Nevíte co je tohle za rybičky? Dostala jsem je a nevím název, jsou cca 13-15 cm dlouhý, dost živý, takže se blbě fotí, ale nezdají se nějak agresivní nebo útočný, mám je ještě se závojnatkama, skalárama a pancéřníkama a žádnej problém, neokusujou se, neútočí, nic.
Zdravím. mám dva dotazy, copak je to za rybičku a zkoušel je někdo dovést a chovat?

Dnes jsem dostala darem tuto rybičku. Nejsem si však zcela jistá, jedná-li se o bettu či nikoliv. A jestli to tedy bojovnice není, dá se chovat společně s nimi? A nevíte někdo, jestli je to samec, nebo samice? V akvaristice jsem nováček a moc to nepoznám. Děkuji za rady
Brej večír všem,
Ahoj, zdědili jsme akvárium po bývalém nájemníkovi v bytě a nevíme, co nám tam plave za rybky. Můžete poradit? Rádi bychom o nich věděli víc, abychom se dobře postarali. Díky moc!

Dobrý den chtěla bych poradit něco o rybce z fotek nevím přesně co to je za druh. 

Zdravím, najde se někdo kdo by věděl co je to za druh otíka? Zakoupen byl v Hornbachu, prodávaný mezi klasikami.Prodávající mi říkal název Haroldoi, ale ten to není. Díky

Ahoj nevite co je to za ryby?Kamos je drzi ve sklince a potrebujem vedet co nejdrive co jsou zac,aby vedel jestli se snesou s joho ryby.Diky
Zaujala nás z profesních důvodů (akvarium v praci Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228743x