Mohou být tyto rybky spolu?

fajn má o čem uvažovat. myslel jsem, že základ budou ty kančíci a zbytek už jsem vybral pro pestrost a podle knih mají podobné nároky. ale jak říkám dám si poradit. takže se ještě zeptám, kdybych dal jen ty kančíky kolik si jich můžu dovolit dát a jaký poměr samice/samec.
to chcete zmixovat morskeho konika s gupkami, cichlidami a ....

dám si pozor ja si nakou knížku seženu ja mislim že v kbížce je vše ne?!

Každopádně meeki nekombinovat s žádnou z těchhle ryb. Jinak právě hodně temperamentní ryby je kombinovat ve velkém akváriu vhodnější, než temperamentní a klidné.
No to složení je přímo vražedné !!!! A nemíchal bych americké ryby s rybama z jezera malawi v Africe . Každý z nich potřebuje jiné složení vody a jiné prostředí !!!!!
aještě s touhle??,
paví očko

s tou to rybku spolu?
tetra měděná

může bít tato rybka se
cichlidka ramirezova

aco toto???do akva????????????
jukněte se sem ja tam chodím vibrat ryby nebo se onich něco nového dovědět
www.aquapage.cz až se vám to oběví tak nahoře je napsáno ryby nato kliknete a máte seznam ryb pozor na některých nejsou fotky a je tam takY SEZNAM ROSTLIN TO SAMÍ NAHOŘE je nápsáno rostliny na to taky kliknete a hotovo

ahoj, chtěl bych přesedlat na cichlidy. jen nevím jestli můžu dát dohromady tyhle kousky.vím,že dávám dohromady afriku a ameriku,mají podobné nároky.ALE DáM SI PORADIT. akvarko má 400 litrů. dík
thorichthys meeki-kančík červenohrdlý 5ks
cichlasoma nigrofasciatum-kanč9k příčnopruhý 5ks
aequidens rivulatus-akara potoční asi jen pár
hemichromis lifalili-perlovka rudá 6ks
pseudotropheus zebra-tlamovec příčopruhý 4ks
a zřejmě nějaký ancistrus
Aky, neber si to tak. Mě už je 18 a taky kamkoliv přídu, tak mi automaticky všichni tykaj a pořád mě berou jako malou roztomilou holčičku.
Užívej si svého věku, dokavaď můžeš. Být dospělý je děsná otrava

toto vtip není

Starší reakce
Danila snažíme se tady radit malé holčičce.

ještě ne mám na to dost času akvárko dostanu 15 dubna ado TESKA jezdíme málo kdy ale spíš čas nemáme ja na to mám ještě celej rok 2007

Já myslím, že dekorace z kamení nebo skalek jsou nejhezčí, pancéřníčci by ta taky mohli být- kromě kropenatýho jsou to ale hejnový rybky, takže by jich mělo být víc, aby jim nebylo smutno-jak to vypadá s akva, už ste se byly s mamkou ptát ve zverimexu Aki?
rybám to neuškodí, jenom to neni kus přírody, takže by to nemuselo vypadat pěkně. Ale jestli se ti to líbí, tak si to tam dej

Aky pokud se ti to líbí ,tak si to do akva dát můžeš.Ryby si toho pravděpodobně všímat nebudou a vadit jim to snad taky nebude.

aje to teda pro ryby vhodný?
aha můj kámoš stoho nebude zrovna nadšenej

Taky mám čichavce a razbory a čichavci jsou mírumilovné rybičky a nikdy by jim neublížili-to spíš naopak

.
jo jo akde se to solo akva prodává??a neonky čer.se taky tolik množej?
1
04.11.07 00:54 rolandmynar S tou solí to nevim, ale mořšké akvárium pro Aky, která nikdy neměla rybičky a neví, jak se k nim chovat, je opravdu nevhodné. Být tebou Aky, tak si tam dám ty tetry neonové, nebo paví očka. Ale bacha, ty se hrozně moc množej
Naprosto souhlasím, jen jsem to psal kvůli obecnému povědomí. Aby lidé věděli že se dá třeba sice draze, ale krásně zařídit mořské akvárko i v malé nádrži. Jinak naprosto souhlas s tím, že to není pro začátečníky.
S tou solí to nevim, ale mořšké akvárium pro Aky, která nikdy neměla rybičky a neví, jak se k nim chovat, je opravdu nevhodné. Být tebou Aky, tak si tam dám ty tetry neonové, nebo paví očka. Ale bacha, ty se hrozně moc množej

toto je dekorace do akva ale nevím jastli je to pro ryby vhodné?!?!měse to líbí a chtěla bich to tam dát
dík za radu a jak tam to nízké Ph máme dát??
To myslíte vážně s tím nízkým pH?
Pro běžný chov stačí pH neutrál.Dokonce si zvyknou i na dost tvrdou vodu-přechod pozvolný(vyměnit menší množství vody).Jen pro rozmnožování potřebují vodu velmi měkkou s nižším pH,aby se jikry mohly vyvíjet.
jo dobře a jaké rybyčky by mohli bít ještě se mečovkou mexsickou,pavím očkem,neonkou červeno umůže tam bít ještě pancéřník ale nevím jak se jmenuje dál je to ta malá placka

Aky:
myslim, že se klidně můžeš řídit podle zdejšího atlasu ryb i rostlin. Občas je tam teda chyba, ale pro tebe je to teď momentálně absolutně super. A navíc chyby maj i v odborných knížkách
Radka:
máš super akvárko

Starší reakce
Díky za pochvalu.Zas tak moc toho nevím,jsou tady větší machři.

Na moje akva se můžete podívat tady
www.akvarko.cz/… není to žádný extra zázrak.

To je pravda, je úžasné kolik toho víš o rybičkách, škoda, že tady nemáš svoje akva, musí být super

tatka to bude měřit dneska

zaregistrujse zaloš si nákou přezdívku

si hodně chitrá ráda bych si stebou někdy pokecala

Atlasy ryb a rostlin jsou dobré i na těchto stránkách.Ještě si zjisti jaké PH má vaše voda,neonky mají mít nízké PH.
Přidat reakci
1 ...... [77] ...... 82
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 72981x