Prosím poradí mi někdo co je toto za ancistruse.. má asi tak 15 cm.. stále nemůžu dohledat co je to přesně za tip. Díky moc. 
Zdravím všechny kolegy akvaristy.
Ahooj,
Neviem ..tá moja je skôr do zelena, aj keď je pravda ,že vie dosť stmavnúť. Príde mi to skôr ako nejaká nenápadná samička "niečoho"...ale ja len typujem...
Túto rybu som kúpil asi pred pol rokom s tým ,že "tá je ale pekná" /som začiatočník/, v obchode vyzerala fajn ,ale po príchode domov začali problémy. Začala veľmi intenzívne ničiť rastliny, ostatné ryby, bubliny... všetko čo sa hýbalo. Teraz obýva sama vlastné akvárium /60l/ ale chcel by som jej zohnať nejakého vhodného spolubývajúceho... Tak by som rád vedel čo je zač a či existuje nejaká ryba ktorá by to s ňou vydržala. /má asi 12cm/
Na výstavě v HK bylo jedno miníčko s halančíky a krevetkami. Nevíte někdo, jak se ti halančíci jmenují? Fotka je nezaostřená, ale třeba si někdo vzpomene..
Ahoj, dcera dostala rybky - opět. Jako obyč ne ty, které bych chtěla já, a hlavně bez přesnějšího názvu. Můžu poprosit o určení?
Chtěla bych se zeptat jak se jmenuje tato rybka? Hledala sem všude možně ale bez výsledku :(. Předem díky za odpověď. Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228742x