Přihlásit se RYBICKY.NET »

Copak je to za rybičku?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku? 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 70 Přejít na další stránku   1  
Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Evicka
Fotka k příspěvku prosim jak se jmenuje (i latinsky)dekuju

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Hanacius Re: cichliďák
akaře pruhované je dost podobná ale to zbarvení není stejné...Ta moje rybka má zvláštní fleky po těle a jeden na hřbetní ploutvi, což akara pruhovaná nemá...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - cichliďákRe: Hanacius
asi Akara pruhovaná
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hanacius – Jaky je to druh...?
Fotka k příspěvku Ahojte, pozna z vas někdo tuto rybu...?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - oldkiwinkaRe: Robert
to je genetika. na barvy moc nedej. moje žlutá plata skvrnitá s červenýma ploutvema a se samcem červeným + flek černý vzniknout ceý oranžový mládě.už má asi 2 cm. to sem hleděla...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RobertRe:
Díky za typ, hledal jsem a našel pouze červené zabarvení u tohoto druhu, to ale u ní není?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - David12188 Re: Robert
mozna bych tipl "mickey mouse"
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent Re: Robert
Vypadá to opravdu na platu skvrnitou možná forma "zlatá kometa".
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georged Re: Robert
Plata to je určitě...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bulitRe: Robert
mne sa to podoba aj na balon molly :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - oldkiwinkaRe: Robert
plata skvrnitá nebo pestrá.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Robert – Co je to za rybku?
Fotka k příspěvku Zdravím, neví prosím někdo co je to za rybku?
Předem díky.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Roman Re: Hajná
Tetra je to na 100%,jestli je kosočtverečná, což si myslím že je (a chtělo by to snímek z boku),tak ničemu neškodí.Loví jenom potěry živorodek a chce to více jedinců.Albín to je jak píše memeo. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HajnáRe: memeo
Dík Memeo, ale nepřipadá mi to. Tahle má velkou hlavu, zepředu vypadá jak buldok a pak se zužuje až k ocasu, nemá žádné bříško. Plave v horní části akvária, ani jednou se nespustila ke dnu. Dala jsem jim nítěnky, všechny ryby byly u dna a ona sama nahoře. Ancistrusum asi před hodinou vypadlo zrníčko z okurky a vyplavalo nahoru a ona ho celé strčila do tlamy a už ho tam skoro hodinu má. Vždycky ho vypustí a pak ho zase sloví a drží pár minut v hubě a když si myslím, že ho sežrala, tak ho zase vyndá.Oči má červené a kolem černý kroužek, vypadá to jako kdyby tam žádné neměla. Nemá v očích takovou jiskru jako ostatní ryby. Ale nejspíš to nějaká tetra bude, nejvíc mi připomíná červenoploutvou, ale nevím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - memeo Re: Hajná
Vypadá to jako Tetra kosočtverečná-albín.
www.akvarko.cz/…
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hajná – Nevím , co mám za rybu
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Dostala jsem jednu opuštěnou rybu a teď nevím, jestli ji mohu chovat (s rybami které mám) a jak se k ní chovat. Je zlatá a má ocasní ploutve a spodní ploutev červené a měří 6-7cm.

Reagovat na tento příspěvek 0  - wayn Re: KOBRA
Myslím že to je duhounek tečkovaný - Pseudomugil gertrudae.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - David12188 Re: KOBRA
Pokud je to halancik,tak ti Gagal jiste odpovi,mohl by to byt mozna i nejaky gavunek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PageRe: KOBRA
Vypadá jako nějaký halančík..
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KOBRA – VELMI PĚKNÁ RYBKA
Fotka k příspěvku NEVÍ NĚKDO MÁZEV TÉHLE RYBKY?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Verunka
co motýlkovec africký?
rybicky.net/obr/ryby/max/243.jpg
 Reagovat na tento příspěvek 0  - oldkiwinkaRe: Verunka
takových je. fotka by nebyla?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Verunka
Ahoj, potřebuji zjistit jak se jmenuje ryba, která má ploutve co vypadají jako motýlí křídla...děkuji...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AnonymRe: Vrubouš
čauky, je to na 100% parmička z oděsy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - oldkiwinkaRe: Vrubouš
vrube, nádherná parmička vypadá jinak
mimochodem samičky, jsou šedé, samečci jsou ti barevní
 Reagovat na tento příspěvek 0  - VruboušRe: Lukáš
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LukášRe: oldkiwinka
Fotka k příspěvku Jako takové jsem je koupil, ale také jsem někde našel název Parmička indická. Ty světlé jsou prý samičky, ale spí訚e mi to připomíná parmičku velkoskvrnnou.

Reagovat na tento příspěvek 0  - oldkiwinkaRe: Lukáš
já si myslím že parmička z oděsy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lukáš – Pozná někdo rybičky?
Fotka k příspěvku Čauky, koupil jsem si rybičky, přinesl domů a v atlasech hledám jejich název. Všude je uváděn jiný. Prosím, kdo je pozná ať mi napíše jejich latinské a české jméno, případně jak se u nich pozná pohlaví. Myslím, že se jedná o dva různé druhy ryb a ne o jeden. Jestli má někdo z vás pěkný odkaz na stránky o parmičkách napište mi. Děkuji.
1lb@seznam.cz
PS: Jedná se pouze o karanténní akva.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Dandy
:-D Co jsem říkal L. tanganicanus.
images.google.com/…
Asi tě někdo nátáhl. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dandy Re: GAGAL
sokoliku :-) Dekuji to bude ono .-)
gagal - mozna to bude neco jineho, mela by to byt rybka zijici predevsim u hladiny. Mam jeden parek a na jikry zatim moc nemyslim, jinak jsem to koupil v melniku. Zadna rybka nestala vice jak 100.-. Nejdrazsi byli tusim ty co me radil sokolik za 90.-
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Dandy
Druhá fotka kde jsi to prosím tě koupil a za kolik. Je to podle mne Lamprichthys tanganicanus moc se nechová. Rád bych odkoulil jikry?? Je to možné?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov Re: Dandy
www.thetropicaltank.co.uk/… pestřenec válcovitý 1 fotka. A třeti Apistogramma borellii cichlidka boreliho?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dandy – poprosil bych i identifkaci - koupil jsem a zapomel na jmeno :-)))
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tskze zde je prvni rybka k identifikaci

Reagovat na tento příspěvek 0  - Onďa Re: Anonym
Dival jsem se do Atlasu akvarijních ryb a myslím, že je to bichir zdobený(Polypterus ornatipinnis)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AthayaRe: Anonym
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Anonym – Co je to za rybu?
Fotka k příspěvku Nevíte někdo co je to za rybu? Fotka byla v časopise Akvarium č. 2 ( akva.klub.sk ), autor Patrik Bíro. Myslím, že jsem tuhle rybu ješte nikdy neviděl.
Děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Norton Re: Michal J.
je to parmička (mrenka) čtyřpruhá var. mechová.
rybicky.net/nadrz/ryby/3600.jpg
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Michal J. – Aky to je druh?
Fotka k příspěvku V Baumaxe ma zaujal tento druh. kupil som zatial 4, ziju si v pohodke, len stale neveim co to je zac. Tvar tela je zhodny s Mrenkou Štvorpruhovou..
Viete poradit?

Tuna obrazcek

i16.tinypic.com/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - petrys Re: matrinka
jo je to závojnatka, navíc teleskopka, jsou citlivější na kvalitu vody a v kouli ti dlouho nevydrží, akorát ji tam utrápíš, vrať ji do akvaristiky nebo ji někomu dej, nebo si kup minimálně 30lakva(to je tak pro jednu, možná i to je málo) no tone :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - isamik Re: matrinka
Zavojnatku v naprosto katastrofálním objemu :-(, chudak rybka ne
Prosim te matrinko precti si neco o chovu rybek, ci lepe zavojnatek!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matrinka – aky je to druh?
Fotka k příspěvku prosim, pomoze mi niekto odhalit zahadu, co to mam za rybku? dakujem.

Reagovat na tento příspěvek 0  - LadisRe: catfish
JJ. To je ono www.aqa.ru/…. Díky moc za info.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - catfishRe: Ladis
Když nebudeš trvat na tom, že je to peřovec a že má ze spodu 3 krátké vousky a spokojíš se se sumíčkem se 4-mi kratšími vousky, pak bych jeden tip měla. ;-)

www.aqa.ru/…

Mystus leucophasis

detail nespeřených vousků:
planetcatfish.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AthayaRe: Ladis
Peřovec - andělský, Brichardův, černobřichý, dlouhoploutvý, Schoutedenův, skvrnity
to mozu byt tyto. pozri si ich v atlase ryb.
a pozri si to aj tu: rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ladis – Co je to za rybu.
Potřeboval bych poradit, co to může být za druh péřovce. Je celý černý, dva dlouhé fousy postranách tlamy a tři kratší zespod. Ocasní plotev je na vrchní straně hodně protažená oproti spodní části. Součsná velikost cca 14cm. Nikde na internetu jsou to nenašel.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - TortojsRe: matlala
je hodně podobná tetře žhavé, ale zaráží mě na nich ty sytě červené oči. bohužel foto zatím nemám...můj foťák nemá makro, takže rybky jsou nepoznatelné...foto dodám v úterý...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: Tortojs
bez fotky nevím ale zkus to tu, možná poznáš rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/ a podle popisu je nejbližší tato: rybicky.net/atlasryb/sumecek_sklovity
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tonik666Re: Torjos
He? Tetra žhavá? Ty ale mrtvě nevypadají...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tortojs – Copak je to za rybku?
Prosím kdo poradí? Mám v akváriu asi šest rybek které vypadají trochu jako mrtvé :-) Jsou až na přední část skoro průhledné, mají červený proužek podél těla a sytě červené oči. na internetu jsem je nikde nenašla a moc by mě to zajímalo. Děkuji
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [70] 71 72

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228153x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/147?od=3451