Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
0 29.11.2009 17:31 Carlos – Prosba o identifikaci
Zdravím tady všechny akvaristy a dovoluji si nadhodit prosbičku. Můžete mi (naprosto neznalému v tomto oboru) prosím pomoci identifikovat druh rybky na přiložené fotografii? Mockrát děkuji za případnou pomoc.
Pěkný den
Vypadá to jako samička ramirezky, avšak zlaté formy. Samička ramirezky se od samce pozná podle narůžovělého bříška.
0 29.11.2009 14:42 miliiii – ramirezka??
chtěla bych se zeptat, jestli rybička na obrázku je samička cichlidky ramirézovy? Byla nám takto prodána, ale já jsem myslela, že samička by měla být zbarvená, ale tato je jen bílá, nevýrazná.
Starší reakce
0 25.11.2009 17:58 souky [617] - Rostliny prosim, prosim, smutně koukám, co to je....sem sklerotik a zapomněl jsem co to je za mršky....fotky jsou na pytel, protože sem to fotil telefonem a před chvílí sem je přinesl, takže se mě bojí. Jinak maj cca 2,5cm, samci protáhlé ploutve kterýma imponují samičkám, občas jimi "zatřesou"
předem dík
Podle tvaru bych řekl že je to Xiphophorus maculatus-Plata skvrnitá.
Řekl bych že to je Plata nebo Mečovka
Poznal by, prosím, někdo tuto rybku? Procházela jsem různé fotografie a nejpodobnější se mi zdála parmička rhodeská, akorát je podstatně hubenější a černé flíčky má spíše jako pruhy.
Řekl bych Pseudocrenilabrus, na určení přesného druhu podle fotky si netroufám.
))
Jako rozumim ti, prostě každej foťák chce vyzkoušet,ale u většiny foťáků mi stačilo nastavit mod kytičky a zapnout blesk..jakmile to vemeš kousek od skla z úhlu zhora tak to budeš mít ostrý..barvy si můžeš dokreslit sám,ale musí to bejt ostrý..vypadá to zatim na malou aulonocaru (mžná baenschi), ale je to tak na 30%
tak tady je ta fotka,ale pořad nic moc mam blbej fotak a jeste k tomu ty potvory se neradi foteji
0 16.11.2009 18:08 luka – Čo je to za rybku
Prosim o radu neviem čo to je za rybku nenašielsom ju nikde alebo neviem hladat za rady ďakujem.
To si nakreslil nebo vyfotil? Až bude lepší obrázek, tak ti to identifikuju
Pseudotropheus acei ngara -mladý samec a Metriaclima estherae blue red-mladý samec
0 15.11.2009 11:07 lychee – urči druh tlamovce
Poradite mi prosim někdo s určením druhu mého tlamovce. Děkuji.
je to tetra červená, nějaká z vyšlechtěných forem...
dík, ale to není ona. Ta moje je mohutnější a nemá ty černé pruhy za hlavou.
Zkusím ještě jedno foto.
0 14.11.2009 11:10 jary Poradíte mi, co je to za rybu?
Starší reakce
Zde více foto:
images.google.cz/…, ta fotka je dost těžká na posouzení tak si vyber. Nebo dej její zdroj.
Myslím, že to je ta Astatotilapia.
www.aquapage.cz/… ale jestli ji chceš pro tuhle tvojí nádrž
rybicky.net/nadrze/7879 tak tam je naprosto nevhodná. Je to tlamovec a potřebuje úplně jiné podmínky pro chov než ryby co tam máš.
Není to něco jako Astatotilapia latifasciata?
Prosím muže my někdo říci jak se jmenuje tato rybka.V atlase sem ji nemohl najít podle obrázku.Děkuji moc
Starší reakce
tak to tam měli napsanou pěknou hloupost - tohle totiž lorikalie štíhlá
Prosím nezná někdo název této rybky. V akvaristice to měli jen pod názvem Rolikárie.
Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
0 28.09.2009 22:10 oldcrow – Rybka od Slnečných jazer
Tuto rybičku jsem nalezl letos v září na břehu u Slnečných jazer na Slovensku. Domnívám se, že jde o akvarijní rybičku, kterou tam někdo vyhodil do vody. Pomůže mi prosím někdo určit, co je to za druh? Pro zkušené akvaristy to jistě nebude problém.
Starší reakce
0 21.09.2009 21:03 Nerda – Co je to za rybku?
Nevíte prosím co je to za rybičku?
Starší reakce
oranžové - platy nebo mečovky
černé - Black molly
0 15.08.2009 22:47 Jožka – Oranžová rybka
Ještě jednu otázku, dnes jsem dostal rybku.Je taková oranžová, asi veliká, jak saamička pavího očka, a a ještě jeden pár taky tak velikých jak samička pavíího očka,. akorát jsou uplně černé, poradíte ?
Starší reakce
Hyphessobrycon callistus, zavojnata forma.
Může to být i dlouhoploutvá forma
Koupila jsem si nové akva a k němu jsem dostala několik ryb.Všechny druhy už znám až na jednu rybu pravděpodobně z čeledi characidae.Vypadá jako tetra skvostná nebo fantom červený, ale má dlouhé ploutve viz foto.
Starší reakce
přesně vymezený druh ti asi nikdo nenapíše páč gold a black molly jsou kříženci několika druhů.Je to prostě kříženec black a gold molly s lyrovitou ploutví
0 08.08.2009 20:07 sebestapetr – co jsem si to přinesl???
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak se jmenují doopravdy rybičky, které jsem si koupil. V prodejně mi psali, že je to moly mix - lyra. nějak se v tom nevyznám. Díky za odpovědi. fotky rybek v profilu. Jsou focené z mobilu, tak omluvte kvalitu. Petr
Starší reakce
Carassius auratus auratus varietou si nejsem jistej, nevím jak se jmenují tyhle obyčejný.
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [61] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x