Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
0 29.05.2011 12:59 JagerMaister jo to vypadá hodně podobně. Je ještě nějaká podobná taková ryba? Koukám,že to je docela macek když vyroste
Nožovec asi ne, ale nožovka nejspíš ano
Možná nožovec, těžko říct... chtělo by to detailnější popis.
Starší reakce
Bude to asi nějaký druh Peřovce. Moc se v nich nevyznám, ale kukni se do atlasu. A taky u Peřovců je problém, že existuje spousta hybridů, u kterých ani přesný druh určit nejde.
Starší reakce
Řasožrout to je, ale zcela určitě ne SAE
Z téhle fotky se to nedá přesně určit, ale buď Přísavka thajská, nebo Parmička krásnoploutvá..já vsadím na tu přísavku.
SAE má trošku jiné pruhy, hlavu a hlavně tlamku.
0 10.05.2011 14:26 Václav – prosím...
... co je tohle za rybku ? velmi jí chutnaj řasy a je už moje poslední naděje v boji s tím zeleným zlořádem
Děkuji
niej to labeotropheus trewawase ?
Vypadá jako Pseudotropheus likoma magpie (Pseudotropheus zebra)
0 09.05.2011 08:31 curil – Co je tohle za Malawu?
Dobrý den, získal jsem nějaké Malawi Nevím někdo prosím co je to za druh? Děkuji.
Starší reakce
0 02.05.2011 11:02 Lucie – pomozte mi identifikovat mého TLAMOVCE
Dobry den, prosím o pomoc. Jak se jmenuje tento tlamovec? Děkuji vám
prosim vas, co je to za rybku ??... nedala sa spravit lepsia fotka
Starší reakce
0 25.04.2011 13:20 dayd neviete niekto aky je toto presne druh?Jedine ,co viem ,ze je to Tetra a nikde na nete ju neviem najst.Dakujem
To bude ono, už je skoro jak paví oko.
Velmi pravděpodobně se jedná o endlerku "made in Malajsia". Jsou jimi pod tímto názvem zásobovány především velké markety a řetězce. Většina ryb je vybarvena jako endlerka, ale je to normální vykřížené velké oko. Viděl jsem hejno čerstvě po importu - byly mezi nimi zelené kobry, filigrány a další sorty. Ovšem převaha byla "endlerek"
Díky. Ta napravo mi připadala docela velká na endlerku.
Na té první fotce je vlevo forma Scarlett,vpravo je nějaká barevná forma edlerky.
A co je tohle? Nastvanejsi rybu jsem jeste nevidel.
Jestli je to neco normalniho, tak se omlouvam. Ja se v cichlidach (je to vubec cichlida) nevyznam.
Tak určitě to bude Tropheus zřejmě nějaký moori nebo brichardi (vypadá, že má vykrojenou ocasní ploutev) .....
Prosím o radu, jsou tohle obě endlerky?
panciernik zlatopasy
0 23.04.2011 20:26 Turista – Hádanky-akvarijní rybičky
Tak pro začátek co je tohle za rybičku:
Někde jsem nalezl že prý to může být mřenka siamská. Je to ta žlutá s tím černým pruhem
Starší reakce
Seruuus! Vcera sme si kupili novu rybku, ale netusim ako sa vola a chcela by som si o nej zistit viac informacii na nete. Je oranzovo cierna, vyzera ako had, ma asi tak 5cm, okolo ustočiek ma male fuzi. Pls pomozte mi zistit co je to za rybku ... dakujem
Starší reakce
Vypadá to na Malawi mbunu - Pseudotropheus saulosi coral red
Samičky i samci jsou cca do 4-5cm stejní pak se samci začnou vybarvovat do modra
Ahoj, poradíte mi aký druh je táto rybka?
Je ešte mladá ma cca 2cm a je cichlida ale nie som si istá druhom. Dík.
Starší reakce
Nějaká jehla? Možná Enneacampus ansorgii?
0 04.04.2011 09:59 souky [617] - Rostliny Dobré ráno,
mohl by mi prosím někdo určit co je to za potvoru?
Jedná se o 158. místo v fotosoutěži na akvaristovi
www.akvarista.cz/…
Předem děkuji.
Starší reakce
Je to Cichlidka Agassizova
Prosím o pomoc s určením rybičky
Byla koupena pod názvem Cichlidka kakadu, ale připadá mi spíše jako Agassizova... Nejsem si jistá, radši si poslechnu názor odborníků
Starší reakce
0 21.03.2011 17:29 ondřej – Copak je to za rybičku?
Můžete mi, prosím, někdo říct, copak je to za rybičku? Bohužel jsem si nezapsal a nemůžu si vzpomenout... mezi pancéřníčky jsem ji nenašel, možna jsem ale špatně hledal...
Astatotilapia latifasciata - samec
Mužete mě nekdo poradit co je to za druh Tlamovce dík
Starší reakce
Ten první opravdu vypadá na elliota.
Ten druhý těžko říci, ve hře mohou být tři nejčastější druhy - příčnopruhý, hrbohlavý a zelenooký. Navíc se v poslední době přivezly další "nové" druhy.
www.akvarko.cz/… Že mě to hned nenapadlo, to je přeci kančík takhle barevný.
Ta duševní krása a pohoda z něj přímo vyzařuje.
Ty barvy nejsou patrné protože ten trouba má přesně tyhle barvy. Není to žádný krasavec, ale co. Já hledím na duševní krásu
.
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [50] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x