Věděl by někdo název teto minirybky?
Vypadá jako někáká tetra ale nejsem si jistý, koupil jsem akivárko pro tlamovce a rybka bylo k tomu, poraďte, ať ji mohu nabídnout darem. díky
Ještě jeden dotaz, dostala jsme od švagra 2 malé rybičky a chtěla bych jestli někdo taky pozná o co se jedná... 
Ahoj za skalárem se schovává červená rybka, prodali mi ji jako samici mečovka, ale ta to podle mně není... podle mně má gonopodium, je červená a spodek ploutví má zbarvený tak do stříbrně leskla jako moje platy korálové, jen je šíleně mrštná a nedá se vyfotit...
ahojte, dnes jsem dostal, od známého tuhle rybku, řekněte mi někdo prosím co je to přesně za sumečka, děkuji.
Dokázal by někdo rozpoznat tuhle mršku? Omylem se dostala k nám do jezírka spolu se zlatými kapříky z výlovu rybníka. Aby neskončila jako krmivo, aklimatizoval jsem jí v akvárku, kde se připojila do hejna neonek
Zdravíčko, mám teď nově Endlerky a zajímá mě, jaká je tohle varianta?
Tak co že to doma mám? V mládí jsem si byl jistý že jsou to elizabethae, teď mi to přijde spíš jako paucisquamis. Prosím jen pokud jste si naprosto jistí, protože to já už nejsem
Vzhlem k tomu, že nejsem registrovaný tak zde napíšu ty, které si myslím, že tam jsou.Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228823x