Mohou být tyto rybky spolu?
Ahojte prosím poradte ake cichlidovité ryby môžem dať k fosilisom aby sa znašali mam 800litrove akvarko a je tam trošku úrpblem s teplotou vody phybuje sa okolo 20 stupňou.
vždyť je to vlastně jedno-primární je že chce poradit.ale jestli si mám přihodit na hromádku tak já myslím že jí 9 je

Nene,proti tomu samozřejmě nic nemám,jenom si myslím,že Aky prostě 9 není.
No snad není zakázáno rodičům pomáhat vyplňovat profily? Aky já bych řekla že by to šlo-ale nevím jak ramirezky, ty jsem neměla. Tak co jak to vypadá s nádrží aky, už víš kam si ji doma dáš?
Vím,že to sem nepatří,ale podle mě Aky 9 není.Pokud jí teda s vyplněním profilu nepomáhali rodiče...
Pouze za podmínky, že bude dostatečně velká( alespoň 200 litrů)
a nemůže nádrž 1. + 2. dohromady?
Neexistující prostě vymyšlená.
No,smes je to pekna,ale na tve imaginarni akvarium nevhodna...
závojnatka si musí dávat sváču z pavích očeek nebo semi přemnoží
Muzes mi vysvetlit,jaky duvod ma tady vkladat fotky ?Nemuzes sem napsat latinske jmeno ?Bylo by to prehlednejsi...Chapu,ze v 10 letech nebo kolik ti vubec je asi nevis ze existuji nejake pravidla na forech a podobne,ale snad se polepsis!

závojnatka čínská

tetra měděná

skalára amazonská

paví očko

neonka obecná

neonka modrá

mečovka

bojovnice pestrá

cichlidka ramirezová

můžou být tyto rybky spolu?
Krunýřovec brvonosý
Lepší je velice zavádějící. Pro začátečníka určitě Paví očko, protože se rádo množí a je relativně nenáročné. Parmička je dle mého zase hezčí, ale konkrétně pětipruhá je náročná pro začátečníky. Čtyřpruhá je v tomto ohledu lepší, ale zase okusuje ploutve závojovým formám rybek... Je to hodně relativní. Nejjednodušší volba je určitě Paví očko.

nevíš coje leší?parmička pětipruhá ebo paví očko?
Je to kvůli editaci "opravě" tvého příspěvku. Když třeba na něco zapomeneš, nebo napíšeš něco s chybama.
neví někdo proč jenom já mám u svího pasní tu tužku?
už tak to je plné.. a když se tam přidaj nějaké živorotky. tak to za tři měsíce bude jak rybí konzerva
hodí se k sobě
ale do Vašeho akvárka už jich bude moc
dospělý ancistrus má tak 12-15 cm, kardinálky 4-5 cm
přidala bych maximálně párek plat nebo párek mečovek, ale už to bude docela plné
Starší reakce
nikde jsem tvojí prezentaci nenašel

HEJ LIDI !!! JESTLI STE SE NEPODÍVALI NA MOU PREZENTACI TAK BYSTE VYČETLI, ŽE MOJE AKVÁRIUM MÁ 60CM NA VEJŠKU !!!
Čištění kořenů bych bral

. Ale já nemám problémy s jejich "osliznutím"...

tak mě neuvěřitelně moc pomáhal s čištěním kořenů.. bez něj jsou za rok takové "oslizlé" a sním furt jako dětská prdelka

. ale podlě mě dělá víc nepořádku než užitku.. teda tomu kdo má aspoň trochu rád kytky
...ancíka jestli nechceš mít z akva smetiště...
To si opravdu myslíte, že ancistrus nějak pomůže s úklidem akva?

A to jako jak?
Komu se tahle ryba líbí, ať si ji pořídí. Ale nepleťte nezkušeným hlavu podobnými výroky - ancistrus žádnému smetišti nezabrání. To dokáže jenom akvarista.
Hihi.
...ancíka jestli nechceš mít z akva smetiště...
Raději dva, třeba už se nebude muset o akva starat vůbec.
Haha...
A místo toho bych já přidal radši neonky.

Mě se líbí velká hejna

Se skaláry souhlasím, ale víc neonek bych nedávala, je třeba pečlivě promyslet co je vhodné a co ne. Pokud vyloučíš z výběru skaláry, tak máš:
10 neonek
2 čichavce..jaké?
Můžeš doplnit 6 pancéřníčky rodu corydoras a 2 ancistrusy a máš plný počet rybek.
nezapomínej, že skalárám 50 cm navýšku minimálně!!! já bych je pro začátek vypustil z výběru ryb do nového akvária. dej tam víc neonek a anciky
No a? František měl ryby v kýblu. A co jako? Proto taky píšeš, že "měl". Když něco dělám blbě, nebudu to ještě radit ostatním.
Přidat reakci
1 ...... [74] ...... 82
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 72981x