Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Nějaký peřovec (Synodontis)
0 25.04.2016 19:57 Dana – prosím nevíte co to je za rybu ???
Starší reakce
0 17.04.2016 14:16 Pecanek – Nevím si rady, asi týden se snažím zjistit, co je to za rybku??

Nevím si rady, asi týden se snažím zjistit, co je to za rybku a stále se nedaří. Poradí mi někdo?
bez přemýšlení jsem to opsal... máte pravdu Hypoptopoma

Nannoptopoma sp.
nejspíš

Starší reakce

Ahoj, jen se chci zeptat ,jak se jmenuje tahle rybka? Není moje, jen by mě to zajímalo... díky
2 03.04.2016 10:49 martondra – Co je to za ryby?
Starší reakce
1 24.03.2016 15:52 ioopp –
Re: PT Chlamydogobius eremius
Hlaváč pustinný
Starší reakce
www.aquatab.net/…

Možná by stálo za doplnění, že to zase až tak "malá rybka" v dospělosti není, mně už přelezli samci deset cenťáků. A množit se začaly až jako o dost větší než pět cm... Nevím jak to mají ostatní množitelé, ale přijde mi, že se množí velmi opatrně a proti článku mi zase nepřijde, že by tyto ryby měly nějak extrémní množství mladých jako ostatní akary...
Starší reakce
0 06.03.2016 18:18 KreJa – Plata nebo Mečkovka ?

Zdravím vás, chci se zeptat, co je toto za rybu ? Plata nebo Mečovka ?
Starší reakce
Ano podle tvaru jsou to samičky. Je jich tam asi 30 všechny stejné ale sameček má jinak zbarvenou ploutvičku. Samička ma takové puntíky na zadni ploutvy a sameček to má zase takové kropenate a černé. Délka je cca 6cm jsou větší než endlerky
Podle tvaru těla to jsou všechny samičky, ale už asi nějak skřížené...ne čistá forma enderky...
To bude asi ono, i když mám pocit, že neměly červené oči..No vracet už se tam nebudu. Díky za odpověď.
Nebyla to albionická forma? Dej do googlu "Hyphessobrycon herbertaxelrodi albino" a vyskočí ti spousta obrázků. Jeden odkaz níže.
www.seriouslyfish.com/… Ahoj, viděla jsem v akvaristice neonky černé a u nich byly ještě další rybky, vypadaly jako zlatá forma té neonky černé..ale nikde jsem o zlaté formě nic nenašla,existuje vůbec? Máte je někdo? Díky za odpověď.
Starší reakce
Takhle vypadá vystresnutej.
Myslis ze je to on.Me se zda ze ten to neni
0 21.02.2016 21:07 martondra – Co je to za rybu?

Ahoj vite co je to za rybu?
Diky
Starší reakce

Prosím, co je pan ryba zač? Děkuji.
0 14.02.2016 19:09 Matějíček 
Dobry den dnes jsem dostal tyto rybky ale nezmam jejich nazev a ani se mi moc nezamlouvaji . Tak vas prosim o identifikaci techto ryb.
Jsou to mladé Tilapie sp.
Trochu mi to připomíná ryby rodu Pseudocrenilabrus nebo Haplochromis burtoni, ale nevím.

0 11.02.2016 19:20 Alinois – Druh rybičky, možná Plata?

Dobrý den, nevíte jaký druh rybičky je tato? Měl by to být jakýsi druh Platy, asi Tricolour, ale nemůžu o ní najít žádné informace. Děkuji.
0 11.02.2016 18:37 Ivan Kadlečík – Neznáma rybka
Když si vkládal fotku, všiml sis tohoto červeného nápisu? "Nahrávejte pouze vlastní fotky, nikoli stažené z jiných webů! Porušení může vést k trestnímu stíhání a vymáhání náhrady škody." Asi ne, tedy jsem fotku smazala a s tím určením má NHKG pravdu - je to Poecilia Wingei var. tiger.
Znáte někdo tento druh? Já na googlu podstatě nic nenašel. Děkuji za odpovědi
Peřovec...
Ve tvém akva mimochodem nemá co dělat... Patří do 200, lépe 300 l...
Starší reakce
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [17] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 227653x