Dobrý den, nevíte někdo prosím co to je za rybku? Zůstala nám v akváriu už pouze tato. Má cca 15cm a vyžrala nám postupně celé osazenstvo. Chtěl bych dokoupit další rybky, ale chci si o tom napřed něco přečíst, po případě s čím se dá chovat. Máme 240l akvárium..

Dnes sa mi podarilo na burze uloviť tento kúsok, telo ako klasik ale má biele konce chvosta , neviete poradiť názov ? Predajca povedal len že ancistrus
Mám ji několik let, v akvaristice mi ji přimíchali k tetrám červenoskvrnným a teď jak se vybarvila tak se jim ještě více nepodobá.

Vedel by niekto z týchto nie dobrých fotiek určiť? Bolo to v jednej reštaurácii a nevedela postáť. Držala sa viac pri dne...

Mám Peťana (tak mu říkáme) už 22 let. Přežil X stěhování a je to hrdina. Defacto už třetí akvarko držím jen pro něj. Když se mě někdo zeptá co je to za druh, odpovím vždy Ancistrus. Ale nejsem si jistý. Tak sem chtěl požádat někoho z přítomných odborníků co je to za rybu. Děkuji. Ivo
Ahoj,
Koupil jsem v jedné prodejně (a dá se tak předpokládat, že z jedné dodávky) několik Otocinclus affinis. Všichni, až na jednoho, mají obvyklé zbarvení, jsou takoví typicky šedobílí, ale jeden je větší a je zbarvený do žluta. Co by to mohlo být za variantu???
Dobrý deň, jedná sa naozaj o samicu a samca Kolizy krpatej? Ak áno, asi sa im u mňa príliš nedarí. Krajšie sfarbený kus (samec?) vôbec akosi nerastie, samica (?) je bez sfarbenia. Na obrázkoch a v obchode majú nádherné oranžovo-perleťové sfarbenie.
Poprosila bych o identifikaci, co si to moje mamka koupila? Já nejsem vůbec rybičkář, maximálně krevetkář 

Dobrý den, dostala sem dvě rybičky a nějak nevím co je to za druh. Hledala sem všude a jediné čemu je to podobné je mečovka. Nevíte někdo co to je a zda je to oprqvdu samička mečovky??Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228744x