Zdravím všechny. Dnes jsem v akvaristice objevil tuto rybku. U popisku pod ní mají, že to je L119, což je podle mě pí****na... Osobně si myslím, že je to nějaký Bunocephalus... Ví někdo s jistotou??
Jenom pro upřesnění, což JoKa nezdůraznil - Corydoras pygmaeus to není v žádném případě, to je druh nezaměnitelný, který vypadá jinak (viz snímek). Dál už to platí, jak to Urtman napsal, může to být jeden z přinejmenším tří druhů - C. bilineatus, C. nanus, C. napoensis. Jaroslav Hofmann
Prosím o radu, co je to za rybku, jak dlouho žije a je to extrémní břicho normální ? poslední dobou je ryba jak koule, chvilkama mi připadá, že brzy bouchne. Máme ji už spoustu let. Bylo jich původně asi 10-12ks, dostal je syn, když měly cca 4-5cm, ze to budou takové malé rybky
nevíte někdo co je todle za rybku ? májí cca 15cm a mě to připomínalo kančíka citronového i když byl trochu světlejší , druhý byl zase víc žlutý ale citroňák to nebude má na spodní ploutvi tečky které krásně odrážejí světlo , plavou v malawi akváriu v pelhřimově v hospodě
Ahoj, dostala jsem tuto rybku a vůbec netuším jak se jmenuje. Hledala jsem ji mezi pancerniky, ale neuspěla jsem. Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228254x