fotka k příspěvku toto je dekorace do akva ale nevím jastli je to pro ryby vhodné?!?!měse to líbí a chtěla bich to tam dát

dík za radu a jak tam to nízké Ph máme dát??

Reagovat na tento příspěvek 1  - Nobody – neonky mají mít nízké PH.
To myslíte vážně s tím nízkým pH?
Pro běžný chov stačí pH neutrál.Dokonce si zvyknou i na dost tvrdou vodu-přechod pozvolný(vyměnit menší množství vody).Jen pro rozmnožování potřebují vodu velmi měkkou s nižším pH,aby se jikry mohly vyvíjet.
jo dobře a jaké rybyčky by mohli bít ještě se mečovkou mexsickou,pavím očkem,neonkou červeno umůže tam bít ještě pancéřník ale nevím jak se jmenuje dál je to ta malá placka :-O
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Dinamit
Aky:
myslim, že se klidně můžeš řídit podle zdejšího atlasu ryb i rostlin. Občas je tam teda chyba, ale pro tebe je to teď momentálně absolutně super. A navíc chyby maj i v odborných knížkách :-|
Radka:
máš super akvárko potlesk
mas ho moc hezky ano palec ano palec ano

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Radka – .
Díky za pochvalu.Zas tak moc toho nevím,jsou tady větší machři. ;-)Na moje akva se můžete podívat tady www.akvarko.cz/… není to žádný extra zázrak. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Johnny5 – to Radka
ano To je pravda, je úžasné kolik toho víš o rybičkách, škoda, že tady nemáš svoje akva, musí být super palec
tatka to bude měřit dneska ano zaregistrujse zaloš si nákou přezdívku ano si hodně chitrá ráda bych si stebou někdy pokecala :-D :-D
Atlasy ryb a rostlin jsou dobré i na těchto stránkách.Ještě si zjisti jaké PH má vaše voda,neonky mají mít nízké PH.
dama nám teče z vodovodu tvrdá voda :-) a jaký atlas ryb doporučujete samozřejmě sladkovodních ryb :) apak můžete doporučit atlas i rostlin(sladkovodních) ano ahoj
ja jim do toho nelezu chtěli tuto rybu nebo spíš ryby tak se jim to sehnala ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Nik
kdybych k tomu odkazu měl něco říct na kameru v televizi, tak by to asi vytůtali tone
ale když na to ten tvůj kámoš má... nebo spíše rodiče.
stou solenou vodou to vím :-D :-D :-D ja sem ale mislim to ještě nesehnala poradíte mi???ty fotky mám z morskeakvarium.cz
Fotka k příspěvku tady je bodlok pestrý

ja to platit nebudu můj kamoš co má 5 nebo 6 roků ho chtěl :-D protože má rád nema aještě tam chce dát bodloka pestrého hmm
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Eff
Kdyby to nezabralo, tak: A desítky tisíc korunek.
... a taky velikej filtr a spoustu znalosti...
Doufal jsem, že ji zastraším už jenom velikostí akvária...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Mrakoplash
Aky, a víš že potřebují slanou vodu, že jo? Ne jenom osolenou domácí solí, ale vyloženě speciálně koupenou solí, která není levná. A určitě potřebují veliké akvárium. Tak pět set litrů (slovy 500!!!). Je ti to doufám jasné.

... a taky velikej filtr a spoustu znalosti...
Aky, a víš že potřebují slanou vodu, že jo? Ne jenom osolenou domácí solí, ale vyloženě speciálně koupenou solí, která není levná. A určitě potřebují veliké akvárium. Tak pět set litrů (slovy 500!!!). Je ti to doufám jasné.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - mch.sokolov
jasně i vorvaň :-) smich
Fotka k příspěvku může ktomu klaunu očkatému být ještě tento mořský koník???

Fotka k příspěvku klun očkatý kterého chce moje teta

JE DOBRÁ RYBA PRO ZAČÁTEČNÍKY KLAUN OČKATÝ???? ŘEKNĚTE ŽE ANO :-O TETA HO CHCE.ŘEKNĚTE ŽE ANO :-( ahoja tady je jak vipadá ano
budu mít rohové akva? sem tet u tety tak vám to pošlu až doma.jo? ahoj
Dinamit ti už napsala,že neonky vyžadují jinou vodu než paví oka.Zjisti si jakou vodu máte doma a podle toho si najdi v atlase ryb které rybky můžeš mít.Hlavně zjisti PH a tvrdost vody.
Vyzkoušejte
Aky a jak velké budeš mít akva?
Do tak velkého akva stačí jeden Ancistrus. ;-)
ahoj ahoj mohou být spolu????Paví očko,Mečovka mexsická,neonka červená.Moc bych je chtěla moc souvšechny hezký chci neonky protože neonka červená je ozdobou akvária ano ano ano ano a paví očka protože to jsou ryby pro začátečníky + mečovky mexsický protože jsou zajímavé tady je rozvrch jak to chci: mečovka mexsická 2kluky paví očko 6 párů dobrý????? :-) :-) ahoj ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Šarulka
pancéřníčky bych nechala - kvůli čištění agua.Ale přidala bych krunýřovce.
Měl bys vyřadit alespoň 2 větší ryby,protože jich tam máš moc.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Johnny5
jj, s těma bojovnice jsem to tak přesně myslel ano . Jinak akva budu mít velké 112 litrů za cca 10dní má přijít(přijet?) hop a bude se jmenovat Exempla trahunt, můžeš se pak podívat, už jsem tady založil jeho prezentaci, když ho ale hledám a nejsem přihlášenej tak ho nenajdu, tak nevím... :-O
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Onďa
Black molly bych dal 2-pár a bojovnice 2samice a 1 samec.Záleží, jak máš velké akva. ;-) ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Johnny5 – Vize
Aha, já si to rozmyslel, teď jsem tedy změnil názor:
4 paví očka
3 black molly
3 bojovnice pestré
2 čichavci medoví
2 čichavci zakrslí
2 cichlidky ramirezovi
1 ancistrus
3 pancéřníčci zelení
Když tak čeho mám ubrat, poř. přidat? Asi ty pancéřníčci, co?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Onďa – Johnny5
Když odděláš skaláry a čichavce perleťové, tak by ve 120l-150l mohla tahle společnost fungovat, jestliže si ale od každých pořídíš pár.Teda kromě ancistrusa a pancéřníčků, ancistrus je samotář a pancéřníčci potřebují hejno. Jinak je tam hodně ryb, co žijí převážně u hladiny, chtělo by to vybrat ryby tak, aby se pohybovaly v různých patrech.A ancistrus bude cichlidkám žrát jikry. ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Johnny5
ahoj Ahoj všichni ve spolek, mám taky jeden dotaz jestli můžou být rybky těchto druhů společně: Paví oka, Black molly, Bojovnice pestré, Skaláry amazonské, Čichavci medoví, zakrslí, perleťoví, Cichlidky Ramirezovy, Ancistrus a Pencéřníčci zelení. Uf, snad mi řeknete, že jo, strašně se mi všechny líbí hop , i když se bojím, že ty skaláry by mohly dělat nepořádek. :-(
Fotka k příspěvku uf dobry mečovka mexsická ano: ano ano ano tady je fotka jek vipadá ahoj ahoj

Reagovat na tento příspěvek 1  - darley
Keď máš v akvárku dosť rastliniek, tak kľudne môžu byť spolu. Ja ich tak mám a bez problémov palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - hmm
Tak to si myslím, že je čichavci sežerou ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - fifík
Ahoj, nechci zakládat nové fórum. Chci se zeptat mohou být spolu čichavci razbory a sladkovodní krevetky red?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Dinamit
mečovka která? Jak se jmenuje dál? Paví očko a neonka červená mají odlišné požadavky na vodu, takže bych to nedoporučovala...
můžete mi poradit jestli může být mečovka,neonka červená a paví očko spolu? :-(

Starší reakce

nesmutni je hodně ryb pro začátečníky ano ano ano ano :) a múžeš si koupit nákou pěknou knížku o skalárách a bude to lepší ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Marcela – Rošťáci skalárci

Moc děkuji všem za rady. Ikdyž mě vůbec nepotěšily. Netušila jsem, že se skalár nehodí pro začátečníky, píšou že není nijak zvlášť náročný. A nám se synem se líbí. Ale jak píšete, budeme
s tím muset něco udělat. Ještě jednou díky a pěkný den. M.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lucianetta Re: Gabi
Koukala jsem na tvé akvárko, je hezké, ale řekla bych, že tam máš hodně rybek...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Gabi Re: Lucka
Jinak Lucko, Bety a razborky a ancíky mohu vřele doporučit, jestli budeš mít alespoň 40L akva, mrkni na moje, taky jsem začátečník. Ale je to pochopitelně věc vkusu... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - SidoniusRe: Lucka
Lucka: Nezdá se vám to na 35 litrové akvárko trochu moc ryb??
Nejen, že je to hrůzně přerybněné, ale i druhově nevhodné.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Norton Re: Lucka
Té vody klidně "dolejte", můžete "jít" tak 3 cm pod horní okraj. Pak krycí sklo a na to "nějakého Atmana" na svícení. Pro začátek, než se třeba rozhodnete laborovat s krytem... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nik Re: Lucka
Nezdá - je to moc ryb.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [78] ...... 82

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 73236x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11849-mohou-byt-tyto-rybky-spolu?od=3851