Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Ahoj,
typl bych na "sekavce bogorskýho" tĕlo hnědé až červenohnědé a hlava do modra, i když až s tak modrou hlavou jsem nikdy jedince neměl, jen s namodralou
Starší reakce
Jo, to vypadá že bude ona, díky
V atlase je jako Fantom žlutý/Hyphessobrycon roseus, proto jsem ji nenašel mezi Tetrama
www.google.cz/… Nemohla by to být tetra růžová? V tomhle článku na poslední fotografii:
www.aquatab.net/… Zdravím,
pomůže mi někdo s určením?
Vypadá to na nějakou Tetru, ale podle zdejšího atlasu ji nedokážu identifikovat.
čas cca 1:35 :
youtu.be/…Starší reakce
Když se dívám na tvé osazenstvo nádrže, tak bych si i vsadil na to, že to jsou mladé živorodky.
Nedokážu posoudit, možná ano, jsou ještě moc malé a drží se v úkrytech. Je problém je vyfotit ve větším formátu. Nyní mají odhadem 4mm.
Přidávám ještě jednu ....
Edit: Já jsem z toho jelen, další 2 kousky těch mršek jsem našel v kýblu po odpouštění vody. Takže jsou nyní v akváriu 4ks. Aby to nakonec nebylo jinak a nešlo o živorodky ... uvidíme.
Není to moc dobře vidět, ale má to mezi hřbetní a ocasní ještě nějakou(tukovou) ploutvičku?
Starší reakce
je to zlatá forma Apistogramma macmasteri. A. viejita jednak nemá rozšířenou zlatou formu a za druhé se u nás pravděpodobně vůbec nechová, všechny ryby nabízené v současnosti u nás jako viejita jsou macmasteri
Je to ta pestrá pod komerčním názvem "Fuente de oro".
Hledej mezi cichlidkami.
0 23.05.2018 15:43 Marek – Oranžová rybka
0 23.05.2018 02:57 Acomys
Starší reakce
Jojo, mladej vrubouš
Doufám, že na něj máš akvárko
Malý vrubozobec paví
0 13.05.2018 11:38 Janko – Čo je to za rybičku?
Poprosil by som o identifikáciu tejto rybyčky.
Ďakujem
Starší reakce
Pomohlo by, kdyby byl znám rok vzniku kreseb.
To první by mohl být nějaký přikrášlený rájovec, to druhé asi skutečně perlovka. Budou ještě další hádanky?
1 17.04.2018 10:58 ZDRI [1415] Díky za komentáře
říkal jsem si, že typnout přesněji co to je asi zatím nepůjde.. nechám povyrůst a zeptám se časem znova...
Zřejmě nějaký Corydoras. Bližší určení bude možné až rybky dorostou.
Zdravím, dnes jsem objevil 2rybky v akváriu (založené 24.3. - zřejmě donesené s kytkama). První byla ještě bílá až průhledná a druhá už vybarvená. Dokáže někdo identifikovat, co to je z "vetřelce"
hůř se fotí, když tak se pokusím o lepší fotku
Starší reakce
S tím koníkem jste mě pobavil
Ten už je tam ale chudák na suchu skoro 13 let ;)
Nicméně děkuji všem za tipy, bude to ta Rasbora trilineata
0 22.03.2018 19:40 Missty – Copak je to?
Dnes jsme byli v akvaristice. Začínáme s tím. Všechny rybky jsem si zapamatovala, ale jmeno téhle mi vypadlo. Dokážete mi říct, jak se jmenuje? Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
Ještě bych se rád zeptal o co se jedná tentokrát. Prodavač mi řekl, že je to něco nachového (první jméno jsem zapomněl) a že takhle barevný je jen jen sameček, že samice se takhle nevybarvuje. Nejsem si jistý jestli se nespletl, protože jsem rybku nedohledal.
Ano, to je asi ono
Děkuji
Podľa mňa Sewellia, Gastromyzon alebo niečo podobné...
V jednom akvarijním obchodě jsem viděl něco jako sladkovodního rejnoka, akorát to bylo malé, bylo možné to dát do 125l akvária a prakticky to rejnok nebyl. Mělo to nějáký latinský název, ale zapomněl jsem ho. Neví někdo o co by se mohlo jednat ?
Starší reakce
0 20.01.2018 16:08 kmara [10] - Cichlidy Zdravím, chtěl bych se poptat jaká to je rybička?
Přivezl jsem ji s neonkami modrými, ale je světlejší a má zvláštní tečku u ocasu.
Asi nějaká nepodarena neonka? Díky
Víte prosím někdo, jak se jmenuje tato rybka? Předem dekuji
Starší reakce
L104 je taky Panaqolus, ne?
www.planetcatfish.com/…
Jinak pod označením L104 se prodávají i jiné podobné ryby (třeba L002), které rozliší jen znalci a určitě ne na základě takovýchto fotek.
Líp to zatím nejde.
Krunýřovec, na přesné určení by to chtělo lepší fotku mimo sáček včetně fotky tlamky ze spodku.
Ale tipnul bych nějakého Panaqoluse:
www.planetcatfish.com/… Nákup v PetCenter...
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [11] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x